Telefon almayacağım..Taviz tavizi dogurur anlattıgın kadarıyla herşeyin üstesinden sen geliyorsun.
Çaliştiğin için biraz sana yukleniyorlar gibi.
Madem sen yatak odası yemek odasi aldın.
Bırak nişanlin yada ailesi de beyaz eşyalari alsin yada atıyorum salona eşya alsin.
Veya başka eksiğinizi alsin.
Evlilik destekle olacak iş.
Bir tarafa sorumluluk yüklemek yanliş.bizler birde alişiiğiz erkek tarafinin sorumlulugun çoğunu ustlenmesine ondan sizin iş bana biraz sizi kullaniliyormuşsun gibi geldi.
Telefon falan da alma bence
Aklında olsunMerhaba arkadaşlar.. Biraz uzun oldu ama gerçekten yorum istiyorum..Cidden akıl almak istiyorum. Zira her şeyden soğudum.
Nişanlımın doğumgünü yaklaşıyor ve ben telefon almayı düşünüyorum. Çalışıyorum ve ekonomik gücüm yerinde çok şükür.
Ailem evde kıyameti kopardı.
Sen yolunacak kazık mısın ? Daha mobilyaları bile sen aldın evin için onlarda tık Yok.
Biraz değerini bil ağırdan al seni zengin sanıp bütün masrafı ailesi sana yaptıracak diyip durdu..
Psikolojimi bozuyorlar artık.
Nişanlım aradı sonra annesi demişki elinde peşinat tam olunca beyaz eşyanın bir kısmını sen al oğlum demişler köyden dönünce biz veririz sana kalanını nişanlım da bana soruyor ben aliyim bi kısmını filan. Bende kimseye gerek Yok biz ikimiz alırız dedim.
Güya bugün tv alacaktı yılbaşından sonra alırız diye söylüyor şimdide. Sonra ben tepki gösterince bizim evde saklayamam onu çalınır filan alıp sizin eve yollayım diyor bende al ama ne yaparsan yap dedim.
Sonra baban vermişti ya yarısını düğün salonuna dedi bende evet dedim babamın para elinde hazırmış, Köyden gelince diğer küçük başlarıda satınca gelecekmiş falan filan. Bende o beni ilgilendirmez o senin babanla benim babam arasında dedim.
Ya kızlar bu aile ne yapmaya çalışıyor bilmiyorum. Uzattıkça uzatıyorlar. Yok şu kadar kaldı küçükbaş Yok şu kadar kuzu kaldı.
Şehirde evleri var köyü satıp gelecekmiş para hazırmış.. Para elinde hazırmış hazırsa banka denen şey var babamın hesap nosuna atamaz mı Allah aşkına..
1 buçuk ay oldu salon tutulalı..
Ben ne yapayım..
Ailem bana yükleniyor sen parayla koca mı satın alıyorsun diyor.
Nişanlım bana dürüst mü değil mi bilmiyorum belki de ailemin konuşmasından etkileniyorum
Ne yapayım ? Tutumum ne olmalı ? Nişanlıma karşı da soğuyorum artık yalan mı söylüyor ailesinin üstünü mü kapatıyor bilmiyorum..
Kavga ettik ailemle ağır sözler söylediler bana ve kendimi odama kapattım. İnanın evlenesim gelmiyor artık..
Nişanlım gitar çalmış bana onu attı izledim oda sezdi herhalde tavrımdan.
Ne yapayım ?
Bu arada 5 gün önce babam ve ben kampanyada diye yatak odası takımı yemek odası ve oturma gurubunu aldık.
Kaynana aramadı bile duyduğu halde benimde zoruma gittiği için nişanlıma söyledim haklı buldu ve kadın herhalde oğlu ile görüştü aradı hemen.
Ama yapmacık gibi.
Nişanlım şehir dışında. Ailesi benim yaşadığım şehirde ama köydeler.
