Allah a çok şükür değil ama korkuyorum canım siz korkmazmıydınız kendinizi yetersiz görmez miydiniz..ben şuan öyleyim
süper bir yorum
evet aslinda en iyisi o lafi adamin agzina tikmak,sen üzülecegine o densiz rezil olsun
ve her insana deger vermiyeceksin,yoksa insani aptal zannediyorlar,halbuki en büyük aptallar kendileridir.
bir densizin sözüyle niye yetersiz olayım.ben kendimi çok iyi biliyorum.eşim de seviyor ve benim arkamda,,daha ne olsun
boşver sen eşine sıkı sarıl.kem gözlüleri mutluluğunuzla çıldırt
bende onemsemiyorum ama boyle densizlerle karsılasmaktan korkuyorum acıkcası.bana gore hava hos onlara ne kı.bence sende takma ki gercekten abartılcak bi fark degil sizinkisi
ama karşıma çıktıgında dönüpde yüzüne bakarsam ne olayım... onun seviyesine düşmücemm kesinlikle
ben aptallıgıma doymayım iştee gittim reçel yapacaklarmış vişnelerini topladım yardım ettim..evime geldiler bir kez olsun asmadım suratımı kaç çeşit yemek çıkardım pastasıyla böreğiyle ama değmezmişş
kesinlikle sen iyi niyetliliginle kazanırsın bosver o kadar eksıgı olan insan cokkı ben hayatta ınsanlaarın yuzune vuramam mesela .gun gelır o cezasını bulur .sen uzulme esınle mutlulugunu bozupta sevndrme kmseyı
Inan degmez,sen aglama,gül bakalim
cünkü cok belliki bu adamin lafina üzülmeye degse sahiden üzül derim ama degmez,tabiki kirildigini anliyorum vehaklisinda,
ama bundan böyle sende hic yüz verme bu adam,saygini,asaletini koru,amaaan o kim ki?
bu densızlıgı yapan kadar sana soyleyende kabahatlı yenge pek ıyı gozukmedı gozumekocası yapmıs bır densızlık ya yengeye ne demelı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?