- 19 Mart 2016
- 1.620
- 2.537
- 133
- Konu Sahibi abiyekuzu26
Yüzünüzü göstermeden buraya boydan foto atsanız biz de ona göre yorum yapabiliriz bence. Kafaya takılacak bir durum yoktur belki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Abiye ya çok tatlısın yaş kaç kuzuşkadının etli butlusu iyidir bacım![]()
Bence boyuna göre kilon iyi sadece 3 4 kilo alsan yeterli olur :) ben 1 62 kilom 52 ikiken bile tontiş görünüyorum kilon ideal geldi bana :)170 52
3 4 kilo benim için yogun cabayla en az 2 yıl demekBence boyuna göre kilon iyi sadece 3 4 kilo alsan yeterli olur :) ben 1 62 kilom 52 ikiken bile tontiş görünüyorum kilon ideal geldi bana :)
Bu kiloda ayni boyla 170/52 uzun süre kalmış biri olarak şuan 60tayim. Daha önce kilo değişimi gördum yani.Gayet iyi kilo, sadece yüz hafif zayif kaliyor. Bence takilacak bir şey değil çünkü norma bir kilo. Siz neden böyle abarttiniz zayıfım diye anlamadım.170 52
Bacak basen yüz oldugundan daha inceBu kiloda ayni boyla 170/52 uzun süre kalmış biri olarak şuan 60tayim. Daha önce kilo değişimi gördum yani.Gayet iyi kilo, sadece yüz hafif zayif kaliyor. Bence takilacak bir şey değil çünkü norma bir kilo. Siz neden böyle abarttiniz zayıfım diye anlamadım.
Belki siz zayıf sevmiyorsunuzdur olabilir. Gece hamur işi, cukulat, dondurma, findik fistik ezmesi yiyin. E birde bununda diyetleri var deneye deneye bulursunuz hangisi kilo yapar size diye. Sonra mide acilmasinda kapamaya ugrasirsiniz bu kezBacak basen yüz oldugundan daha ince
Benim vucudumda yag yok ama malesef bu kiloyla bile gobegim var.sekeri ekmegi kestim cok az yiyorum ama yinede gobek var
Tek caresi spor onu da yapmaya halim yok.bende zayifladikca zayiflamak istiyorum![]()
Bi ara denedim dumduz oldu ama birakinca eski haline dondu.sporu birakmadan yapmak gerekiyorVallahi karın yağı çok sinir bozucu bir durum.
Göbekte iç organlar arası yağ var ise genelde proteini artırıp, şekeri azaltıp güç egzersizleri öneriyorlar. Ben ise kardiodan nefret ederim, o yüzden sizi biraz anlıyorum.
Ahahahaha kilo almaya birebir2 sene sonra kalp krizi geçirsin diye mi bu menü![]()
173 50 kiloydum şuan 64170 52
Saçmalama abiye kilo falan alma!170 52