Aglamaktan gözlerim şişti

Size borcu olan bileşikten düşün geri kalan borcun fiyatini günncelleyip ablana soyle su kadar borcun kaldi bilgisayari icersinden cikarinca deyin

Kendinin farketmesi sorun olmadı aramızda. Birbirimizi tanıdığımız için bunu rahat söylüyorum.
Biz o evde kalıyoruz ve içeri girer girmez üff bu ev kokuyor gibi kibirden konuşmasına ben sahit oldum bana göre hiç de normal degil. Hele ki eşimin yanında demesi. O zaman biz de onun pisliklerini sayıp dökelim ki burada yazmaya bile çekiniyorum.
Bilezik konusunda zaten kendimi haklı bulmuyorum. Ama üste çıkmak için falan yapmadım bunu. Gerçekten elimde yok ve oradan gelince de almak istiyorum

Ağlama hamilesin canını sıkma, ne olur yani canınız sağolsun cana geleceğine mala gelsin demişler. Ablalar bazen neye kızıp kızmayacağını bilemez o anın şokuyla ama sonra geçer siniri pişman olur merak etmeyin. Bi keresinde üniv.yeni bittiği zamanlar evdeydik kardeşim ütü yapıyordu yerde yapmayı sever sonra orda da benim pc şarj kablosu kalmış ütü düştü yaktı kabloyu. Tamam dedim sana bişey olmasın üzülme. Geldi sarıldı bana kızmadın diye. Gerçekten kızmadın mı diye defalarca sordu kızmadım gerçekten başka sarj aleti aldım hatta o pc daha sonrasında ona lazım oldu senin olsun dedim. Nedir yani değer mi eşya için kalp kırmaya. Ablanızın o olgunluğa gelmesi gerekiyor sadece.

Aramız hep kötüydü. Beni küçükken hep ezdi, asagıladı. Kendisinin psikolojik sorunlarının oldugunu dusunuyorum

Ablamın karakteri bu,asla değişmez. Siz gerçekten yüce gönüllülük etmişsiniz. Herkes aynı degil malesef ki tamir etmek bana zor gelmezdi

Bana yaptıklarının normal olmadıgını bile belli bir yaştan sonra farletmiştim. Ablam da beni döverdi resmen üzerime saldırıldı. Etimi sıkar mosmor ederdi. Ben ise kıyamazdım. Anlatsam o kadar çok var ki... Konuşmak görüşmek istemiyorum ama ailenin içinden olunca mecbur okuyor işte

Hamilelikten once de bu kadar hassas miydiniz?
Eger oyleydiyseniz , bir destek almanizi tavsiye ederim , anne olacaksiniz guclu olmaniz lazim
Cocuk bakmak hic kolay bir is degil , cok saglam durmak gerekiyor , bu kadar nefessiz kalmak vs vs hem bebege zararli hem size , kendiniz bas edemiyorsaniz destek alin mutlaka bebeginizin de saglikli gelisebilmesi icin

Grip oldugum için ağlayınca tıkandım. Hamilelikten önce bu kadar hassas degildim. Ablamla her zaman sorunlu olduğumuzdan dolayı ona karşı doluyum. Bana küçüklüğümden beri hem fiziksel hem psikolojik şiddet uyguladı. O beni döverdi ben vurmaya kıyamazdım. Okuldaki başarımızı bile kıyaslar, başarılı olsam da beni ezerdi. Herkese karşı bu kadar hassas degilim. Ama ablamın saygısız tavırları nedeniyle " saygı" hassasiyetim var.
Bu da eski konum :

Hızımı alamıyorum aklıma geldikçe anlatmak istiyorum. Mesela ben esit ağırlık okudum, o fen bölümünü. Benim bölümümü küçümser alay ederdi. Küçükken ona bir geometri, matematik sorusu getirsem az bir şeyi anlamasam hakaret ederdi. Onun yapamadığı bir soruyu ben yapsam gururından gelip sormazdı. Yolda adresi karıstırsam hakaret ederdi. Hani bir litrelik sütler vsr ya, alıp dolaba koyardı, ben onun aldığını bilmeden kullanırsam eger yerin dibine sokardı. Bir gün ayağımın üzerine tabure ucu geldi soyulup mosmor olmuştu. O an acı ile bağırdım, Or... gibi bağırıyorsun, dedi... Say say bitmez

Anladim ablanizdan senelerce psikolojik siddet gormussunuz ve evinizde kimse buna dur dememis , artik sizin dur demeniz gerekiyor cunku anne olacaksiniz
Annelik bambaska bir olay , gercekten hem ruhen hem fiziken cok saglikli olmak gerekiyor saglikli bir cocuk yetistirebilmek icin
Artik bu kadar sinirlenmek ve uzulmek yerine ablaniza karsi olan duygularinizi yok etmeye calisin , silin aklinizdan ve kalbinizden , pyle biri yokmus gibi yasayin , caninizi acitmasina izin vermeyin , abla travmanizi atlatmaya calisin
Bebek dogduktan sonra daha da cok sinir etmeye calisacak sizi , o yuzden onleminizi simdi alin , travmanizin farkindasiniz , artik sizi uzup sinirlendirmemesi de sizin elinizde , bununla ilgili kitaplar okuyun , size yol gosterecektir

Zaten bugun ilk kez aklıma şu geldi. Bebegim doğunca onun yanında da mı bunları yaşayacağız? Haklısınız.

siz çok iyi niyetli naif bi karaktersiniz, ablanız da tam tersi bence, hayatta pek bişey elde edememiş elle tutulur, belki başarıları çok ama manevi anlamda çok kaybı var onun hıncını sizden çıkarıyor. eski konunuzu okudum. fedakarlıklardan vazgeçip onu gerçeklerle yüzyüze bırakın. aranıza kesinlikle mesafe koyun, kişilik haklarınıza sürekli saldırmış eşinize saygısızlık yapmış, yarın çocuğunuz olduğunda bence onu da kıskanacak. sanki siz ablasınız o küçük şımarık kardeş.

Ablanız anlayışsız ve geçimsiz o kesin. Ama böyle durumlarda ben direkt haber vermek taraftarıyım. Keşke ilk düşürdüğünüz de böyle böyle oldu diye haber verseydiniz belki daha az carlardı.

Böyle insanlarla onun seviyesine düşüp tartışmamak lazım ayrıca. Onun eşyalarına el sürmemenizi tavsiye ederim bi daha.

Hep bir ablam olsun istemisimdir.Abla ve kız kardesleri arasındaki ilişki bana hep mükemmel gelir.Hatta iki tane kızım var bu yüzden çok mutluyum.Allaha, hamileyken hep ikinci çocuğum da kız olsun diye dua ettim.Umarim hayırlısını istemisimdir.Simdi sizin bu konunuzu okumak bir an düşündürdü beni

Bizim aile ortamında biz böyle yetiştik. Her şeyden önce aile ortamı önemli. Buna dikkat etmenizi tavsiye ederim. Bir de kardesler arasında hassas bir adalete sahip olmanızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…