ağlayarak yazıyorumm

ahh keşke daha farklı tepki verseymiş dövseymiş parçalasaymışş keşke inan şuan ki kadar kederli olmazdımm

yazinin 1/3 ne kadar geldigimde icimden bir ses dedi simdi belki diyeceksin adam bana sulandi,ama bence bu adamin böyle demesi belki asagilik kompleksinin olmasida olabilir,

o ne yahu senin boyun onu mu gerdi:26:

bence o var ya sizi cekemiyordur!

alan razi satan razi derler ya,siz birbirinizi isterken ona ne ki??

Hey Allahim erkegin dedikoducusu 10 dedikoducu kadindan beterdir

hic üzme kendini!

zaten seni gören görüyordur ve onun ne anlattigi önemli degil,insanlarin agzi cuval degil sonucta

gerci cogu zaman olsaydi ne iyi olurdu demiii

sen kendini tanıdıktan bildikten sonra baskasının düsünceleri önemli olmamalı.

herkes konusur ama kimi gerekli kimi gereksiz.

takma bu kadar

Evliyim ve empati kurarak cevap yazdım ama,
siz çok takmışsınız ve sinirleriniz çok yıpranmış.

Evet umrumda olmazdı.

Ama bir daha da o adamla bir araya gelmezdim...

Sapık zihniyetli kelimesini eşinize yeni kadın arıyor anlamında kullanmadım ki;
adamın kendisi için kullandım...

Son düzenleme:
ahh keşke daha farklı tepki verseymiş dövseymiş parçalasaymışş keşke inan şuan ki kadar kederli olmazdımm

yanlış düşünüyorsun.erkeklerin kavgası iyi sonuçlanmaz.kanlı bıçaklı olsalar çok mu mutlu olacaktın

ahh o kadar iyi olurdu ki büzüştürüp bağlar koyardın canım

yok Allah var sulanmadı öle yan gözle bakmadı ama eşini aldattıgını falan duymuştum bana karşı hiç bi kötülüğü olmadı taa kii bu lafa kadar...!

doğru söylüyorsun şuan sinirlerim çok yıprandı çoookk kelimesi bile yetersiz kalır inan kusura bakma

ben olsam var ya anında patlatırdım kahkahayı ve "bodur tavuk her daim piliç güzelimm hahhahahahaha" derdim ve gülerdim...

dişlenmiş hıyar kılıklı nolcak....prostat olupta wc karolarını saysın inşallah....

Bak işte sapık zihniyetli,
daha ne diyeyim bu adama ben :)

Adam resmen sana alıcı gözle bakmış,
eşin de konduramamış sanırım,
ama gerçek bu...

O yüzden de takma, güneş balçıkla sıvanmaz diyorum.

Son düzenleme:

kız gece gece beduua etme

sürekli eşimin aklını karıştırdı,bulandırdı diyorsun.böyle 2 lafla eşin aklı karışacak birisi mi

o adamla zorunlu olmadığın sürece aynı ortama girme bence görsen de sadece selam ver geç şaşırdım ya hep ayıp hem patavatsızlık

ayyyyy çok güldüm o ne biçim beddua yaaa sabahtan beri ağlıyordum Allah razı olsun yüzüm güldüü

Ben olsam hiç takmazdım, o kimmiş ki, kocama da sarılırdım, beni sevdiğini biliyorum sonuçta, cevabını da güzel vermiş zaten, ENİŞTE BEN BEĞENDİM demiş :) Üzülmene hiç gerek yok, dış kapının mandali için

kurban olsun eşime de bana da... o gözleri de çıksın eğer öyle bi durum varsa ama günahı almak istemem şuana kadar hiç öle bişey hissetmedim.ne biliyim bakış bi söz falan

süper bir yorum

evet aslinda en iyisi o lafi adamin agzina tikmak,sen üzülecegine o densiz rezil olsun

ve her insana deger vermiyeceksin,yoksa insani aptal zannediyorlar,halbuki en büyük aptallar kendileridir.

ben sevgiliyken falan hiç önemsemezdim ilk patlagı kayınvalidem verdi sonra bu densizz

bende onemsemiyorum ama boyle densizlerle karsılasmaktan korkuyorum acıkcası.bana gore hava hos onlara ne kı.bence sende takma ki gercekten abartılcak bi fark degil sizinkisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…