- 15 Mart 2019
- 305
- 198
- 33
- 40
- Konu Sahibi masal_tali
-
Çok kötüyüm yemek yemiyor içmiyorum kendimi toplamam lazım sanırım biraz desteğe ihtiyacım var
Konumu daha önce okuyan bilir zaten kısaca özetlersem rüya gibi ( öyle sandığım) yaşadığım ilişki evlenip boşandığım için ailesinin beni kendisine uygun görmemesi ve onunda sağlam bir duruş sergileyememesi ile bitti. Anca arayıp ağladı belkide vicdan rahatlatmaydı sevdi biliyorum ama yeteri kadar sevmedi ki biz şuan bu durumdayız . Okadar zaman okadar emek boşa gitti. Açtığım diğer konuda detayları var zaten.
Dün gördüğüm şeyden sonra ağzıma lokma sürmedim
Kendine gel vs diyeceksiniz biliyorum ama çok zor durumdayım nefes alamıyorum Allahım lütfen geçsin artık
Dün kendime engel olamadım bi halası var bunun kız işlerine çok düşkündür kendisi hemen birini birine yapar.
Aklıma geldi şeytan dürttü belkide bilmiyorum ki girip kadının ins baktım profilinin açık olduğunu biliyorum daha önce ordan birşeyler göstermişti bana gülmüştük falan... yine baktım açık profil düğünden bir resim paylaşmış yeni mi eski mi bilmiyorum o düğün yanında çeşit çeşit kızlar erkekler ortalarında da bu ve kocası buraya kadar normal tamam
altına da benimkinin annesi yorum yazmış ve benimkini etiketlemiş. Kırmızı negüzelde yakışmış maşallah kızımıza diye ve sonunda da Benimkini etiketlemiş... halası da yorumu beğenip öyledir o pırlantadır yazmış gördüğüm gibi nefes alamadım resmen kızı yapıyorlar buna herkes görüyor yorumu utanmıyorlarda... onlar ona kısmetini bulmuş bile ben ise acılar içinde geberiyorum hak mı adalet mi bu
Bu durumdan nasıl kurtulucam ben kimseyi gözüm görmüyor sadece dik bir duruş var ama eve girip gece olduğunda ağlamaktan helak oluyorum dün gece bunları okuduktan sonra sabaha kadar kesintisiz ağladım durdum resimlerini sildim içimde kendi kendime vedalaştım onunla hiç uyumadan işe geldim kimseyle konuşmadım sessizce PC ye bakıp durdum biri dokunsa ağlayacak gibi oluyorum...
Bilmiyorum ki Allah katında bi taraf bukadar üzülürken diğer taraf mutlu olabilir mi
İçimi döküp rahatlamak için yazıyorum
Zamana ihtiyacım var Herşey çok yeni ve üst üste oldu kaldıramıyorumDünyanın kanunu bu biri biter biri başlar
Erkekler bizim kadar eskiye takılıp kalmıyorlar
Madem ayrıldın arkana bakma, takip etme hiç bir yerden
İnş çıkar ama zor olacak bi beklentim de Yok aslında üzüntüm geçse tekrar gülebilsem yeter banaIliskinizin arkasında durmayan erkek için 1 damla göz yaşı bile fazla. Üzülme diyemem ağla rahatla ama baksana o hayatına devam ediyor.. Sende önüne bak, insallah karşına herseyi unutturup seni el üstünde tutacak birisi çıkar
Aslında en iyisi takip etmeyi bırakmakZamana ihtiyacım var Herşey çok yeni ve üst üste oldu kaldıramıyorum
İnş öyle dua ediyorum bendeİleride öyle biri gelir ki iyi ki dersiniz... Allah ferahlık versin kalbinize.
sanki kocan öldü, ne ağlaması bu kadar, kendine gel lütfen...Konumu daha önce okuyan arkadaşlar bilir kısaca özetlersem rüya gibi ( öyle sandığım) yaşadığım ilişki evlenip boşandığım için ailesinin beni kendisine uygun görmemesi ve onunda sağlam bir duruş sergileyememesi ile bitti. Anca arayıp ağladı belkide vicdan rahatlatmaydı sevdi biliyorum ama yeteri kadar sevmedi ki biz şuan bu durumdayız . Okadar zaman okadar emek boşa gitti.Dün gördüğüm şeyden sonra ağzıma lokma sürmedim
Kendine gel vs diyeceksiniz biliyorum ama çok zor durumdayım nefes alamıyorum
kendime engel olamadım bi halası var bunun kız işlerine çok düşkündür kendisi hemen birini birine yapar.
Aklıma geldi şeytan dürttü belkide bilmiyorum ki girip kadının ins baktım profilinin açık olduğunu biliyorum daha önce ordan birşeyler göstermişti bana gülmüştük falan... yine baktım açık profil düğünden bir resim paylaşmış yeni mi eski mi bilmiyorum o düğün yanında çeşit çeşit kızlar erkekler ortalarında da bu ve kocası buraya kadar normal tamam
altına da benimkinin annesi yorum yazmış ve Kırmızı negüzelde yakışmış maşallah kızımıza diye ve sonunda da Benimkini etiketlemiş... halası da yorumu beğenip öyledir o pırlantadır yazmış gördüğüm gibi nefes alamadım resmen kızı yapıyorlar buna herkes görüyor yorumu utanmıyorlarda... onlar ona kısmetini bulmuş bile ben ise acılar içinde geberiyorum hak mı adalet mi bu
Bu durumdan nasıl kurtulucam ben kimseyi gözüm görmüyor sadece dik bir duruş var ama eve girip gece olduğunda ağlamaktan helak oluyorum dün gece bunları okuduktan sonra sabaha kadar kesintisiz ağladım durdum resimlerini sildim içimde kendi kendime vedalaştım onunla hiç uyumadan işe geldim kimseyle konuşmadım sessizce PC ye bakıp durdum biri dokunsa ağlayacak gibi oluyorum...
