Ağlayamıyorum, boğazıma düğümleniyor.. Ne olur bana akıl verin..

Yani çok gururlu bir insan benden faydalandığını düşünmüyorum. Zaten seviyor beni bayağı kaç kere kaybetme korkusu verdim hep o geldi o adım attı.
Genelde o öder ben bazen öderim onuda zorla.
Onceki konundada yazdim buradada yazayim o insanlarin imkani yok anlattigina sizin imkan oldukca iyi onlarda cocuklarini ezmemek icin yapar ederiz demisler arsa hayvan satar yapariz diye dusunmusler ha deyince satilmiyor boyle mulkler ederinin altinada vermek istemiyorlardir kaldiki 3evlat ucununde hakki diye apar topar eder alti satamaz insan

Ama siz surekli evlilik dugun salonu diye sık bogaz ediyorsunuz gibi insanlara zaman verin biraz birakin bir saticaklarini satsin alacaklarini alsinlar ortaligi ayaga kaldirip babanizla dugun salonu tuttunuz yarisini nisanliniza senetlediniz Sonra birsey yapmiyorlar diye sinirleniyorsunuz yok demekki ellerinde
Lux istiyorsunuz aileniz oyle istiyor daha altina raziliginiz yoksa beklemeyi bilin derim
Ama benim sizin icin gorusum su kardesim siz maddiyati iyi bir ailede el bebe gul bebe buyumussunuz bir dediginiz iki olmamis muhtemelen cok zorlukta gormemissiniz aileniz cok soyleniyor iclerine sinmemeis sizin icin daha iyisini istemislerde sanki olana razi gelmisler gibi yok sen dulmusun yok anli sanli alsinlar falan yapamazsin mutsuz olursun mutsuz edersin
Zaten yuz goz oldunuz o ailede evlendiginde hos davranmayacak zannimca iyi dusunun telefon falanda almayin zira bir alip bin soyleyeceksiniz gibi cikartiyorum yazilarinizdan yarin o size ayni degerde alamazsa skinti olur

şurda bi anket açsak kimse telefon almanı uygun görmez bu 1.
2. si sen sen ol cimri bir adamla evlenme çünkü bu bir hastalıktır gittikçe kötü bir hal alır (tabii önce emin olman lazım, cömert mi, cimri mi, eşyaları senin alman gururuna dokunuyor mu hiç umrunda değil mi? )
son olarak sen bir kızsın kalp kırmadan ağırdan almalısın diye düşünüyorum... Nişanlılık evliliğin en korkunç dönemi umarım sıkıntıların tez vakitte son bulur.

Ailesi bana bir şey diyemez ki

Amin inşallah canım da çocuk cömert sadece ailesini benim ailem karşısında ezdirmek istemediğinden bu durum. Gurur yapıyor farkındayım ve bir dediğimi iki etmiyor.
Ama kafamda onun ailesi ile ilgili oturtamadığım puzzellar var..

Ailem bana yükleniyor sen parayla koca mı satın alıyorsun diyor.
Nişanlım bana dürüst mü değil mi bilmiyorum

Ailen haklı gibi geldi bana .
Nişanlından da emin değilsin
Senin kafa olmuş zum
Otur açık açık nişanlınla konuş . Ondan sonrada ailenle konuş .
İçinde kalınca rahatlayamazsın konuşmayla birlikte ağlamanda başlar zaten
Rabbim hayırlı selametine çıkarsın :)

Amin canım inşallah konuştum zaten ama her şeyden soğudum nişanlım arasa açasın gelmiyor hevesim kaçtı gitti

Konu fazlasıyla uzun anlatilmis anladigim kadariyla erkek tarafı üstüne ne düşüyorsa kiz tarafida ne dusuyorsa onu yapsin fazlası gereksiz.. Bu sefer kıyamete biner ozellikle erkek tarafı .. kizi alan onlar sonucta..

Ailesi bana bir şey diyemez ki
İste tam da bu cevaplar yuzunden gecinemezsiniz zorlanirsiniz diye duaunuyorum kimse ailesini atmaz cok cocukca dusunuyorsun sen saniyorsunki evleniceksin bitecek adami alip oturucaksin
Yok oyle bir dunya nisanlin o zaman kocan olacak yeri gelicek sen benim aileme saygisizlik yapamazsin onlar beni buyuttu derler yaslidir sen susacaksin saygili ol kendine gel diyecek
Boyle cvp verincede kavga gurultu
Ve eminim senin ailen bana ne yapti diyceksin benim babam yapti diyceksin
Hepsi bir kavga sebebi
Gercekten bir hirsa kapilmissin gozunu ac iyi olc tart diye yaziyorum ama dahada yazmiycam sen benim ne demek istedigimi cook iyi anladin bence sen bilirsin hakkinda hayirlisi

Bir de o evde birlikte oturacaksınız ama nerede ise tüm eşyalar babanız ile gidip seçmişsiniz bir de hayırlı olsun bekliyorsunuz.

İkiniz evleneceksiniz aileler değil

Sakın alma tel falan. Nolur benimle evlen gibi algılanırsın isterse bir tek seni görsün gözü. Şu dünyada değişmeyecek insan yoktur fazla değer ver yeter ki, sonra gör nasıl mundar oluyorsun. Aileni dinle bu durum çok normal değil.

Ben açıkcası sizdede tuhaflık gördüm. İndirimde diye babanızla gidip almak yerine nişanlınıza söyleyip onunla alabilirdiniz. Yada baştan eşyaları biz alıcaz diye anlaştıysanız neden aramalarını bekliyorsunuz.ben anlattıklarınızdan tek karşı tarafı hatalı görmedim. Sizdede hatalar var.baştan anlaştıysanız farklı beklentiler içine girmemelisiniz.

Taviz tavizi dogurur anlattıgın kadarıyla herşeyin üstesinden sen geliyorsun.
Çaliştiğin için biraz sana yukleniyorlar gibi.
Madem sen yatak odası yemek odasi aldın.
Bırak nişanlin yada ailesi de beyaz eşyalari alsin yada atıyorum salona eşya alsin.
Veya başka eksiğinizi alsin.
Evlilik destekle olacak iş.
Bir tarafa sorumluluk yüklemek yanliş.bizler birde alişiiğiz erkek tarafinin sorumlulugun çoğunu ustlenmesine ondan sizin iş bana biraz sizi kullaniliyormuşsun gibi geldi.
Telefon falan da alma bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…