• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlıyorum..Bu giysi damatlık mı oluyor?

Arkadaşlar cevap yazamadım kusura bakmayın.Hayır troll falan değilim damatlikmis nisanlikmis nerde ne giyerler pek bilmedigimden sizlere sordum.Bana nişan yaptık ama düğün gibi oldu dedi hepsi bir arada olmus yani.Benimle konuşurken aklında yokmus evlilik ben konuşmayı kesince gitmisler istemisler falan ben de o şokla gelinlik niye var falan demedim düğün yapmayacaklarmis zaten.Yuzukle birlikte fotograf at dedim yüzük sol elimde dedi.Yani gerçekten o an inanmadım .Benim anlamadığım 4 günde hemen öyle ev falan döşenir mi nasıl eşya gelinlik falan almışlar ki hizla.Akrabalarinin birinden fotoğraf gördüm damat trası diye kuaförde bi fotoğraf paylaşmış o fotoğrafı görünce inanmaya basladim

E nişanlandim demis kiz niye gelinlik giymis? :))) Belki cevabı yazilmistir ama tum sayfalari okumadim :(

4 günde birini bulup evlenmiş olamaz.Sizinle birlikteyken zaten bir yandan da başkasıyla nişan vs yapmış ya da yapıyormuş demek. Siz kurtuldunuz sevinin, burada üzünülecek taraf diğer kız. Düşünsenize nişanlısı düğüne kadar başka bir kızla görüşüyor.Sevinin ki böyle bir karaktersizden kurtulmuşsunuz.

4 gündür küs şeklindeydik.Bugün nişanlandım dedi inanmadım fotograf attı yaninda da gelinlikle bir kız bu ama ben inanmıyorum
Ne alaka 4 gunde birini buldu dugun hazirligini yapti evini tuttu esyasini dizdi evlendi¿
ikisizi idare ediyodu senle takiliyodu oburuylede ciddi iliskisi vardi o sirada evlilik hazirliklari yapildi seni terk etti onla evlendi bu daha mantikli ama yine cok zor bi ihtimal

Bence yalan söylemiş. Birinin nişanına düğününe bi yere gitti aklına böyle bir yalan geldi foto çekip attı gibime geldi. kız da nişanında gelinlik mi giymiş yani

Arkadaşlar cevap yazamadım kusura bakmayın.Hayır troll falan değilim damatlikmis nisanlikmis nerde ne giyerler pek bilmedigimden sizlere sordum.Bana nişan yaptık ama düğün gibi oldu dedi hepsi bir arada olmus yani.Benimle konuşurken aklında yokmus evlilik ben konuşmayı kesince gitmisler istemisler falan ben de o şokla gelinlik niye var falan demedim düğün yapmayacaklarmis zaten.Yuzukle birlikte fotograf at dedim yüzük sol elimde dedi.Yani gerçekten o an inanmadım .Benim anlamadığım 4 günde hemen öyle ev falan döşenir mi nasıl eşya gelinlik falan almışlar ki hizla.Akrabalarinin birinden fotoğraf gördüm damat trası diye kuaförde bi fotoğraf paylaşmış o fotoğrafı görünce inanmaya basladim

gördüğünüz gelinlik miydi kesin? ne biliyim kırık beyaz nişanlık pek tercih etmezler, damat tıraşı resmi de gördüyseniz zaten siz varken hazırlanmış her şey demektir.

4 günde o olur mu bu olur mu demeyin herşey olur. Ayrılığın ertesi günü başkasıyla evlenenleri gördük. yapan yapıyor yani. Tabi şu an duyglarınız olduğu için inanmak istemiyosunuz kabullenemiyosunuz haklı olarak :(
Mesela sizi kandırıyoda olabilir , ama düşünelim niye böyle bi yalan söyler bi erkek. cevap basit karşısındakinden kurtulmak için kesin. yani sizden kurtulmak istiyor. bu söylediği yalansa da gerçekse de iki durumdada hayatında size yer yok artık bunu kavrayıp hayatınıza bakın. ne hali varsa görsün sizi istemeyeni size bunları yaşatanı sizde silin atın , çok zor ama imkansız değil. Allah yardımcınız olsun :(

Back
X