bence olayı büyütmene gerek yok..adam zaten normal biri olsa gidip de bi cesaretle eşine bu lafları diyemez..eşin orada daha farklı bir tepki de verebilirdi değil mi? demmek ki enişte aşmış kendini,birden patavatsızca konuşuvermiş..zaten sapık diyorsun,bence ne üzülmeye ne de uğraşmaya değmez..
niye mi üzüyorum?? Allah aşkına siz evli misin bilmiyorum ama akrabanız eşinize gelse böyle böyle dese üzülmezmisiniz ben senin yerinde olsaydım o kızı almazdım deseydi?? çok şükür eşim cevabını vermiş ama daha niye adamın aklını karıştırıyosun kii ve dahası bu kulagınıza gelse siz ne yapardınızz.. soğuk kanlı mı olurdunuzz??? hahahayyttt eşime yeni karı mı arıyor eniştem ne neyse arasın arasın bende usanmıştım eee ne de olsa 1 yıldır evliyim falan mı derdiniz.. birazcık empati kurun lütfen
ahh keşke daha farklı tepki verseymiş dövseymiş parçalasaymışş keşke inan şuan ki kadar kederli olmazdımm
yazinin 1/3 ne kadar geldigimde icimden bir ses dedi simdi belki diyeceksin adam bana sulandi,ama bence bu adamin böyle demesi belki asagilik kompleksinin olmasida olabilir,
o ne yahu senin boyun onu mu gerdi:26:
bence o var ya sizi cekemiyordur!
alan razi satan razi derler ya,siz birbirinizi isterken ona ne ki??
Hey Allahim erkegin dedikoducusu 10 dedikoducu kadindan beterdir
hic üzme kendini!
zaten seni gören görüyordur ve onun ne anlattigi önemli degil,insanlarin agzi cuval degil sonucta
gerci cogu zaman olsaydi ne iyi olurdu demiii
Evliyim ve empati kurarak cevap yazdım ama,
siz çok takmışsınız ve sinirleriniz çok yıpranmış.
Evet umrumda olmazdı.
Ama bir daha da o adamla bir araya gelmezdim...
Sapık zihniyetli kelimesini eşinize yeni kadın arıyor anlamında kullanmadım ki;
adam için kullandım...
ahh o kadar iyi olurdu ki büzüştürüp bağlar koyardın canım
yok Allah var sulanmadı öle yan gözle bakmadı ama eşini aldattıgını falan duymuştum bana karşı hiç bi kötülüğü olmadı taa kii bu lafa kadar...!
ben olsam var ya anında patlatırdım kahkahayı ve "bodur tavuk her daim piliç güzelimm hahhahahahaha" derdim ve gülerdim...
dişlenmiş hıyar kılıklı nolcak....prostat olupta wc karolarını saysın inşallah....
ben olsam var ya anında patlatırdım kahkahayı ve "bodur tavuk her daim piliç güzelimm hahhahahahaha" derdim ve gülerdim...
dişlenmiş hıyar kılıklı nolcak....prostat olupta wc karolarını saysın inşallah....
Bak işte sapık zihniyetli,
daha ne diyeyim bu adama ben :)
Adam resmen sana alıcı gözle bakmış,
eşin de konduramamış sanırım,
ama gerçek bu...
O yüzden de takma, güneş balçıkla sıvanmaz diyorum.
sürekli eşimin aklını karıştırdı,bulandırdı diyorsun.böyle 2 lafla eşin aklı karışacak birisi mi
e siziniz aranızdakı fark cok normal kı .benım kını duysan sukredersin halıne
ben sevgiliyken falan hiç önemsemezdim ilk patlagı kayınvalidem verdi sonra bu densizz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?