- 9 Nisan 2017
- 6.184
- 7.671
- 198
- Konu Sahibi mutluanne25
-
Doğru yazık o cocuk da iyi birsey saniyo belkiRica ederim ..
Cocugun annesine durumu anlatmalısın. Bunu es geçme. .yarın birgün pisliğin teki gelir taciz eder ,sesini çıkaramaz yavru ..bilmez çünkü yanlış olduğunu ..belli ki eğitimi yok..anneyi uyarmak gerek ..
Komşumun kızı 5 yaşındayken mastürbasyon yapıyordu.internetten araştırdım ilgisiz çocuklar kendi içine kapanınca ve yanlız kalınca bu şeylere başvuruyormuş
3.5 yasinda kinusamiyorsa pedagog bakmali bir kez gosterseniz..Sizi anliyordur mutlaka anlatin ona siz mahrem bolgeleri gosterin lutfen..aynen öyle((( bi de o kadar ağladım ki saatlerce en çok zoruma giden şey ben gözlerimle gördüm ama oğlum un dil gelişimi iyi değil kendini tam ifade edemedi o çok zoruma gitti hala da ağlıyorum. allah evlatlarımızı bize bağışlasın. dediğim gibi karşı da ki de çocuk olunca... (( oğlum a karşı aşırı hassasım beş dakika bile gözüm un önünden ayırmam yani odaya girince altında hiç birşey olmadığını görünce şok geçirdim. ki benim oğlum aşırı utangaç babasının yanında bile pantolonunu çıkarmaya utanan birisi
sadece bokser yani külotla komsuya inilmez ustune sort giydirmelisiniz zaten..Cocuk donla komsuya mi gider anne olarak sanki bu olay sizi arastirmaya itmeli aglamak yerine biraz ozelestiri lutfen..yerden göğe kadar haklisiniz ama oğlum la aralarında bir yaş var yani beş dakika da bir tehlikeli birşey e el atmasınlar diye bakıyordum . saniye içinde oldu zaten aşağı kata su almaya indim yukarı çıktım oğlum un altında sadece baksr vardı baktım yok bu neden çıktı dedim abiş çıkardı dedi
5 yasinda ki cocuk nerden biliyo acaba ya ? Oglum 5 yasin da ve ben zannetmiyorum bisey bilsin bu konuda.Bu tip durumlar çok yaşanıyor yabancı forumlarda bir sürü soru var bu konularda.yapmanız gereken oğlunuza bunun yanlış olduğunu açıklamak ve çocukları bir daha görüştürmeyin.yok ille de görüşcem ben derseniz yalnız bırakmayın ikisini.5 yaşındaki çocuk da ne yaptığını bilmez çok daha ileriye gidebilirler çocuk diyip geçmeyin kesinlikle.o yaşta ilişkiye girmeye çalışan bile oluyor.ben yerinizde olsam riske atmam.
oynamak ayrı birşey o normal merak ediyor oynuyor. bu çocuk cinsel ilişkiye girer gibi git gel yapıyor oyuncakların üzerinde veya başka şeylerin üzerinde5 yasinda ki cocuk nerden biliyo acaba ya ? Oglum 5 yasin da ve ben zannetmiyorum bisey bilsin bu konuda.
Konu sahibi masturbasyon dediginiz neydi ? Benim oglum da oynuyo orasiyla arada
yapıyor bende şok oldum vallahibes yasindaki cocuk masturbasyon yapabiliyor mu? yahu ne diyosunuz. tovbe bismillah var mi yahu o yaslarda boyle seyler.
cocugunu gozunun onunden ayirma, baska yapacak biseyin mi var.
haklisiniz ne yazık ki ben o hataya düştüm. konuşma konusunda doktor a götürdük doktor herhangi bir sorun yok konuşma pratiği yapın bazı çocuklarda olabilir dedi.3.5 yasinda kinusamiyorsa pedagog bakmali bir kez gosterseniz..Sizi anliyordur mutlaka anlatin ona siz mahrem bolgeleri gosterin lutfen..
Ayrica o cocuga ya bir kuzen ergen falan yapmissa 5 yas bunu gormeden akil etmez annesine anlatın ki cocugunu gozlemlesin belki o cocuk.taciz edilmistir..
Bir de tavsiyem nereye ve kime gidersek gidelim cocuklari ayri odaya koyup kahve cay sohpeti yapmayin aynı odada kalırım ben hep..
