- 31 Ekim 2018
- 564
- 1.550
- 113
- 32
- Konu Sahibi abiyekuzu26
Keske hamilelik kilolarimdan size bagislayabilsem 
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iyi de siz zayif degilsiniz ki ben mesela 1.73 boyunda 54 kiloyum ve hicte zayif degilim hatta kilo vermeye calisiyorum
170 52
Yooo Sistem doğru kullanım şekline göre değişiyor.Ülen bu sistemin allah cezasını versin bir ara bana çörek otu yağı zayıflatıyor iç iştah kapatır dediler okuldaki öğretmenleri yiyordum nerdeyse hep asparagas bilgidenmiş demek ki![]()
Bende senin gibiydim.
İnsanların kimisi kiloma inanmıyordu.(52ydim)
Bir gün birisi gelip “a fiziğin çok iyi’’ diyordu.
Ertesi gün başkası gelip “fasülye sırığısın” diyordu.
Kalkıp kimse için kilo almadım tabiki başkaları için kendimde fiziksel değişiklik yapmayı doğru bulmadığım için. Sizi çok iyi anlıyorum kendinizi iyi hissetmek istiyorsunuz.
Bu arada 1.70 /52 kg normal değildir hanımlar.
Kilogram bir ölçü birimidir. Kimisinde kas kiminde de yağ fazla olabilir kişinin kendi hoşnut olamayacağı bir görüntü oluşabilir.
Uzun vadede kilo almayı beceremedim öncelikle. Kısa,hızlı ve sağlıksız oldu ama oldu mu?Oldu.
15-20 arası cicibebeyi bir günde yedim.
1 günde büyük boy cips bitirdim.
Ev yemekleri yedim bu süreçte (hamburger vs. Yemedim vücudun dengesi şaşmasın diye)
Meyve yedim. (Yoğurtla beraber)
Makarna ile büyük bir aşk yaşıyorum zaten bol salçalı soslu yaptım.
Yemek yerken tıkandığını hissettiğinde limonlu yağsız salata ye mideyi rahatlatıp yiyebileceğin bir alan yaratıyor.
Birde bildiğin o Medine hurmaları varya uyumadan önce ondan yedim 5-6 tane.
52 iken 57 oldum. Çokta güzel oldu korumaya çalışıyorum.
Çünkü vücudumda kas kütlem daha baskındı. Artık oranlamam daha iyi oldu
Yemek yerken video yada film izle
Çikolatadan uzak dur ve suyu zayıflarım diye ihmal etme.
Tahini yiyebiliyorsan sade ekmekle ben çok severim faydasını da gördüm.
Aklıma gelirse yazarım yine. ❣
170 52
170 52
Şu an iyi değil mi kilonuz?
Yıllar önce stres sebebi ile ani kilo verdim.
Sonrasında çok uğraştım. Alamadım. Aldım aldım verdim derken evlendim korona denk geldi evden de çıkmayınca nihayet 56 oldum. Boyum benim de 169. Ama bir zamanlar 52ye bile razı idim.
Kendinizi yemek için zorlamak yerine yemeği keyifli hale getirebilirsiniz. En sevdiğiniz soslarlar renklendiren yemek tarifi izleyin yemeksepetinde gezin gece abur cubur yiyip yatın oluyor![]()
Bana boy-kilo oranınız gayet iyi geldi. Yıllarca kilo al baskısına maruz kalmış biri olarak geçen yıla kadar 1.74 boyunda 48 kiloydum. Üstelik az da yemezdim ama bir şekilde yakıyordum.
Sonra çabuk yorulan, üşüyen biri olduğum için spora başladım ve abur cuburu azaltıp sebze, protein, karbonhidrat gibi konulara dikkat ederek çok az daha fazla yemeye başladım. Şu an 51 kiloyum. Yine boyuma göre az bir kilo ama sağlığımdan da görüntümden de memnunum.
İnsanlara bakmayın şişman olsanız biraz kilo ver derler, zayıf olsanız al derler. İlla diyecek bir şey bulurlar. Önemli olan sağlığınızın yerinde olması ve görüntünüzün "sizi" memnun etmesi. Kilo alacağım diye de abur cubura abanmayın tavsiyesini verebilirim. Emin olun o kimyasalların verdiği zarara değmez.
Kac kilo olmak istiyorsunuz ki boya gore gayet güzel kilo. Belki durusunuzdan dolayı sağlıksız gozukuyorsunuzdur onun icin mi kilo al diyorlar yoksa bunları diyen teyze takımı mi![]()
Ben de aynı boy ve kilodayim. Bence super. 54 olsam diyete başlıyorum.
Burda bazi uyelerin ne guzel fistik gibisin ne kilo alacakmissin gibi yorumlarina acayip sasirdim dogrusu. Bu saglikli bir boy kilo kombinasyonu degil ki? Universitede iken bir arkadasim vardi. Kiz 1.70 idi kilosu 50 falandi. Elbise giymek istemezdi, ciddi anlamda incecik bacaklari vardi. Hic saglikli gelmiyordu goze. Elbette ki vucut yapisi ile de alakasi var ama 170 boya 50 kilo cok super demekte ne bileyim.. Ben de 50 kiloyum ama benim boyum 163. Benim boyuma gore kilom normal. Ama konu sahibininki normal degil bana gore.
Konu sahibi arkadasim bir diyetisyene gittin mi? Ben de zamaninda 43 kilo iken, kilo alamazken diyetisyen ile basarmistim. Vucudunuz icin en saglikli yontem ne ise onu bulmalisiniz. Makarna idi, nutella idi, fast food vs. bunlarla aldiginiz kilo da saglikli olmaz. Insallah dogru yontem ile istediginiz kiloya ulasirsiniz.