Ağlayamıyorum, boğazıma düğümleniyor.. Ne olur bana akıl verin..

Ailen haklı. Yatak odası takımını anladım da diğer mobilyaları neden siz aldınız? Baban düğün salonunun yarı parasını niye veriyor? Bu kadar masrafı siz üstlendiğiniz için kıymet filân vermeyecekler emin olun. Düğünden sonra az peşinden koşmadı derlerse hiç şaşırmayın. Madem para var göndersinler oğullarına. bankalar var o kadar yada zaten sizinle aynı şehirde imiş ailesi sana verdiler parayı. Nişanlınız bir daha konuyu açarsa baban sana göndersin sende bana ver babama vereceğim diye söyle.

Düğün mayısta aslında o gün bakıyorduk fikir olay diye çok kampanyalı gelince alalım dedi babam. Ben sadece koltuk takımını alacaktım.
Babam bonkör aldı diğerlerinide. Ben zaten verdim babama birikmişim vardı.
Onlara bugüne kadar bir şey harcatmadım.
Ama babam bonkör bir insandır.
Nişanlım şehir dışında aslında ani bir karar oldu.
Salonu babamın tutmasının sebebi babası köyde ve hastaydı nişanlım geldi nişanlımla beraber gittiler indirimli yaptı adam. (Babam pazarlığı iyi yapar, yarısını vereyim şu kadar indir dedi adam adamda indirdi babamda yanında hazır parayla gelmiş verdi işte)
Nişanlımda babasını aradı ve söyledi oda biz yolluycaz babasına demiş.

Ne kadar zaman oldu bunu söyleyeli? Nişanimda kınamda kuaför fotoğrafçı hepsini ben ödedim. yatak odası beyaz eşyalar halı perde tüm küçük ev aletlerini ben aldım. Evlenmeden önce kredi kartımı, öğrenim kredisini bile sıfırladı ailem sonuç olarak evlenmeye çok meraklı olduğumu söylediler 2 çocuktan sonra. Maalesef kimse kıymet bilmiyor kendinizi geri çekin biraz.

Şuan öyle yapıyorum

niye bu para kaygıları anlamıyorum. Eşim benim almam gereken yatakodasını bile kendi aldı kredi çekerek sonra beraber öderiz dedi ama benden bi kuruş bile aldığı yok. He durumu olmasaydı bende para olsaydı ben yapardım zoruma gitmezdi şahsen. Benm için neleri aldığı değil neleri yaptığıdır önemli olan... doğumgünün de bile bişey almadım o o kadar kredi borcuna rağmen bana en iyisinden gitti tablet aldı. Bu şeyler karşılıklı değil farkına varın lütfen

Erkekler ve aileleri para harcamadiklari geline deger vermiyorlar.En iyi ornek ben.görücü usulu evlendim.herseyi esimle birlikte yaptik.kv kp tek kurus harcamadi.sonuc: Oglumu kafesledin dedi babasi eşim susturmasa daha neler derdi Allah bilir.ucuza gitme.cok onder olma.alalim yapariz deme.bilmem ki.siz nasil isterseniz oyle olsun de

Yok artik kuzum bu ne herseyi sen,almissin o bi tvmi alamiyo cok sacma sende telefon falan,alma ne gerek war o parayla neler neler yaparsin sen bence ailen hakli nen olsam,asla kizimi bole bi adama wermem ewlenmeden once iki kere dusun

Aynen öyle diyorum zaten canım.. Artık onlar harcayacak.

Canım hayat müşterek olduğu için ve kampanya olduğu için babam alalım dedi aldı yani banada mantıklı geldi.

eşya almaya onlar başlamadıysa sen de almaya başlamasan iyi edersin.
siz mobilyaları düzüyorsunuz ama ortada daha bi şey yok.
nişanlın iyi biri bence ama ailen ve sen biraz herşey hemen olsun. kurallar adetler diyerek sıkboğaz mı ediyorsunuz .
evlenmeye gönlü varsa bu damat adayının kendisi koşturur. siz koştura koştura gidiyorsunuz . ona da fırsat kalmıyor. nasılsa koşturup eden var. bunlara kafa yoran var diye.
sana diyor ki düğün salonu parasını babam ayarlayacak . o beni ilgilendirmez diyorsun.
neden seni ilgilendirmiyor anlamıyorum. nasıl böyle kafana takarken bu kelimeyi ediyorsun nişanlına . kafam allak bullak

mobilyalar indirimde de olsa bedava da verseler almayacaktın arkadaşım.
o indirimler hiç bitmez . kış girdi artık. düğün sezonu değil.o nedenle kampanyalar subat . mart ayına kadar devam eder. ben de mobilyacılık yaptım bi ara.

Yani o konuyu senin babanla benim babam halleder beni ilgilendirmez senin babanın babama vereceği para demek istedim.

Yani aslında evet haklısınız..

Yani o konuyu senin babanla benim babam halleder beni ilgilendirmez senin babanın babama vereceği para demek istedim.
bence arkadaşım.
sen biraz sevgili olmanın tadını çıkarabildiğin kadar çıkar.
aşk meşk sevgi bunları unutmuş ve eşya düğün dernek koşturmacasına girmişsiniz.
güzelim zamanlarını bu şekilde geçirme.
babana da söyle. acele etmeyelim.
daha zaten yeni tanışıp nişan yaptınız.
acele etmeyin .

Bence durumun iyi ve durmadan sen fedakarlık yapıyorsan bence yanlış yapıyorsun senin yapman gereknleri karşı taraf yapmalı.Unutma sadece sevdiğinle değil onun ailesi ile de evleneceksin!BEnce ölç biç bu adam sana dar gelir diyeyim.Bu aile sıkıntılı

BİRAZ açabilir misiniz ?
Dün gece aradı ben tabi böyle mesafeli konuşmak istemedikçe arıyor soruyor filan neyse..
Babam düğünümü yapacak beyaz eşyaları da alacak dedi.
Bir anda söyledi bende tmm dedim.

Valla bacım üstlerine düşen herşeyi yapmak zorundalar ve şakın ola aldığın mobilyaları aldığın yerde bırak dursun bişey olmaz.. kötüsü gelir vs sen madur olma.. telefon niye alıyorsun hem o sana alsın valla benim eşim aldı herşeyimi ben hiç elimi cebime atmadım benim ailemde yardımcı olmadı ama sağolsun hiç eksik etmedi hem sana şunu söyleyeyim erkeğin ailesinin üzerine vericeksin sorumluluğun ne demek olduğunu öğrensinler sonra herşeyi eşin senden beklet haberin olsun. Evlilik nişanlılık veya bekarlık gibi asla değil canım çok zor yani

Mağazada duruyor zaten mobilyalar canım.. Çalışıyorum birikimim vardı bir kısmını ben alayım dedim ondan tatlım.

Bide aşırı kıymet adamların bi yerlerini kaldırır.. sen şımar o şımarana kadar bende senin gibiydim durumum iyiydi yapım edim ama baktım iş öyle olmuyor sonra çok zorluk çekersin bunun maddi sıkıntısı olur adam hep sana güvenir.. yapma sen zaten ailen tarafından sıkıntılısın bırak neyse icabına baksınlar biz yaparız ederiz deme. Yapsınlar hatta sana düşenide alsınlar az bişey..

Aynen aynen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…