• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayarak makarna yiyorum

Yüzünüzü göstermeden buraya boydan foto atsanız biz de ona göre yorum yapabiliriz bence. Kafaya takılacak bir durum yoktur belki

Eger siska ve sagliksiz gorunuyorsaniz kas kutleniz azdir, spor yapin, agirlik calisip kas yapin, guclenin, usenirim derseniz en basiti gunde yarim saatinizi pilatese ayirin mesela, 1.68 boyla 46 kilo oldugum dönemlerde bile sporu hayatimdan hic cikarmadigim icin hic siska gorunmedim, şu donem hizla kilo aldim, spor da yapamiyorum, aynaya bakmak gelmiyor içimden, kendimi sirtimda 10 kilo yukle dolasiyormus gibi agir ve sagliksiz hissediyorum. Kilo asla saglik değil unutmayin bunu.

Cicibebebeli tarifler var kilo aldıran internetten bakabilirsiniz ama sağlıklı bir insansanız almayın kilo insalar begensin beğenmesin kilo alsanız bu sefer de dana gibi olmuşsun diyecekler

Bu kiloda ayni boyla 170/52 uzun süre kalmış biri olarak şuan 60tayim. Daha önce kilo değişimi gördum yani.Gayet iyi kilo, sadece yüz hafif zayif kaliyor. Bence takilacak bir şey değil çünkü norma bir kilo. Siz neden böyle abarttiniz zayıfım diye anlamadım.

Bu kiloda ayni boyla 170/52 uzun süre kalmış biri olarak şuan 60tayim. Daha önce kilo değişimi gördum yani.Gayet iyi kilo, sadece yüz hafif zayif kaliyor. Bence takilacak bir şey değil çünkü norma bir kilo. Siz neden böyle abarttiniz zayıfım diye anlamadım.
Bacak basen yüz oldugundan daha ince

Bacak basen yüz oldugundan daha ince
Belki siz zayıf sevmiyorsunuzdur olabilir. Gece hamur işi, cukulat, dondurma, findik fistik ezmesi yiyin. E birde bununda diyetleri var deneye deneye bulursunuz hangisi kilo yapar size diye. Sonra mide acilmasinda kapamaya ugrasirsiniz bu kez 😂😂

Benim vucudumda yag yok ama malesef bu kiloyla bile gobegim var.sekeri ekmegi kestim cok az yiyorum ama yinede gobek var
Tek caresi spor onu da yapmaya halim yok.bende zayifladikca zayiflamak istiyorum :KK66:

Vallahi karın yağı çok sinir bozucu bir durum. 🤦‍♀️

Göbekte iç organlar arası yağ var ise genelde proteini artırıp, şekeri azaltıp güç egzersizleri öneriyorlar. Ben ise kardiodan nefret ederim, o yüzden sizi biraz anlıyorum.

Vallahi karın yağı çok sinir bozucu bir durum. 🤦‍♀️

Göbekte iç organlar arası yağ var ise genelde proteini artırıp, şekeri azaltıp güç egzersizleri öneriyorlar. Ben ise kardiodan nefret ederim, o yüzden sizi biraz anlıyorum.
Bi ara denedim dumduz oldu ama birakinca eski haline dondu.sporu birakmadan yapmak gerekiyor

Önceki kilon olsa sıkıntını anlardım ama 5-6 kilo almışsın zaten,rakamsal olarak normal duruyor kilon.

Esas ben napim yaaa.İşe başladığımdan beri 1 aydır yiyorum stresten ki 20 kilo fazlam vardı,şimdi noldu kim bilir :((( Kilon hala kafana takılıyorsa diyetisyen yardımı al.Burdaki tavsiyelerle sağlığından olursun,yok gece yarısı kalk ekmek arası ye falan.Böyle atraksiyonlara gerek yok.

Bisey diyimmi bende öyleyim yiyip yiyip kilo almayanlardanım . ama doktora gittim psikolok ilaç verdi yani 1 ayd 3 kilo aldım :/
Yani ben 2 cocuk doğurdum ama doğumdan 1 hafta sonra eski kiloma dönüyordum. Psikolok ilaç verinxe aldım baya

offf abiye kuzu: görüntünün farkında mısın? bu kiloyla üstelik olduğundan daha uzun görünürsün. insanların manken gibi fiziğini kıskanıp kilo al kilo al demesine bir laf sokamıyor musun?
anlayamıyorum şu insanların karşılarındakini kendine benzetme çabasını. sen balık etlisin o zayıf. o şişman sen balık etli. ama yok, illa herkes birbirine benzeyecek. ve benzemeyeni ötekileştirecek.
nese sözün özü, yazdıklarından kilonu 46 falan tahmin etmiştim. 170/52 boy gayet sağlıklı bir zayıflık

Back
X