Merhaba Canım öncelikle geçmiş olsun bizde aynı durumdan muzdaribiz ... Sakın bilip bilmeden kür uygulama nedeni belli değil bilmeden içtiği zaman yan etki bile yapabiliyomuş biz 1 senedir bu konuda araştırma yapıyoruz.
Canını sıkma herşeyin nedeni vardır herşeyde hayır vardır.
Canım Allah hepimizin yardımcısı olsun..Bizde de aynı durum var malesef.6 ay oldu öğreneli( Direk tüp bebek yaptırmamızı söylediler...Eşimin kromozom analizi yapıldı çok şükür onda kötü birşey çıkmadı.Çok küçük bir ilçede yaşıyoruz,çalıştığımız için de fırsat bulup ilgilenemiyoruz bu işlerle...Ne olacak bizlerin hali (Allah'ım sabır versin bizlere
Merhaba, ınanın bole yazıları okuduguma cok uzuluyorumAllahım bızlerınde kucagını doldursun ..
Bız yenı ve tesaduf eserı oğrendik. Bız yurdısında aap bır ulkedyız ve burda devlet hastahanelerını daha guzel buldugumuz için randevumuzu ancak Nısan ayına alabıldıkelimiz kolumuz baglı beklıyoruz bakalım inşllh benım eşimnde tahlıllerı ıyı cıkarrr daha ne olur ne yapılı hıc bılmıyorumm Sabretmekten baska bişey yapmıyacaz.. Biz unuttuk arada aklıma gelıyo ama eşime hiç bahsetmıyorum..
Hersy Allah'tan nasıbımızde varsa her kosulda olur .. Nasıp etsın.
Canım ne güzel en azından gününüzü almışsınız bir şeyler belli,bizde o da yok... Forumda Celalettin Peru diye bir doktoru çok tavsiye ediyorlar,İstanbuldaymış.Mail attık ona ve bizden hormon tahlil sonuçları dopler testi ve inhibin b testi sonuçlarını istedi.Testleri yaptırdık, inhibin b testi sonucu da anca elimize ulaştı.Daha doktora mail atamadık ama tahlillerde yazan sonuçlar anladığımız kadarı ile de pek parlak değil.Sperm çıkışı olmadığı için ameliyatla sperm bulunması gerekli ve de bu tahlil sonuçlari sanırım ameliyatta çıkış olup olmayacağını az çok gösteriyor.Bana göre sonuçlar hiç de parlak değil normal değerlerin altında yada üstünde birçoğu(Eşim de doktora gitmedi tahlillerle ilgili, sanırım durumun çok kötü olmasından çekiniyor...Biz de bebek konusunu pek açmıyoruz ama ne zaman açılsa tartışıyoruz.Ben kızıyorum eşime ,İşi bahane edip gitmiyorsun,tahlil sonucunu hala göndermedin vs.diye sanırım benim de psikolojim bozuluyor yavaş yavaş (
Allahımm ne guzel bir haberdır bu .. Rabbım saglıkla hamılelıgınızı once tamamlamayı sonrada kucagınıza almayı nasip etsinn :)) darısı bızlere ınsallh . Harıka bır duygu olsa gerekkk:)sakın umudunu kaybetme ben 14 yıllık evliyim aynı durum 2 yıllık evliyken benim başımada geldi doktorun söylediğini hiç unutmuyorum bu adamın çocuğu olmaz demişti eşim varikosel ameliyatı oldu 0 sıfr olan sperm 1,500 çıktı sonra ben bıraktım uğraşmayı yaşım geldi 38 ze tekrar uğraşmaya başladım bütün gittiğim doktorlar tüp bebek dedi tüp bebeğe ne durumum nede vaktim vardı çok uzatmayayım eşime keçi boynuzu kürü mesir macunu polen yedirdim veee bu ay hamile olduğumu öğrendim allah tan ümit kesilmez sakın kendini üzme
Canım Allah hepimizin yardımcısı olsun..Bizde de aynı durum var malesef.6 ay oldu öğreneli( Direk tüp bebek yaptırmamızı söylediler...Eşimin kromozom analizi yapıldı çok şükür onda kötü birşey çıkmadı.Çok küçük bir ilçede yaşıyoruz,çalıştığımız için de fırsat bulup ilgilenemiyoruz bu işlerle...Ne olacak bizlerin hali (Allah'ım sabır versin bizlere
sakın umudunu kaybetme ben 14 yıllık evliyim aynı durum 2 yıllık evliyken benim başımada geldi doktorun söylediğini hiç unutmuyorum bu adamın çocuğu olmaz demişti eşim varikosel ameliyatı oldu 0 sıfr olan sperm 1,500 çıktı sonra ben bıraktım uğraşmayı yaşım geldi 38 ze tekrar uğraşmaya başladım bütün gittiğim doktorlar tüp bebek dedi tüp bebeğe ne durumum nede vaktim vardı çok uzatmayayım eşime keçi boynuzu kürü mesir macunu polen yedirdim veee bu ay hamile olduğumu öğrendim allah tan ümit kesilmez sakın kendini üzme
Canım sızlerde zaman ayırın mutlaka , hele bı doktora gosetrın inşllh siz yanılıyorsunuzdur belkıde düşündüğün kadar kotu degıldırr, psıkolojı mi bnde suan o yok canjm :)) bn bır an once hamile kalmayı cok istıyordum mutlaka hergun yataga gırdıgımızde bebhfkonusunu acardım ,bnde prolktın yukseklıgı hatta adenomm var aylarca onun tedavısını yapıyorduk hatta bu ay tedavım bıtıyordu bnmde gıdıp mr cektırmem gerekıyordu gıtmedim işte ama bu olaydan sonra bırak bebek demeyı kafamdan bıle attım cok istedıkce olmayacak herseyı akısına bıraktım ..
