Ağlayamıyorum, boğazıma düğümleniyor.. Ne olur bana akıl verin..

Mağazada duruyor zaten mobilyalar canım.. Çalışıyorum birikimim vardı bir kısmını ben alayım dedim ondan tatlım.
Ah bu Kadınlar ne kadar fedakar bazı ailelere bakıyorum kıza çeyiz bile vermiyorlar adam herşeylerini yapıyor valla kadın değerinden bişey kaybetmiyor. Yaptırabildiğini yaptır şimdi evlendikten sonra teksiniz ya Şen'de ya elinde oluyor yani :)
Çök tepelerine sen üstüne düşmedikçe adamların Çan'ına minnet canım

Bu sefer ailesinin söz hakkı olur diye tırsıyorum açıkçası mesela oğlumuza ettik yaptık karışalım gibi gibi :)) şimdiye kadar öyle bir şey sezmedim ama bilemeyiz.
Allah var benim ailem çok cooldur hep iyiliğimi ister ama işte karışmazlarda karşı tarafı bilemiyorum

Yani o konuyu senin babanla benim babam halleder beni ilgilendirmez senin babanın babama vereceği para demek istedim.
İkiniz de işinde gücünde yetişkin insanlarsınız. Neden iki kişi yapıp, iki kişi ödemiyorsunuz anlamadım ben. 'Senin babanın vereceği para babamı ilgilendirir' demek olaylardan soyutlamıyor ki sizi. Tam merkezinde duruyorsunuz. Ama orası sizin eviniz olacak, birlikte oturup birlikte sevişeceksiniz. Sizin düğün yapacağınız salon olacak. neden babalar ipleri elinde bulunduruyor, kurbanlık koyun pazarlığına dönmüş bu anlayamadım.

Bir kere genelde şu oluyor; maddi durumu iyi olan ailenin kızı fedakarlığı yapıp, işte evin çoğu eşyasını beraber yapalım ,deyip çoğunu kendi babasına yükletiyor,evlilik oluyor ve tartışmalar başlıyor.Kv diyor ki ; sen benim oğlumu küçük görüyorsun ,yok sen bizi beğenmiyorsun.Gelin kız der yok senin ailen bişey yapmadı ,hep benim babam yaptı vs vs...Bunlara fırsat vermemek için sen bir gelin olacaksan babanı fadakarlık yapma noktasına getirmeyeceksin,alması gerekeni alıcak o kadar ,erkeğin(damadın) ve ailesinin yapacağı işlere karışmayacak ,Köy insanı elbet malını satıp para kazanırsa yapar bunu sen de biliyorsun maddi durumları çok iyi değilse, karşı tarafı da yapamayacağı şeyler için bunaltmayacaksın,herkes kesesine göre bir şeyler yapabilir ,yok ben her şeyin en iyisini isterim dersen köylü bir aileye emin ol istenmeyen gelin olursun.Ablasının biri aramamış neden ki?Bir sıkıntın mı oldu bunu bir araştır ?Pürüzlü ve içine sinmeyen bir birliktelik yaşıyorsan ayrıl o pürüzler sonra yanardağ olup patlıyor ,bilesin
BİRAZ açabilir misiniz ?
Dün gece aradı ben tabi böyle mesafeli konuşmak istemedikçe arıyor soruyor filan neyse..
Babam düğünümü yapacak beyaz eşyaları da alacak dedi.
Bir anda söyledi bende tmm dedim.

Yok valla karışmıyorlar :) kız aldıkları iki parça eşya onları söz hakkı sahibi yapmaz zaten büyükbaş eşyaları alıyor kızlar gibi minik şeyleri onlar almazlar ki :) bak benden sana tavsiye yüreğin azıcık geniş olsun bu gibi sorunlar evlilik üzeri her ilişki de olur. Ailenin tutumunda haklı ama sana kullandıkları üslub yanlış.. sonuçta o senin eşin olacak. Ama sen içini ferah tutar azıcık sabırlı olursan herşey çok güzel olur. En tehlikeli süreçler bu dönemler kızların çoğu nişan atıyor bunun yüzünden sakin ol canm.. bırak ve izle neyin söz hakkı olacak Allah aşkına bi düşün eşyayı sen begeniceksin kendi zevklerine göre alamazlar zaten bilinçli insanlarsınız kafana takma

Herşeyinizi nişanlınız ile birlikte tamamlayın.Yapamadıgınızda bırakın eksik kalsın..Sizde kendi ailenizi karıştırmayın farkındaysanız bu sefer müdahale eden taraf sizin aileniz oluyor.Yaptık ettik karsılık gormedık gibi..Karsı tarafın ailesi gibi kendi ailenizinde bu işe fazla girmesine müsade etmeyin..