O yaşta çocukları nasıl yalnız bırakabiliyorsunuz hayret ediyorum. Bu tip şeyler olmasa da bin türlü kaza yaşanabilir. Cocugun annesiyle durumu konuşun. Oğlunuz için pedagoga danışın ve evladinizi ne çocuk ne de yetişkin kimseyle yalnız bırakmayın. Kendilerini bile yakabilirler. Çok büyük sorumsuzluk. Avrupada bunu yapsanız ve bilinse alırlar o çocukları sizden.arkadaşlar merhaba. ben üç buçuk yaşında bir erkek çocuğu annesiyim. beş yaşında oğlu olan bir komşum ile sürekli gidip geliyorum. bundan bir ay önce bu beş yaşında ki çocuğu benim oğlum un poposu na dokunurken gördüm çocuktur dedim fazla önemsemedim daha sonra bir hafta önce ben onların evinde iken o çocuğun mastürbasyon yaptığını gördüm fallik dönemdir dedim ama bugün de oğlum un baksırını çıkarmış vaziyette yakaladım ne yaptı bilmiyorum benim oğlum un dil gelişimi pek iyi değil ama kim çıkardı bunu oğlum diye sorunca abiş çıkardı dedi. eve geldiğimizde bi hayli huzursuz du oğlum. o kadar kötü bir durum ki yani karşı taraf da çocuk birşey diyemiyorsun falan ama oğlum bu defa yabancıların dokunmasını normal görmeye başlayacak. ne yapacağım bilmiyorum yardım edin kızlar acaba oğlum psikolojik olarak olumsuz etkilenmiş midir
avrupa da yaşıyorum zaten yerden göğe kadar haklısınız hiç boş bırakmam beş dakika boş bıraktım böyle olduO yaşta çocukları nasıl yalnız bırakabiliyorsunuz hayret ediyorum. Bu tip şeyler olmasa da bin türlü kaza yaşanabilir. Cocugun annesiyle durumu konuşun. Oğlunuz için pedagoga danışın ve evladinizi ne çocuk ne de yetişkin kimseyle yalnız bırakmayın. Kendilerini bile yakabilirler. Çok büyük sorumsuzluk. Avrupada bunu yapsanız ve bilinse alırlar o çocukları sizden.
hayır hayır kesinlike o şekilde gitmem komşuya onlar geldi hazırlıksızdım muhakkak kıyafet giydirerek götürdüm ben hepsadece bokser yani külotla komsuya inilmez ustune sort giydirmelisiniz zaten..Cocuk donla komsuya mi gider anne olarak sanki bu olay sizi arastirmaya itmeli aglamak yerine biraz ozelestiri lutfen..
teşekkür ederim sağol canımIlk vukuatlar olduğunda yalnız birakmamaliydiniz ki çocuklar asla yalnız birakilmamali.
4 yavrum birlikte oynadiklarinda bile kameram yanımda oluyor, gözüm hep onlarda.
Babalarıyla bile oynadiklarinda ki benden iyi bakıyor yine beş dk.bir gidiyorum bakmaya.
Erkek ile anne aynı hassasiyetleri taşımıyor çünkü. Zararlı bir şey yediklerinde bile keyif aldıkları için çocuklar ses cikarmayabiliyor. Ya da tehlikeli bir hareket onlara normal geliyor.
Demem o ki ister iki yaş olsun ister 5 yaş olsun asla yalnız kalmamalı.
Çocuktur yapar diyemiyorum.. ailesi bilmeli ve evdeki hallerine dikkat etmeliler. Pedagoji yardımı almalilar.
Ve ben olsam bir daha gorusturmem. Illa mecbursaniz yani dibimde oynamalarina ancak müsaade ederim.
Bir şey olduğunu düşünüyorsanız destek alın. Bir pedagog sınırlarını daha iyi öğretir yavrunuza. Hem de ne kadar etkilendiğini öğrenmiş olursunuz.
Artık kimseye güvenmiyorum . Maalesef ki parkta biri gulumsese hemen yani başında bitiyorum çocuklarımın.
anliyorum ev hali ben de evde oyle rahat birakiyorum ama yabanci biri gelince hemen sort tisort giydiririmhayır hayır kesinlike o şekilde gitmem komşuya onlar geldi hazırlıksızdım muhakkak kıyafet giydirerek götürdüm ben hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?