Ağlayamıyorum, boğazıma düğümleniyor.. Ne olur bana akıl verin..

Telefon almayacağım..

Ben art niyet göremiyorum. Senin doğum günün de oda jest yapmış anladığım kadarıyla. Ki verilecekmiş salon parası acelesi ne ki ? Hesap ödetmez bir dedğimi iki etmez diyorsun. Ailesi art niyetli olabilir anlarım da evleneceğin insanı tanıyor olman lazımdı. Benim annem olsa onun da bana almasını istemez benim de ona almamı istemez. Ama ben olsam alırdım imkanım varsa. Tutarsızlık var konuda. Bütün yorumları okudum

Şimdi aradı yine şuan bana dürüst ol dedim samimi ol dedim bana popişimmm oy canımmm aşkımmm naz ve kur yapıyor..
Alttan alıyor.. Sizce amaç ne ?

Aklında olsun
Karşıdaki insan ne kadar iyi biri olsa bile gereğinden fazla fedakarlık yapma
İnsan psikolojisi çünkü eğer bi işe emeğini vermezse kıymet bilmez sen her şeyi hazırlar önüne sunarsan adamın ona çok kolay elde edilmiş gelir ve kıymet bilmez çoğunkukla tabi her genek doğru değşldir.O yüzden karşıdaknnin de emeklerini görmeden evlenme bence
Emek verecek çbalayacak ki kıymet bilsin aa ben değer verdim bu kıza o kadar uğraştım olsun diye desin
ve telefonu unut basit bi hediye olsun manevi değeri yüksek olsun maddi değeri az ailen haklı...

Sevgili kitabı yaptırcam :)

Siz niye o kadar eşyayı aldınız ki,gereksiz olmuş.nisanlinjn ailesi alabiliyorsa alirlar ,durumları yoksa da nisanlinla ikiniz alirdiniz .siz böyle herşeyi almaya kalkarsanız onlar da herşeyi sizden beklerler.bence artık hiçbirşey yapma onlar da biraz cabalasin

Ailem bekle bakalım niyetleri ne diyor.
1 ay sonra kokusu ortaya çıkar diyor.

Annenle aynı şeyleri düşünüyorum.
Adam resmen seni sömürüyo bence.
Evlenmek için bu kadar hevesli gözükme, o ailesiyle kötü olmuyo sen niye oluyosun

Bu konuda ağır bir Tecrübe yaşamış ve sonrada boşanmış biri olarak sizi uyarıyorum . Ailen yüzde yüz haklı . Nişanlılıkta verici olmanın bir Sınırı Olmalı . Itiraf ediyorum ki yok kocam olacak adam ailesine karşı ezilmesin vs. Vs diye salaklık boyutunda herseyi aldım ettim . Netice koca bir Sıfır . Çok alıştırmayın sakın karşı Tarafın sevgisinden de emin olmadan da evlenmeyin. Elde avuçta olmayabilir o ayrı . Imkanları olduğu halde sadece lafta kalıyorsa iyice düşünmeniz lazım. Aksi takdirde sonradan çok pişman olabilirsiniz

Zaten şuan öyle davranıyorum ama bilemiyorum..
karşı taraf ne yapmaya çalışıyor onu da bilmiyorum..

Simdi artik herseyi ortak yapiyor aileler.Herseyden oncesi sakin bur erkek icin aileni uzme. ben bunu yaptim cunku. 9 yil sonrada ayrildim. koca bulunuyorda anne baba zor bulunuyor bunu unutma

Bizim oralarda bi soz vardir
" kız evinde dugun dernek yapiliyo ama erkek evinin bundan haberi yok "
Sizinki biraz böyle olmus yani erkek tarafinin bazi seyleri yapmasi lazim indirimde bile olsa salonu tutmayacaktiniz ister iki kat masrafli olsun .
O onlarin sorunu onceden dusunselermis indirim olacagi zamanlar tutulup tutulmayacagini..

Siz dunden hevesliymissiniz sanki evlenme meraklisi izlenimi yaratmayın ne siz mede aileniz

Onlar salak ayagina yatıyor nede olsa düşünen taraf var niyetine.

Lutfen daha fazla sey yapmayin herseyi yapmissiniz zaten bizim doguda herşeyi erkek tarafi yapar dugun salonu yemek pasta yatak odası beyaz esya ev ceyizin cogu falan erkek tarafı alir

Yani çok gururlu bir insan benden faydalandığını düşünmüyorum. Zaten seviyor beni bayağı kaç kere kaybetme korkusu verdim hep o geldi o adım attı.
Genelde o öder ben bazen öderim onuda zorla.
Hep verici olursan. bu omrunun sonuna kadar boyle gider. bence alma daha kucuk birsey al

Of offffff

Zaten şuan öyle davranıyorum ama bilemiyorum..
karşı taraf ne yapmaya çalışıyor onu da bilmiyorum..
Yapacak insan varsa yapar yoksada yapmaz . Yapıyormuş gibi davranmaz yalandan . Yapamayabilirler Güçleri olmayabilir bunu anlarım . Çok verici olmanın anlamı yok . Bozulursa da bozulur . Evlendikten sonra boşanmaktan iyidir . Iyice gözlemleyin . Yeterki iyi niyetli olduklarından emin olun. Böyle tipler verdikçe alışır ve hep beklerler . Buna eş de dahil .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…