Bilmiyorum ki Allah katında bi taraf bukadar üzülürken diğer taraf mutlu olabilir mi
İçimi döküp rahatlamak için yazıyorumyazarken bile ağlıyorummmmmm delirecem
ALLAH sabır versinZamana ihtiyacım var Herşey çok yeni ve üst üste oldu kaldıramıyorum
2 ay önce bende rüya gibi sandigim, (nisanlanmadan hemen önce) bir iliskiyi bitirdim. Daha doğrusu karsi tarafin ailesi benim anne ve babam bosanmis oldugu icin kendi ailelerine uygun olmadigimi soylemisler. Erkek arkadasim arkamda duramadi aglayarak ve seni seviyorum diyerek iliskiyi bitirdi. Ilk 2 hafta surekli agladim. Bir lokma yiyemedim. Kendimi sucladim. Ona uzüldum kesin o da aci cekiyor diye düsündüm. Simdi 2 ay oldu. Hic konusmadik ama beni 4 senede o kadar sevmemis demek ki merak edip aramadi bile. Artik aglamiyorum. Yemek yiyorum. Ara sıra duygusal olarak cöküyorum ama bu ayriligi kabullendim . Onun ailesini daha cok sucluyordum ama simdi gorüyorum ki eger isteseydii hic bisey onu durduramazdi. Bunlar bahane. Kendime yeni bir yol cizmeye cabaliyorum artik. Sende oyle yap. Takip etme. Eger sevdigin kadar sevilseydin yaninda olurdu . O yuzden ailesi istedigi kiza yaparsa yapsin. Bi süre sonra daha rahat nefes alacaksin merak etme. Kalbim gercekten de aciyordu ilk hafta. Ama artik gecti. Geciyor.Konumu daha önce okuyan arkadaşlar bilir kısaca özetlersem rüya gibi ( öyle sandığım) yaşadığım ilişki evlenip boşandığım için ailesinin beni kendisine uygun görmemesi ve onunda sağlam bir duruş sergileyememesi ile bitti. Anca arayıp ağladı belkide vicdan rahatlatmaydı sevdi biliyorum ama yeteri kadar sevmedi ki biz şuan bu durumdayız . Okadar zaman okadar emek boşa gitti.Dün gördüğüm şeyden sonra ağzıma lokma sürmedim
kendime engel olamadım bi halası var bunun kız işlerine çok düşkündür kendisi hemen birini birine yapar.
altına da benimkinin annesi yorum yazmış ve Kırmızı negüzelde yakışmış maşallah kızımıza diye ve sonunda da Benimkini etiketlemiş... halası da yorumu beğenip öyledir o pırlantadır yazmış gördüğüm gibi nefes alamadım resmen kızı yapıyorlar buna herkes görüyor yorumu utanmıyorlarda... onlar ona kısmetini bulmuş bile ben ise acılar içinde geberiyorum hak mı adalet mi bu
Bundan 10yil önce aynı sen gibiydim deli gibi sevdiğim adam verilen onca emeğe sevgiye rağmen ilişkimizi bitirip duruyor birzaman sonra tekrar dönüyordu.ne benle olabiliyordu ne bensiz.kendisi sizofrendi benide etme yolundaydı resmen.canima tak etti bu gitgeller.bu sefer dönse bile bakmayacaktım suratına ki öylede yaptım çok acı çektim Allahin hergünü ağladım ama alıştım onsuzluga..şimdiyse Allahima hamdolsun bir daha dünyaya gelsem yine aynı adamın eşi olmaktan gurur duyacağım bir adamla evliyim ve hergun şükrediyorum onu değilde şimdiki eşimi bana yazdığı için Allah'a...yanı diyeceğim o ki geçecek...gideceğin önünde durma giden gitsin.Konumu daha önce okuyan arkadaşlar bilir kısaca özetlersem rüya gibi ( öyle sandığım) yaşadığım ilişki evlenip boşandığım için ailesinin beni kendisine uygun görmemesi ve onunda sağlam bir duruş sergileyememesi ile bitti. Anca arayıp ağladı belkide vicdan rahatlatmaydı sevdi biliyorum ama yeteri kadar sevmedi ki biz şuan bu durumdayız . Okadar zaman okadar emek boşa gitti.Dün gördüğüm şeyden sonra ağzıma lokma sürmedim
Kıyamam sana ya gözyaşlarına kurban olsunlar.Ben yapma etme diyecem biliyorum faydasız ama o seni senin sevdiğin gibi sevseydi sen şuan bu durumda mı olurdun?İnan değmez sakın mutlu olur sanma hayat ondan öyle bir cikarir ki...Lütfenn dön hayatına bak evlenmek gibi boşanmak da hak kişinin kaderine saygı göstermeyen insanların içine girmediğin için belki de sanslisindir Allah seni sonrasından koruyordur belkiKonumu daha önce okuyan arkadaşlar bilir kısaca özetlersem rüya gibi ( öyle sandığım) yaşadığım ilişki evlenip boşandığım için ailesinin beni kendisine uygun görmemesi ve onunda sağlam bir duruş sergileyememesi ile bitti. Anca arayıp ağladı belkide vicdan rahatlatmaydı sevdi biliyorum ama yeteri kadar sevmedi ki biz şuan bu durumdayız . Okadar zaman okadar emek boşa gitti.Dün gördüğüm şeyden sonra ağzıma lokma sürmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?