- 11 Mayıs 2015
- 6.121
- 8.489
- 198
- Konu Sahibi mutluanne25
-
amin canım allah razı olsun. allah korusun karşı da ki büyük olsa kan kıyamet koparırdım ama daha beş yaşına bile basmamış. bu saaten sonra yapman yapmam gereken alakayı kesmek olacak
gerçekten insanın başına gelince anlıyor bu yüzden ilk çocuklar şanssız derlerEvet yani bulussaniz bile yalniz birakmayin, gözünüzü ayirmayin. Daha cok kücük.
Ben de cok tedirgin oluyorum kizim önümde oynayin diyorum, odasina gidiyor, bu sefer de sürekli bakiyorum ama icim rahat degil. Kücük de bebegim var, ayni yerde tutamiyorum sürekli kavga oluyor. Zor bu zamanlar. Ben mümkün oldugunca evde birileriyle bulusturmamaya calisiyorum. Misafirlige gitmiyorum. Parkta oynatiyorum.
bu yanıt beni çok aydınlattı gerçekten unutur di mı çocuk hafızası unutmaz derler geneldeçocukların yanında haber, dizi izlemek sabah kahvaltıda magazin izlemek filan çok sakıncalı.
madem söylediniz annesine, biraz mesafe koyun.
çocuğunuzun anlayacağı ve rahatsız olacağı bir şey olduğunu sanmıyorum.
ama bunu normalleştirmesine sebep olacağı için bundan sonra dikkatli olmak zorundasınız.
tabi bende görmeyi kestim kafama takılan konu oğlum unutur mu bunugörüşmeyin olsun bitsin çok mu lazım
onu oyun gibi görmüştür 5 yaşındaki bir çocuk da çok abartılı bir şey yapamaz zaten.bu yanıt beni çok aydınlattı gerçekten unutur di mı çocuk hafızası unutmaz derler genelde
onu oyun gibi görmüştür 5 yaşındaki bir çocuk da çok abartılı bir şey yapamaz zaten.
komşu çocuğunu ailesinin gözlemlemesi gerekir yalnız.
çocuklar mastürbasyon yapmayı keşfedebiliyormuş gerçekten.
bunu da çok altını çizmeden, abartmadan çocuğun ilgisini dağıtarak çözmek gerekiyor.
siz de oğlunuzu gereksiz yere uyandırmayın. gözlemlemeye devam edin.
dediğim gibi, çok etkileneceği bir şey olduğunu düşünmedim evet haklisiniz allah razı olsun beni çok rahatlattiniz
mantıklıSimdi karsi tarafdaki cocuguda taslamamak lazim sonuc olarak cocuk ve belli ki annesini babasindan mahremiyet dersi almamis... kesinlelikle anne baba suclu. Cocugunuza lütfen anlatin baskalarinin dokunmasinin yasak oldugunu. Ayrica kendiside istedigi gibi dokuna bilmeli kendisine ama bunu evde ve baskalarinin yaninda ayip oldugunu söyleyin ...
birde o karsidaki anneyle görüstügünüzde alttan alttan mesaj verin mesela söyle“ cocuklari iki dakka yanliz birakamiyoeuz heryer sapik dolu cocuklara ögretmemiz lazim bak sende cy tembih et ögret allah korusun...“ sonra biraz uzaklasirim o aileden ama tam irribata gecmem acik acik coxugunuda sikayet etmem galiba yanlis anlasilir siz kötü olursunuz ...
Ben böyle yapardim galiba :)
arkadaşlar merhaba. ben üç buçuk yaşında bir erkek çocuğu annesiyim. beş yaşında oğlu olan bir komşum ile sürekli gidip geliyorum. bundan bir ay önce bu beş yaşında ki çocuğu benim oğlum un poposu na dokunurken gördüm çocuktur dedim fazla önemsemedim daha sonra bir hafta önce ben onların evinde iken o çocuğun mastürbasyon yaptığını gördüm fallik dönemdir dedim ama bugün de oğlum un baksırını çıkarmış vaziyette yakaladım ne yaptı bilmiyorum benim oğlum un dil gelişimi pek iyi değil ama kim çıkardı bunu oğlum diye sorunca abiş çıkardı dedi. eve geldiğimizde bi hayli huzursuz du oğlum. o kadar kötü bir durum ki yani karşı taraf da çocuk birşey diyemiyorsun falan ama oğlum bu defa yabancıların dokunmasını normal görmeye başlayacak. ne yapacağım bilmiyorum yardım edin kızlar acaba oğlum psikolojik olarak olumsuz etkilenmiş midir
internetten araştırdım ilgisiz çocuklar kendi içine kapanınca ve yanlız kalınca bu şeylere başvuruyormuşKarşı taraf cocuk değil vücut böyle tanınmaz bence annesine söyleyin evladınızı da tek bırakmayın alışmasın .