Kadın çok sever beni kızım der sarılır ama ben yapmacık olduğunu düşünüyorum nedense..
Tek oğlan 32 yaşında 2 ablası var. Bende 25 yaşındayım. Birisi aradı hayırlı olsun diye diğeri aramadı bile.
Ya kızlar varya kafam bi milyon ya..
Sevgili kitabı yaptırcam :)Aklında olsun
Karşıdaki insan ne kadar iyi biri olsa bile gereğinden fazla fedakarlık yapma
İnsan psikolojisi çünkü eğer bi işe emeğini vermezse kıymet bilmez sen her şeyi hazırlar önüne sunarsan adamın ona çok kolay elde edilmiş gelir ve kıymet bilmez çoğunkukla tabi her genek doğru değşldir.O yüzden karşıdaknnin de emeklerini görmeden evlenme bence
Emek verecek çbalayacak ki kıymet bilsin aa ben değer verdim bu kıza o kadar uğraştım olsun diye desin
ve telefonu unut basit bi hediye olsun manevi değeri yüksek olsun maddi değeri az ailen haklı...
Airmax nedir ilk duydum o roll on markası değil miydi sankiArkadaşlar airmax ve sevgili kitabı yaptırmayı düşünüyorum nasıl sizce ?
spor ayakkabı tatlım :)Airmax nedir ilk duydum o roll on markası değil miydi sanki:) sevgili kitabı güzel fikir :)
Yok ne ayakkabısı sen yine hala paralı alıyorsun cık olmaz:))spor ayakkabı tatlım :)
Tmm :))Yok ne ayakkabısı sen yine hala paralı alıyorsun cık olmaz:))
Yap ya da yaptır defter iyi bi fikir
Merhaba arkadaşlar.. Biraz uzun oldu ama gerçekten yorum istiyorum..Cidden akıl almak istiyorum. Zira her şeyden soğudum.
Nişanlımın doğumgünü yaklaşıyor ve ben telefon almayı düşünüyorum. Çalışıyorum ve ekonomik gücüm yerinde çok şükür.
Sen yolunacak kazık mısın ? Daha mobilyaları bile sen aldın evin için onlarda tık Yok.
Biraz değerini bil ağırdan al seni zengin sanıp bütün masrafı ailesi sana yaptıracak diyip durdu..
Nişanlım aradı sonra annesi demişki elinde peşinat tam olunca beyaz eşyanın bir kısmını sen al oğlum demişler köyden dönünce biz veririz sana kalanını nişanlım da bana soruyor ben aliyim bi kısmını filan. Bende kimseye gerek Yok biz ikimiz alırız dedim.
Güya bugün tv alacaktı yılbaşından sonra alırız diye söylüyor şimdide. Sonra ben tepki gösterince bizim evde saklayamam onu çalınır filan alıp sizin eve yollayım diyor bende al ama ne yaparsan yap dedim.
Sonra baban vermişti ya yarısını düğün salonuna dedi bende evet dedim babamın para elinde hazırmış, Köyden gelince diğer küçük başlarıda satınca gelecekmiş falan filan. Bende o beni ilgilendirmez o senin babanla benim babam arasında dedim.
Ya kızlar bu aile ne yapmaya çalışıyor bilmiyorum. Uzattıkça uzatıyorlar. Yok şu kadar kaldı küçükbaş Yok şu kadar kuzu kaldı.
Şehirde evleri var köyü satıp gelecekmiş para hazırmış.. Para elinde hazırmış hazırsa banka denen şey var babamın hesap nosuna atamaz mı Allah aşkına..
Ben ne yapayım..
Nişanlım bana dürüst mü değil mi bilmiyorum belki de ailemin konuşmasından etkileniyorum
Ne yapayım ? Tutumum ne olmalı ? Nişanlıma karşı da soğuyorum artık yalan mı söylüyor ailesinin üstünü mü kapatıyor bilmiyorum..
