ağlamaktan uyuyamıyorum :(

Doğru yazık o cocuk da iyi birsey saniyo belki

internetten araştırdım ilgisiz çocuklar kendi içine kapanınca ve yanlız kalınca bu şeylere başvuruyormuş
Komşumun kızı 5 yaşındayken mastürbasyon yapıyordu.
Araştırdık normalmiş.
Çünkü annesi çok kötü davranıyordu. Kızcağız böyle mutlu olmayı seçmiş.
Zamanla unuttu.

Komşunuz çocuğa çok kötü davranıyor olabilir.
Anne babayı uygunsuz görmüş olabilir.
Tv de youtubeda denk gelmiş olabilir.

Ya da en kötüsü baba, çocuğu istismar ediyor olabilir.

3.5 yasinda kinusamiyorsa pedagog bakmali bir kez gosterseniz..Sizi anliyordur mutlaka anlatin ona siz mahrem bolgeleri gosterin lutfen..
Ayrica o cocuga ya bir kuzen ergen falan yapmissa 5 yas bunu gormeden akil etmez annesine anlatın ki cocugunu gozlemlesin belki o cocuk.taciz edilmistir..
Bir de tavsiyem nereye ve kime gidersek gidelim cocuklari ayri odaya koyup kahve cay sohpeti yapmayin aynı odada kalırım ben hep..

sadece bokser yani külotla komsuya inilmez ustune sort giydirmelisiniz zaten..Cocuk donla komsuya mi gider anne olarak sanki bu olay sizi arastirmaya itmeli aglamak yerine biraz ozelestiri lutfen..

Ilk vukuatlar olduğunda yalnız birakmamaliydiniz ki çocuklar asla yalnız birakilmamali.

4 yavrum birlikte oynadiklarinda bile kameram yanımda oluyor, gözüm hep onlarda.
Babalarıyla bile oynadiklarinda ki benden iyi bakıyor yine beş dk.bir gidiyorum bakmaya.
Erkek ile anne aynı hassasiyetleri taşımıyor çünkü. Zararlı bir şey yediklerinde bile keyif aldıkları için çocuklar ses cikarmayabiliyor. Ya da tehlikeli bir hareket onlara normal geliyor.

Demem o ki ister iki yaş olsun ister 5 yaş olsun asla yalnız kalmamalı.

Çocuktur yapar diyemiyorum.. ailesi bilmeli ve evdeki hallerine dikkat etmeliler. Pedagoji yardımı almalilar.

Ve ben olsam bir daha gorusturmem. Illa mecbursaniz yani dibimde oynamalarina ancak müsaade ederim.

Bir şey olduğunu düşünüyorsanız destek alın. Bir pedagog sınırlarını daha iyi öğretir yavrunuza. Hem de ne kadar etkilendiğini öğrenmiş olursunuz.

Artık kimseye güvenmiyorum . Maalesef ki parkta biri gulumsese hemen yani başında bitiyorum çocuklarımın.

bes yasindaki cocuk masturbasyon yapabiliyor mu? yahu ne diyosunuz. tovbe bismillah var mi yahu o yaslarda boyle seyler.
cocugunu gozunun onunden ayirma, baska yapacak biseyin mi var.

5 yasinda ki cocuk nerden biliyo acaba ya ? Oglum 5 yasin da ve ben zannetmiyorum bisey bilsin bu konuda.
Konu sahibi masturbasyon dediginiz neydi ? Benim oglum da oynuyo orasiyla arada

5 yasinda ki cocuk nerden biliyo acaba ya ? Oglum 5 yasin da ve ben zannetmiyorum bisey bilsin bu konuda.
Konu sahibi masturbasyon dediginiz neydi ? Benim oglum da oynuyo orasiyla arada
oynamak ayrı birşey o normal merak ediyor oynuyor. bu çocuk cinsel ilişkiye girer gibi git gel yapıyor oyuncakların üzerinde veya başka şeylerin üzerinde

haklisiniz ne yazık ki ben o hataya düştüm. konuşma konusunda doktor a götürdük doktor herhangi bir sorun yok konuşma pratiği yapın bazı çocuklarda olabilir dedi.

O yaşta çocukları nasıl yalnız bırakabiliyorsunuz hayret ediyorum. Bu tip şeyler olmasa da bin türlü kaza yaşanabilir. Cocugun annesiyle durumu konuşun. Oğlunuz için pedagoga danışın ve evladinizi ne çocuk ne de yetişkin kimseyle yalnız bırakmayın. Kendilerini bile yakabilirler. Çok büyük sorumsuzluk. Avrupada bunu yapsanız ve bilinse alırlar o çocukları sizden.

avrupa da yaşıyorum zaten yerden göğe kadar haklısınız hiç boş bırakmam beş dakika boş bıraktım böyle oldu

beş yasındaki cocuk o ikinci dediginiz şeyi kendi kendine nasıl fikir ediniyorda yapıyor
illaki ya tabletten telefondan videolardan görmüştür ya ailesinde görmüştür vs
mutlaka annesiyle görüşün konusun bilsin oglunuza da ayıp diyin acma bi daha diyin simdiden egitim vermek lazım ayıp oldugunu konusamada anlayacaktır

Benim de kizimin ayni durumda arkadasi vardi. Kizimin poposuna dokunmaya camasirini cikarmaya calisiyordu. Ben izin vermedim arkadasliklarini bitirdim. Ama eminim o kiz bunu birinde gordu ve kizimda uygulamalara kalkti. Siz de gorusmeyin. Aglamaniza gerek yok. 5 yasinda cocuk ogluniza birsey yapmamistir ama o cocuk icin endiselenebilirsiniz.

sadece bokser yani külotla komsuya inilmez ustune sort giydirmelisiniz zaten..Cocuk donla komsuya mi gider anne olarak sanki bu olay sizi arastirmaya itmeli aglamak yerine biraz ozelestiri lutfen..
hayır hayır kesinlike o şekilde gitmem komşuya onlar geldi hazırlıksızdım muhakkak kıyafet giydirerek götürdüm ben hep

teşekkür ederim sağol canım

Oğlum üç buçuk yaşında. Çok üzüldüm yaşadığınız duruma. Bu yaşta çoğu şeyi kavrayacak durumdalar. Ben çocuğuma nerelerine dokunulmaması gerektiğini anlattım. Arada bir kendide ben üstünü değiştirirken söylüyor anne sadece sen değiştirebilirsin başkasına izin yok demi diyor. Yani kavrıyorlar

hayır hayır kesinlike o şekilde gitmem komşuya onlar geldi hazırlıksızdım muhakkak kıyafet giydirerek götürdüm ben hep
anliyorum ev hali ben de evde oyle rahat birakiyorum ama yabanci biri gelince hemen sort tisort giydiririm
boylece zaten mahremiyeti ogreniyorlar baskalarinin farkini anliyorlar
gecmis olsun daha dikkatli olun ..o cocuk icin uzgunum gormus bir seyler malesef..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…