internetten araştırdım ilgisiz çocuklar kendi içine kapanınca ve yanlız kalınca bu şeylere başvuruyormuş
evet etkilendi ondan çok biz etkilendik ama zamanla unuttu küçüktü zaten hemen bize söyledigi için farkettik tepkimizi koyduk tartıştık falan ilk sıralar komşumuzun oglunu boğasım gelirdi nasıl böyle bişey yapar diye babamdan saklamıştık hatta olay daha da büyümesin diye önemli olan birdaha tekrarlanmaması ve ileriye dönük psikolojik olarak hatırlanmaması bencepeki kardeşin psikolojik olarak kötü etkilendi mı unutabildi mı
keşke herkes sizin gibi bilinçli olsa. o masum bir öpücük benim bahsettiğim olay bambaşka çocuk sapık bildiğin.Benimki de 17 aylık geçen komsudaydin onun 2 yaşındaki çocuğunu tuttu yanağından öptü kızdım bende benimkine... benle babası bazen yanağımızı çevirip öp diyoruz gelip opuyo yanagimizdan burdan aklına kazindi galiba
ne kadar güzel bi anı benimle paylastigin için teşekkür ederim. evet dediklerini uygulamaya çalışacağımBen küçükken komşumuzun oğlu beni sıkıştırır, kıyafetlerimi sıyırır orami burami öpmeye çalışırdı .anlatırken bile iğreniyorum . Ben de 5 6 yaşlarında falandım .annem anlatıyor , çocuğun kafasını inşaattaki su dolu varilin içine sokmuşum. O anı hatırlamıyorum :) çok güçlü kuvvetli bir kizmisim. Akşam yedi sülalesi kapımıza dayanıp "kızınızı kız gibi yetiştirin ,mahallemizin erkekleri bile bu kadar vahşi değil " demiş .ben de o an anlatmisim, onların çocukları da bana böyle böyle yaptı diye .. annem diyor babanın gözlerinden alev çıktı ,çocuk da sus pus olup, anasının eteğine yapışıp, hadi gidelim ,kafamı o sokmadı varile diyince herşey anlaşıldı. Çünkü ben soktum , ayağımla da poposundan ittirdim demisim:) ondan sonra bir daha tekrarlanmadi .çocuğu gördüğüm yerde de dovuyordum zaten .habire "görürsün poponu opcem senin "falan diyordu ..çocuğunu egitmeyen adamın çocuğunu böyle eğitirim :)
Şimdi senin yapman gereken de çocuğuna mahremiyet eğitimi verip ,yalnız bırakmamak .karşı taraftaki çocuğun yaşı da küçük çünkü ..aile sahip cikmiyorsa hiç görüşmeyin daha iyi ..komşuluk ilişkilerin çocuğundan değerli değildir herhalde
Valla kızdım benimkine masum değil yarın bir yetiskinide sap diye opmesin ama hata bizde karar aldık bundan sonra öpmek yok opturmek yok unutur belki... Yani o da çocuk sapık demeyelim de ne görüyorsa onu yapıyo çocuk belki yanlış olduğunun farkında bile olmadan yapıyo suç anne de baba da belki tacize uğruyor iyi birsey sanıp o da baskasina yapıyo yada anne babayı gördü o şekilde... Çocuklar öyle sen ne yaparsan hemen kaydediyo unutmuyo kendide yapio etrafda gördüğünü yada yaşadığını... En basit örnek kizima bay bay yapiyom arada dün dışarıda yurutuyom baktım havaya bay bay yapiyo her gordugune bay bay yapıyokeşke herkes sizin gibi bilinçli olsa. o masum bir öpücük benim bahsettiğim olay bambaşka çocuk sapık bildiğin.
Rica ederim ..ne kadar güzel bi anı benimle paylastigin için teşekkür ederim. evet dediklerini uygulamaya çalışacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?