Kavga ettik ailemle ağır sözler söylediler bana ve kendimi odama kapattım. İnanın evlenesim gelmiyor artık..
Ne yapayım ?
Bu arada 5 gün önce babam ve ben kampanyada diye yatak odası takımı yemek odası ve oturma gurubunu aldık.
Kaynana aramadı bile duyduğu halde benimde zoruma gittiği için nişanlıma söyledim haklı buldu ve kadın herhalde oğlu ile görüştü aradı hemen.
Ama yapmacık gibi.
Kadın çok sever beni kızım der sarılır ama ben yapmacık olduğunu düşünüyorum nedense..
Tek oğlan 32 yaşında 2 ablası var. Bende 25 yaşındayım. Birisi aradı hayırlı olsun diye diğeri aramadı bile.
Zaten şuan öyle davranıyorum ama bilemiyorum..Bu konuda ağır bir Tecrübe yaşamış ve sonrada boşanmış biri olarak sizi uyarıyorum . Ailen yüzde yüz haklı . Nişanlılıkta verici olmanın bir Sınırı Olmalı . Itiraf ediyorum ki yok kocam olacak adam ailesine karşı ezilmesin vs. Vs diye salaklık boyutunda herseyi aldım ettim . Netice koca bir Sıfır . Çok alıştırmayın sakın karşı Tarafın sevgisinden de emin olmadan da evlenmeyin. Elde avuçta olmayabilir o ayrı . Imkanları olduğu halde sadece lafta kalıyorsa iyice düşünmeniz lazım. Aksi takdirde sonradan çok pişman olabilirsiniz
Simdi artik herseyi ortak yapiyor aileler.Herseyden oncesi sakin bur erkek icin aileni uzme. ben bunu yaptim cunku. 9 yil sonrada ayrildim. koca bulunuyorda anne baba zor bulunuyor bunu unutmaMerhaba arkadaşlar.. Biraz uzun oldu ama gerçekten yorum istiyorum..Cidden akıl almak istiyorum. Zira her şeyden soğudum.
Ben ne yapayım..
Ne yapayım ?
Ama yapmacık gibi.
Hep verici olursan. bu omrunun sonuna kadar boyle gider. bence alma daha kucuk birsey alYani çok gururlu bir insan benden faydalandığını düşünmüyorum. Zaten seviyor beni bayağı kaç kere kaybetme korkusu verdim hep o geldi o adım attı.
Genelde o öder ben bazen öderim onuda zorla.
Of offffffBizim oralarda bi soz vardir
" kız evinde dugun dernek yapiliyo ama erkek evinin bundan haberi yok "
Sizinki biraz böyle olmus yani erkek tarafinin bazi seyleri yapmasi lazim indirimde bile olsa salonu tutmayacaktiniz ister iki kat masrafli olsun .
O onlarin sorunu onceden dusunselermis indirim olacagi zamanlar tutulup tutulmayacagini..
Siz dunden hevesliymissiniz sanki evlenme meraklisi izlenimi yaratmayın ne siz mede aileniz
Onlar salak ayagina yatıyor nede olsa düşünen taraf var niyetine.
Lutfen daha fazla sey yapmayin herseyi yapmissiniz zaten bizim doguda herşeyi erkek tarafi yapar dugun salonu yemek pasta yatak odası beyaz esya ev ceyizin cogu falan erkek tarafı alir
Yapacak insan varsa yapar yoksada yapmaz . Yapıyormuş gibi davranmaz yalandan . Yapamayabilirler Güçleri olmayabilir bunu anlarım . Çok verici olmanın anlamı yok . Bozulursa da bozulur . Evlendikten sonra boşanmaktan iyidir . Iyice gözlemleyin . Yeterki iyi niyetli olduklarından emin olun. Böyle tipler verdikçe alışır ve hep beklerler . Buna eş de dahil .Zaten şuan öyle davranıyorum ama bilemiyorum..
karşı taraf ne yapmaya çalışıyor onu da bilmiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?