• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayarak makarna yiyorum

Geceleri yarım ekmek helva ve yarım ekmek şinitzel üstüne kola içeceksiniz. Bol yağlı mısır patlacaksınız. Bolca ekmekle tayin pekmez yiyin. Tereyağ bal kaymak lüp lüp götürün. Pişi yapın nutella sürün üstüne öyle yiyin.

Geceleri yarım ekmek helva ve yarım ekmek şinitzel üstüne kola içeceksiniz. Bol yağlı mısır patlacaksınız. Bolca ekmekle tayin pekmez yiyin. Tereyağ bal kaymak lüp lüp götürün. Pişi yapın nutella sürün üstüne öyle yiyin.

2 sene sonra kalp krizi geçirsin diye mi bu menü😂

Aşırı zayıfsınız, ne kilo vermesi? 🤦‍♀️
Bunu övmek anlamında söylemiyorum 😡

Değerleriniz kritik sınırda, BMI indeksiniz 18.
Bu kadar az kiloya rağmen vücudumda şişkinlik var diyorsanız iki olasılık var.

1) Kaslarınız iyice erimiştir, vücut toparlanamadığı için lapaç bir görünüm olmuş olabilir.
2) Karındaki organlar gaz/hastalık bedeniyle şişmiş olabilir.

Zayıf ama yağlı görünüme “skinny fat” deniyor, çözümünüz var 😊

Bu noktada sıkılaşmak için spor ve profesyonel destek önersem? Bu konunun üstüne bir gidin bence. 😊
Benim vucudumda yag yok ama malesef bu kiloyla bile gobegim var.sekeri ekmegi kestim cok az yiyorum ama yinede gobek var
Tek caresi spor onu da yapmaya halim yok.bende zayifladikca zayiflamak istiyorum ;)

Bana kilonuz niye anormal gelmedi anlamadım. Eğer illa bı sorun var diyosaniz gluten hassasiyetinize baktirabilirsiniz

Ama neyi ne kadar yaptiniz o onemli.
Onu denedim olmadi bunu denedim olmadi demissiniz ama ne kadar sure ile denediniz.

Esim de sporla kilo alabiliyor sadece, ama duzenli olarak spora gittikten en az 3 4 ay sonra etkisini gormeye basliyor. Once kaslar gelisecek, bu daha sonra istahinizi artiracak, ve siz de sporunuza uygun besleneceksiniz. Ve duzenli olup birakmayacaksiniz. En azindan esim sadece bu sekilde kili alabildi gecmiste.
Tabi biraya abanip bira gobegi yapmak istemediginizi varsayiyorum.

Ben de zayıfım anlıyorum demeye geldim🙋🏻‍♀️
Benim sorunum çok çiğnemem. Sizde mi öyle yiyorsunuz acaba?

Boy ve kiloda ben hic bir sorun göremedim, bence harika 😍
Kilo almaya gerek yok.

5 sene önce bende o kilodaydim, ayni boydayiz. Yani kendimden biliyorum, cokta sorun edilecek bir durum degil.

Hayır mankenlerin boy kilo oranına bakın, sizden daha azlar ve harika görünüyorlar.

52 kilo bana da normal geldi. Hani 40larda falan deseydiniz az derdim.Yıllar önce ben de 52 kiloydum. Sizden bi 5 cm kısayım. Kıyafetlerim güzel yakışıyordu belim incecikti.
Şimdi maalesef 65 kiloyum geçen yılki kıyafetlerim olmuyor. Göbeğim fazla bıkaç kişi bana hamile misin diye sormuştu😑 bu durum da kötü yanı
Siz de bıkaç kilo alabilirsiniz.

Bunun için akşamları kuruyemiş süt çikolata gibi yiyecekler tercih edebilirsiniz

Back
X