Aynen aynen..Benim nisanlilik sürecinde anladigim çok fedakâr olmayacaksin çünkü karşı taraf bunu eziklik olarak algılıyor kıymet vereceğine daha fazla ne yaptırıriz diye düşünüyor.
Onceki konundada yazdim buradada yazayim o insanlarin imkani yok anlattigina sizin imkan oldukca iyi onlarda cocuklarini ezmemek icin yapar ederiz demisler arsa hayvan satar yapariz diye dusunmusler ha deyince satilmiyor boyle mulkler ederinin altinada vermek istemiyorlardir kaldiki 3evlat ucununde hakki diye apar topar eder alti satamaz insanYani çok gururlu bir insan benden faydalandığını düşünmüyorum. Zaten seviyor beni bayağı kaç kere kaybetme korkusu verdim hep o geldi o adım attı.
Genelde o öder ben bazen öderim onuda zorla.
Ailesi bana bir şey diyemez kiOnceki konundada yazdim buradada yazayim o insanlarin imkani yok anlattigina sizin imkan oldukca iyi onlarda cocuklarini ezmemek icin yapar ederiz demisler arsa hayvan satar yapariz diye dusunmusler ha deyince satilmiyor boyle mulkler ederinin altinada vermek istemiyorlardir kaldiki 3evlat ucununde hakki diye apar topar eder alti satamaz insan
Ama siz surekli evlilik dugun salonu diye sık bogaz ediyorsunuz gibi insanlara zaman verin biraz birakin bir saticaklarini satsin alacaklarini alsinlar ortaligi ayaga kaldirip babanizla dugun salonu tuttunuz yarisini nisanliniza senetlediniz Sonra birsey yapmiyorlar diye sinirleniyorsunuz yok demekki ellerinde
Lux istiyorsunuz aileniz oyle istiyor daha altina raziliginiz yoksa beklemeyi bilin derim
Ama benim sizin icin gorusum su kardesim siz maddiyati iyi bir ailede el bebe gul bebe buyumussunuz bir dediginiz iki olmamis muhtemelen cok zorlukta gormemissiniz aileniz cok soyleniyor iclerine sinmemeis sizin icin daha iyisini istemislerde sanki olana razi gelmisler gibi yok sen dulmusun yok anli sanli alsinlar falan yapamazsin mutsuz olursun mutsuz edersin
Zaten yuz goz oldunuz o ailede evlendiginde hos davranmayacak zannimca iyi dusunun telefon falanda almayin zira bir alip bin soyleyeceksiniz gibi cikartiyorum yazilarinizdan yarin o size ayni degerde alamazsa skinti olur
Amin inşallah canım da çocuk cömert sadece ailesini benim ailem karşısında ezdirmek istemediğinden bu durum. Gurur yapıyor farkındayım ve bir dediğimi iki etmiyor.şurda bi anket açsak kimse telefon almanı uygun görmez bu 1.
2. si sen sen ol cimri bir adamla evlenme çünkü bu bir hastalıktır gittikçe kötü bir hal alır (tabii önce emin olman lazım, cömert mi, cimri mi, eşyaları senin alman gururuna dokunuyor mu hiç umrunda değil mi? )
son olarak sen bir kızsın kalp kırmadan ağırdan almalısın diye düşünüyorum... Nişanlılık evliliğin en korkunç dönemi umarım sıkıntıların tez vakitte son bulur.
Zaten artık köşeme çekildim oturuyorum..Senin Ailen haklı
Ailem bana yükleniyor sen parayla koca mı satın alıyorsun diyor.
Nişanlım bana dürüst mü değil mi bilmiyorum
Amin canım inşallah konuştum zaten ama her şeyden soğudum nişanlım arasa açasın gelmiyor hevesim kaçtı gitti
Ailen haklı gibi geldi bana .
Nişanlından da emin değilsin
Senin kafa olmuş zum
Otur açık açık nişanlınla konuş . Ondan sonrada ailenle konuş .
İçinde kalınca rahatlayamazsın konuşmayla birlikte ağlamanda başlar zaten
Rabbim hayırlı selametine çıkarsın :)
İste tam da bu cevaplar yuzunden gecinemezsiniz zorlanirsiniz diye duaunuyorum kimse ailesini atmaz cok cocukca dusunuyorsun sen saniyorsunki evleniceksin bitecek adami alip oturucaksinAilesi bana bir şey diyemez ki
En iyisi. Onun ailesi kaz gibi görüyor sizi. Ben onu anladımZaten artık köşeme çekildim oturuyorum..
Nişanlımada soğuk davranıyorum.En iyisi. Onun ailesi kaz gibi görüyor sizi. Ben onu anladım
Soğuk davranmak yerine durumi nişanlınla konuşNişanlımada soğuk davranıyorum.
Canım aynı Memuruz ikimizde babasının borcu yok emekli ve birikmişi var zaten köyede oğlu için gitmiş.Nişanlınız ne iş yapıyor? Belki ailesinin durumu iyi değildir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?