Ağlaya ağlaya yazıyorum dua edin

Yaşımdan dolayi endişeleniyorum eşim benden 4 yaş küçük bu şekilde kabul etti yaşı sorun etmedi ama şimdi kendimi suçlu hissediyorum
Bu şekilde kabul etti ne demek ya dünyaya ondan 4 yıl önce gelmiş olmanız suç mu ? Siz kendinizi ezikliyorsunuz farkında mısınız? Kendi kendinizi suçlu ilan ederseniz insanlar her konuyu üzerinize yıkmakta hiçbir sakınca görmezler biraz güçlü durun yahu. Insanlara cevaplarını verin biz karar veririz ne zaman çocuk düşüneceğimize deyip susturun eşinizin ailesini. Eşinize karşı da dik durun belki 8.ayda üçüz bebeğiniz olacak belki de tedavi ile olacak belki de olmayacak bu herkes için geçerli kimsenin garantisi yok ki bu konuda siz neden bu kadar panikliyorsunuz

kendimden biliyorum stres cocuk icin gercekten büyük engel. zaman gelince olacaktır.
hem yasınızda ne varmış Allah askına
insallah kısa surede bebeğiniz olur.

7 aylik evliyken ödum kopardi belki hamile kalirim diye daha yeni evlisiniz ya kim ne derse desin cocuk icinmi evlendi esiniz sizle? Bu stresle zaten olacagi varsada olmaz yani akisina birakin herseyin bir zamani var

Önce eşin de doktora gitsin, onda da sorun olmadığından emin olun. Sonra insta da ücretsiz ovulasyon takibi yapan sayfalar var onlara bir bak. Ebru isimli biri vardı. Şimdi bulamadım takip yapan sayfalar çoğalmış. Ben onun videolarıyla baya birsey öğrenmiştim. Takibimi kendim yaptım.
Allah ne zaman hayırlıysa o zaman nasip etsin. Hayırlı evlat versin inşallah. Eşinle de bu konuyu ciddi olarak konuş, üzüldüğün noktaları söyle kendine çeki düzen versin.
Eşinden büyük olduğun için kendini ezik hissetme. Beni böyle kabul etti falan Adamı kandırmadın sonuçta yaş farkını ikinizde bilerek evlendiniz.

37 yaşındasınız tamam ama 7 aylık süre çok geç bir süre değil ..kendinizi çok strese sokmussunuz .bu şekilde olacağı varsa da olmaz..birde bu iş tek taraflı olmaz sorumluluğu niye kendinize yükleyipte olmuyor deyip ayrılmayı düşünüyorsunuz..birlikte gideceksiniz eşinizle doktora ikinizde muayane olacaksınız ..doktorun tavsiyelerine göre yol izleyeceksiniz ..kimsenin ne dediğine kulak asmayin sakin olun..

Böyle görünce yanlış okudum 7 yıldır dedim bidaha okudum 7 aymis daha çok erken bukadar stresle olmaz zaten sakin olun önce hersey güzelmiş çok şükür 26 yaşında arkadasim neredeyse bir yıl bekledi öyle oldu bir yıl dolsun olmazsa eşinizde test yaptırsın allah kucağınızi doldursun inşallah

7 ay değil daha da fazlası olsa bile neden kaynanan sizin çocuk yapma işine karışıyo ona ne başkasına ne ya ay bi bitmediler çocuk ne zaman size ne daha bir sene bile olmamış kuzum sıkmayın canınızı streste bu süreci etkiler önemli olan hayırlısıyla sağlıkla inşaallah

Tamam ama kimse ezmeden kendiniz kendinizi eziyor gibisiniz siz. Allah nasip edecekse 40 yaşından sonra da hamile kalan oluyor. Kimyasal yaşamışsınız bakın psikolojik olarak iyi ve hazır hissetmeniz gerek, ama bu düşünce yapısı ile zor kendi kendinize eziyet ediyorsunuz yapmayın. Sakin olmanız gerek.

Hepinizden Allah razı olsun kalbimi ferahlattiniz inanın inşallah eşime doktora gitmesini soyleyecegim onun durumunu bilmiyorum çünkü dediğiniz gibi belki de yok yere kendimi suçluyorum.

Görümcem eşimin küçüğü sanırım 27 yaşında falan onunda 1 yıl olmadı bütün aile çok endişelendiler eşim sürekli bu konuyu düşünüyordu canım sıkkın kardeşimin çocuğu olmuyor 1 yıl olacak diye neyseki şimdi 5 aylık hamile bütün aile nefes aldılar ama baskı ve gözler bende şu an

Bence siz daha çok istiyorsunuz bebeği bu yüzden strese giriyorsunuz
Bence sizinde bu eş ailesine güveniniz yok
Kesin bundan önce çok şey yaşattılar size
Yaşınizdan dolayı eziklediler hadsizce
Bir de maalesef bu toplumda 30 üstüne evlenemez evlense çocuğu olmaz psikolojisi yerleştiriyorlar
Sizde bunlara fazlasıyla maruz kaldınız.
Günden güne de bunu artiracaklar
Bu da sizi haliyle çok geriyor ve korku oluşturmuş.

Allah aşkına 7 ay çok kısa bir süre niye bunalıma giriyorsunuz yazık değil mi ? Daha yeni evliyim istemiyorum deyin kime ne ya

Sizce eşiniz görünmeden bu kadar felaket tellallığı yapmanız, üstelik otu b.ku anasına ve ablasına anlatan bir adamdan 7 aylık evlilikte çocuk olmuyor diye ağlamanız abes değil mi? Tek dert bu mu sizce hayatınızda. Bi silkelenin yahu. Sizde bir sorun yokken niye eziklenip ayrılıyorsunuz. Siz de eşinizin yaptığını yapın o zaman. Ben gittim doktora sorun sende değil dediler diye ilan edin de bozulsunlar. Kocanızda da iş yok ailesinde de

Bende bazen bunu düşünüyorum acaba ilerisi kötü olacak da Rabbim çocuk vermiyor engelliyor mu diye

Bence hamilelik kafanıza takmayı bıraktıktan sonra daha rahat oluyor takmayı bırakın önce ama konu burda bebek değil eşinizin ailesi bence onlara karşı tavrınızı koyun bu böyle olmaz gelin biz yapamıyoruz birlikte yapalım deyin utansınlar biraz böyle özel bir şeyin takibi yapılır mı ya

Doktora gitmeyi ben istedim değerlerimi merak ediyorum dedim kimyasal yaşayınca spermler çalışıyor diye dusundu
Belkide düzgün çalışmıyor sayı hareket sıkıntısı var belki dna hasarı belli mi değil kesinlikle esiniz de görünmeli ona göre aşılama deneyin . Kendinizi strese sokarak üzerek olcağı varsada olmaz inanın çevrenizi de susturun strese girmek istemediginizi belirtin stresin daha da zarar verdigini söyleyin bunu sürekli dillendirmemeleri gerektigini sizi üzdüğünü da ben aynen de bu sekilde yaptim .

Yahu kim neyi ayırıyor annesi ablasına ne Allah aşkına dış kapının dış mandalı bu konuda.
Restini çek eşine ağzını bı tutsun kendide gitsin gözüksün kadınlara yüklenince olmuyor çocuk sadece. Biraz sakinleşin. Eşin çocuğum yoksa seni istemiyorum diyorsa zaten eşin olamamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…