Telefon almayı ikinci plana bırakın derim cunku masraflarınız cok olacak.. Oraya verecegınızı evınıze alırsınız bişiler yine..

Benlik bir problem Yok ki nişanlım dedi o beni kıskanıyor biraz tuhaf bir abla o dedi beni kıskanıyor dedi.Hatta kılıbıklıkla ilgili karikatür atmış ve kavga etmişler enişteme çekmişim abla demiş. Oda ben senin nişanlına bir şey diyormuyum demiş. Sadece şaka yaptım demiş. Nişanlımda diyemezsin öyle şaka olmaz demiş.. bu kadın 35 yaşında..

Ailen haklı. Senin görmediklerini görüyorlar.o onların sözünden cikmadik ben olsam. Ayrıca ayrılıp ayrılmama mevzusunuda konuş ailenle . Ne derlerse öyle yap

kesinlikle ailen haklı. ya senin allende bişey almasın beraber alın herşeyi ya da senin ailen alıyorsa onun ailesi de üzerine düşeni alsın. yolunacak kaz bulmuşlar maşallah. sende onlara meydan veriyorsun. herkes alsın telefonunu. daha makul hediyeler al

beyaz eşyalarin bi kısmi ben alayim demiş sende ikimiz aliriz demişsin nişanlina biraksaydin o alsin daha iyi.
aileni dinle senin kötü olmani istemiyor. bu kadar saf olma gözünü aç

Zaten dedim onlar alıyor diye
sen hiç alma beraberde yapma zaten herşeyi yapmışsın ailen yolanacak kazikmisin demiş haklı..
gözünü aç.. en güzelleri en iyisin seç fiyata hiç bakma nede olsa onlar alcak...
valla ben evlenirken eşimin durumu iyi degil diye fiyata bakmişim ahh ahh bakmaz olaydim.. :/ sakin öle yapma.
için ısındığına seç:)

Tmmmm :)))

Ailen haklı. Kusura bakma ama kendini yoldurmuşsun. Hayallerini kendi çabanla tamamlamaya çalışıyorsun. E nişanlın böyle çalışan paralı kızı elbet bırakmak istemez. İyi düşün evlenme olayını. Daha çok yolarlar yavrum. Telefon da alma hayır kurumu gibi olmuşsun zaten, manevi bişey yap

Zaten dedim onlar alıyor diye
Eski konularını okumuştum orada bende seni haklı bulmamıştım ama bu konunda ailen haklı,dügün yerini ailen tutmuş,evinin bütün mobilyalarını ailen almış birazda onlarda elini taşın altına koymalı,biz de evlenirken kız tarafı hemen hemen bütün evi düzer diyebilirim aynı senin ailen gibi sırf erkek tarafına çok yük binmesin diye ama en azından düğün yerinin parasını vermeleri gerekti yarısını hiç olmazsa yada beyaz eşyalar kalmış sadece taksitle bile alabilirler yani o yüzden telefon vs almayın sade bir pasta yeter.

Ailene hak verdim.
Siz bu kadar şey yaparken diğer taraf geniş rahat takılıyor.
Artık almayın sizde.
Gün gelir yapmasaydın derler...

Keske aileleri hic karistirmasaniz. Senin kendi durumun iyimis, nisanlinda güzel kazaniyorsa herseyi kendiniz yapsaydiniz. Cünkp ailelerin durumlari her zaman ayni olmayabilir, bir taraf kendini ezik hissetmemek icin yalanlara basvurabilir. Nisanlinizda büyük ihtimal ailesinin durumu yok ama senin ailen yapiyor diye bizimkilerde yapcak etcek diye söylüyodur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…