Canim ben sana eşim 2ci kez test yapılacağını demiştim değilmi:)
O düşük sayidan inan bir ay içinde inanilmaz hareketlik olmuş. Sonuçlar doktoru bile şaşırtı.
Okadar yüksek çıktıki doktor hanim aşılamadan vazgeçtisevineyimi üzülmeyimi şaşırdım. Bu sever sonucun ii çıkmasına sevindim ama aşılamaya devam etmeyeceğimize üzüldüm biraz. Yanliz son deva benim tüplerime bakmak istiyor.
Benim yaptığım daha önce demiştim,
-Folik asit verdim eşime:) spermanin kalitesini bir nefi kaliteleştirmiş olmali. Bunu her sabah verdim.
-Birde hava çok soğuk olmasina rağmen ben mecburen yatak odanin kaloferini 0 verdim. Buz gibi uyuyorduk.
- arkadaşın dedigi gibi mesir macununu ve günde 2 kaşık üzüm pekmezi verdim bende.
- bazende çörek otunu/ soğan kulandik.
Birde sabahlari bir bardak soya sütü verdim ( çok vitamin içeriyor)
Siz üzülmeyin, mutlaka eminim sizinde bir bebişiniz olcak inşallah! Yeterki siz herzaman inanin buna:)
Allah inşallah hepimize nasıp edecek.
Allahımm ne guzel bir haberdır bu .. Rabbım saglıkla hamılelıgınızı once tamamlamayı sonrada kucagınıza almayı nasip etsinn :)) darısı bızlere ınsallh . Harıka bır duygu olsa gerekkk:)
Umarımm benım eşimdede halledılebılecek bır sorun vardırr..
Canım benım cok guzel , nıye uzuleceksın kı hele sende tuplerıne baktırdın mı inşllh tıkalılıkta yoksa sen son gaz takvıyeye devam. Keşke bnm eşimde de herhangı bır tahlılınde az sayıdada olsa idi ama bızım baska baska sebeplerımız cıkacak yanı sonuc ortada.
Hadııı senden guzel haberler beklıyorummm :)
insallah canim:)
Ben hic boyle bir sonuc beklemiyordum ve insallah sizin icinde bir supriz olacak:)
yeterki siz guclu olun! ve her ne olursa olsun korkmayin.
Henuz sizde cok yeni evlisiniz, herseyin ustesinden gelirsiniz birlikte
İnşllah canım inşallh :)
Suan daha kotu sorunlar yasadıgımız için unuttum ben meseleyı ınan Allah kımseyı saglıgından sıhhatınden etmesinn. Bu tur seyler yanı bebıs içinn olan olumsuzluklar herrsey Allahın takdırı artık buna ınanıyorum..
Amin inşallah canım:)
Daha önce çekindim sormays ama rahatlamak istersen anlats bilirsin canim..
Her ne yaşıyorsanız inşallah en kıza sürede atladır ve huzura, rahata kavuşursunuz.
Insallh canim
Cekinmene gerek yok bir onceki mesajlarimin birinde yazmistim zaten sana ama dikkat etmemissin . Allahimmm sen buyuksun.. Sen bizlerede nasip et.. Dualar eksik olmuyo bnden :)
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Herhalde yine cok dikatsizce davranmis olmaliyimki, yine tek tek sayfalara bakmama ragmen yinede yazdigini goremedim
bir gelisme varmi?bu arada test sonucunda yuvarlak halkalar buluduguna dahi bir seyler denildimi? yada kagitlarda yaziyormu?
benim esimin test sonuclarinda yaziyordu, biz internetden arastirmistik bu ne diye, ama pek anlamadik, meyersem yeni spermalar uretilmis doktorun dedigine gore:) zaten her 90 gun yani 3 ay icinde yeni spermalar uretiyorlarmis. Neyse en kotusu tup bebek olur kuzum, cok kafaya takmayalim:) kendini umarim biraz iyi hisediyorsundur:) ve umarim gorumcende simdi iyidir.
Herhalde yine cok dikatsizce davranmis olmaliyimki, yine tek tek sayfalara bakmama ragmen yinede yazdigini goremedim
bir gelisme varmi?bu arada test sonucunda yuvarlak halkalar buluduguna dahi bir seyler denildimi? yada kagitlarda yaziyormu?
benim esimin test sonuclarinda yaziyordu, biz internetden arastirmistik bu ne diye, ama pek anlamadik, meyersem yeni spermalar uretilmis doktorun dedigine gore:) zaten her 90 gun yani 3 ay icinde yeni spermalar uretiyorlarmis. Neyse en kotusu tup bebek olur kuzum, cok kafaya takmayalim:) kendini umarim biraz iyi hisediyorsundur:) ve umarim gorumcende simdi iyidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?