Ağlamaktan yorgun düştüm :(

Başka hiçbir kadınla evlenmeyecegim lafını ciddiye alma yapmaya çalıştığı şey seni elinin altinda tutmak...ama kendini hazır hissedince ailesinin beğendiği bir kızi koşarak istemeye gidecek ve sana "ben sana bir söz vermedim..bizden olmazdı biliyordun" diyecek mealinde yorumlar yapmıştık diğer konunda....kehanet değil yasanmisliklardi yazdıklarımız...bu adamın dünya görüşüne göre "sevgili olmaniza senin boşanmış olman engel değil.. ama evlenmenize engel!!" İki yüzlü bir adam yani..umarım birgün karşına delikanlı bir adam çıkar ...senin hem yanında hem arkanda olur.
İnş bende bunu istiyorum sanırım zamana ihtiyacım var

Kıyamam sana ya gözyaşlarına kurban olsunlar.Ben yapma etme diyecem biliyorum faydasız ama o seni senin sevdiğin gibi sevseydi sen şuan bu durumda mı olurdun?İnan değmez sakın mutlu olur sanma hayat ondan öyle bir cikarir ki...Lütfenn dön hayatına bak evlenmek gibi boşanmak da hak kişinin kaderine saygı göstermeyen insanların içine girmediğin için belki de sanslisindir Allah seni sonrasından koruyordur belki
İnanıyorum kesinlikle daha beterinden koruyor beni şu süreci yaşamak olmasa Herşey daha kolay olurdu biliyorum

Bundan 10yil önce aynı sen gibiydim deli gibi sevdiğim adam verilen onca emeğe sevgiye rağmen ilişkimizi bitirip duruyor birzaman sonra tekrar dönüyordu.ne benle olabiliyordu ne bensiz.kendisi sizofrendi benide etme yolundaydı resmen.canima tak etti bu gitgeller.bu sefer dönse bile bakmayacaktım suratına ki öylede yaptım çok acı çektim Allahin hergünü ağladım ama alıştım onsuzluga..şimdiyse Allahima hamdolsun bir daha dünyaya gelsem yine aynı adamın eşi olmaktan gurur duyacağım bir adamla evliyim ve hergun şükrediyorum onu değilde şimdiki eşimi bana yazdığı için Allah'a...yanı diyeceğim o ki geçecek...gideceğin önünde durma giden gitsin.
Nekadar şanslısın yaaaa ama benim gibi bu durumu yaşayıp atlatmış birini görmek güzel geldi.

2 ay önce bende rüya gibi sandigim, (nisanlanmadan hemen önce) bir iliskiyi bitirdim. Daha doğrusu karsi tarafin ailesi benim anne ve babam bosanmis oldugu icin kendi ailelerine uygun olmadigimi soylemisler. Erkek arkadasim arkamda duramadi aglayarak ve seni seviyorum diyerek iliskiyi bitirdi. Ilk 2 hafta surekli agladim. Bir lokma yiyemedim. Kendimi sucladim. Ona uzüldum kesin o da aci cekiyor diye düsündüm. Simdi 2 ay oldu. Hic konusmadik ama beni 4 senede o kadar sevmemis demek ki merak edip aramadi bile. Artik aglamiyorum. Yemek yiyorum. Ara sıra duygusal olarak cöküyorum ama bu ayriligi kabullendim . Onun ailesini daha cok sucluyordum ama simdi gorüyorum ki eger isteseydii hic bisey onu durduramazdi. Bunlar bahane. Kendime yeni bir yol cizmeye cabaliyorum artik. Sende oyle yap. Takip etme. Eger sevdigin kadar sevilseydin yaninda olurdu . O yuzden ailesi istedigi kiza yaparsa yapsin. Bi süre sonra daha rahat nefes alacaksin merak etme. Kalbim gercekten de aciyordu ilk hafta. Ama artik gecti. Geciyor.
Tıpkı ben ya bizde sözde ağlayarak bitirdik ama bende gördüm ki gerektiği kadar sevmemiş beni yoksa bukadar annesi rahat davranmazdı

Burada bir üye ve annesi boşanmış gelin adayina ölümüne karşı çıkmalarına rağmen, abisi sevdiği kadına sahip çıkmış ve herkesi susturmustu. Sevgi boyle olur.

Adam sizi sevse zaten karşısında değil aile yedi düvel duramazdı. Siz de anca aglayin.
Ağlamalarım da biter elbet gün gelir devran döner diye düşünüyorum 🥺

Ağlamalarım da biter elbet gün gelir devran döner diye düşünüyorum 🥺

Aglamalarin, takibi birakmadigin sürece bitmez. Daha kızın fotosuna adam etiketlendi diye bu hale geldiysen, yarın öbür gün ciddi adımlar atılırsa hastanelik olursun. Sevgini haketmeyen kimse için böyle kahretme kendini. Ben de biliyorum zor olduğunu ama adam senin sevginin arkasında durmamış, yapacak bişey var mı?

Ben hep böyle dertleri okuyunca ya da kendi hayatımda bir dert olunca, insanların evlatları öluyor, hasta olup, gözünün önünde eriyor, bu da dert mi diyorum. Derdini hep daha kotuleriyle kiyaslarsan, dersine şükür bile edebilirsin. Geçen gün Batman'da kan davası yüzünden canavarca doğranan 27 yaşındaki genci düşünsene, daha bir hafta önce gelmiş askerden ve kim bilir ne hayalleri vardı ama kanlisi hem onu hem sevenlerini orada öldürdü, polislerde izledi. O anneyi düşün, evladı için nasıl yanıyordur yüreği. Yürek yanar evet ama gerçek sevgiler, gerçek baglar için yanar, ailesi istemiyor diye senden vazgeçen adam için yanmamali mesela. Önüne bakmalisin, geçmişe takılıp kalmanın faydası yok.

Soylemıstım ailesine acıldıgını bile dusunmuyorum. Neyse sen evlenip ayrılmış cocuklu bir kadınsın. Kralını gondermıssın soytarısıyla mı ugrasacaksın dıyorum. Bosver gitsin

İlk sevgilimden ayrıldığımda ki dört yıllık bir ilişkiydi. En yakın arkadaşları onların iğrenç tabiriyle "yatmalık kız" ayarlamaya çalışıyor bunu da bana söylüyorlardı. İlk başta sizin hissettiğiniz gibi hissettim. Onlara kızdım, ne iğrenç insanlar pipileri düşsün inşallah dedim. Sonra bir aydınlanma geldi. "yatmalık kız" teklifini sunabilen Bir çevre ile gayet mutlu olan bir sığırla nasıl dört yıl geçirdim diye kendime öfkelendim. Sonra da kurtulduğum için şükrettim.

Biliyorum şu an acı ile suçlayacak, kızacak kişiler arıyorsunuz. Ancak şundan emin olun kimse suçlu ya da günahkar değil. Bir ilişki eğer sürecek ise ve kişiler birbirine uygun ve bağlı ise çevrenin yaptıkları ve konuştukları etkilemez ilişki yaşayanları. İlişkiyi devam ettirecek kadar büyük bir bağ olmadığı için ilişkiniz bitmiş. Kişilerin ne söylediği, ne yaptığı çok mühim değil bu durumda. İster halası kız bulsun, ister eski sevgiliniz bunlara çanak tutsun. Ne önemi var ki.

Zamana ihtiyacım var Herşey çok yeni ve üst üste oldu kaldıramıyorum
zamana falan ihtiyacin yok bazi seyleri bicakla keser gibi keseceksin aniden. onunla ilgili olan herkesi engelle... al sana bir tarkan sarkisi yak butun fotograflariiii ona ait butun esyalariiii... hatta klibi de izle... ondan sonra nil karaibrahimgil ben buraya ciplak geldim izle ve dinle tamamdir. abla tavsiyesi ise yarayacak...

Melankoli takilma bos yere erkek milleti değil mi ? Belkide evlenince kahrindan aglayacaktin? Her şer de bir hayir vardir elbet allah bilir biz bilemeyiz..

Sizin arkanızda durmayan biri için boş yere giz yaşı dökmeyin. Evlenseniz de arkanızda durmayacakti istenmeyen gelin olacaktınız. Kendi değerinizin farkında olun

zamana falan ihtiyacin yok bazi seyleri bicakla keser gibi keseceksin aniden. onunla ilgili olan herkesi engelle... al sana bir tarkan sarkisi yak butun fotograflariiii ona ait butun esyalariiii... hatta klibi de izle... ondan sonra nil karaibrahimgil ben buraya ciplak geldim izle ve dinle tamamdir. abla tavsiyesi ise yarayacak...
ayrica ben bu sarkiyla 5 yillik.iliskimi bitirdim. 1 yila kalmadi esimle tanistim. ayyy bu arada kilibi tekrar izledim de tarkan o zaman da yakisikliymis simdibde yakisikli. klibi izlerken aglayacaksan boyle adamlara agla bu zirtapoz icin degmez demistim... yaslanmisim ama o ayri....

Bana senin durumun da onların durumu da normal geldi.Çünkü malesef çoğu erkek böyle biri bitip diğeri hemen başlayabiliyor.Bence bir an önce kendinize gelin eminim sizin için hayırlı olan o değildi.Ve bir an önce sizin için en hayırlı hayat boyu mutlu olacağınız kişiyle karşılaşırsınız inşallah

İlk sevgilimden ayrıldığımda ki dört yıllık bir ilişkiydi. En yakın arkadaşları onların iğrenç tabiriyle "yatmalık kız" ayarlamaya çalışıyor bunu da bana söylüyorlardı. İlk başta sizin hissettiğiniz gibi hissettim. Onlara kızdım, ne iğrenç insanlar pipileri düşsün inşallah dedim. Sonra bir aydınlanma geldi. "yatmalık kız" teklifini sunabilen Bir çevre ile gayet mutlu olan bir sığırla nasıl dört yıl geçirdim diye kendime öfkelendim. Sonra da kurtulduğum için şükrettim.

Biliyorum şu an acı ile suçlayacak, kızacak kişiler arıyorsunuz. Ancak şundan emin olun kimse suçlu ya da günahkar değil. Bir ilişki eğer sürecek ise ve kişiler birbirine uygun ve bağlı ise çevrenin yaptıkları ve konuştukları etkilemez ilişki yaşayanları. İlişkiyi devam ettirecek kadar büyük bir bağ olmadığı için ilişkiniz bitmiş. Kişilerin ne söylediği, ne yaptığı çok mühim değil bu durumda. İster halası kız bulsun, ister eski sevgiliniz bunlara çanak tutsun. Ne önemi var ki.
Hiçbir önemi Yok gerçekten biz bitmişiz ben bomboş kalmışım ve önüme bakmam lazım

aslında bıten ılıskı o an yasamamanız gereken ılıskı anlamına gelıyor yanı yasamanız gerekse yasardınız kısmet olurdunuz bırbırınıze olmayan bırseye döktüğünüz gozyasınıza yazık ınanın kı...
onunuze bakın herkes gıbı ... degmeyecek durumlar ıcınde aglamayın hıc
olmus bıtmıs bosverın

Şarkılar beni iyice olduğum duruma itiyor dinleyemiyorumki
Ama güçlü olduğuma inanıyorum kısmen de olsa sadece yeni Herşey ondan böyleyim zaman geçince düzelirim diye umuyorum

aslında bıten ılıskı o an yasamamanız gereken ılıskı anlamına gelıyor yanı yasamanız gerekse yasardınız kısmet olurdunuz bırbırınıze olmayan bırseye döktüğünüz gozyasınıza yazık ınanın kı...
onunuze bakın herkes gıbı ... degmeyecek durumlar ıcınde aglamayın hıc
olmus bıtmıs bosverın
Bugün en azından güzel bir kahvaltı yapıp güzel bir güne başlamak istedim belki iyi gelir diye yemek yemediğim için midem bulandı sonra düşünüyorum bir başkası için vücut sağlığım beden ruh sağlığım gidiyor kendine gel masal diyorum

ama bız sana dedık ..diğer konunda.

hıc ınanamamıstım zaten bu adama ..gecmıs olsun .

Sizin arkanızda durmayan biri için boş yere giz yaşı dökmeyin. Evlenseniz de arkanızda durmayacakti istenmeyen gelin olacaktınız. Kendi değerinizin farkında olun
Namus abidesi ailesi ve arkadaşları şimdi mutlu olabilirler.... Bende de hata var neden körü körüne bağlanıyorsun ergen gibi...

Back
X