- 6 Aralık 2013
- 2.088
- 14.532
- 408
- Konu Sahibi Tiramisuseven
Gerçekten mi :)O kadar konustuk ama cocuk dugun salonunda ise baslamis megerse.![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gerçekten mi :)O kadar konustuk ama cocuk dugun salonunda ise baslamis megerse.![]()
4 günde birini bulup mu nişanlanmış bence ağlmayın kurtulduğunuza şükredinBu damatlık mı oluyor ben düğünlerde her erkekte görüyorum neredeyse 4 gündür küs olduğum erkek arkadaşım evlenmiş...
Ne alaka 4 gunde birini buldu dugun hazirligini yapti evini tuttu esyasini dizdi evlendi¿4 gündür küs şeklindeydik.Bugün nişanlandım dedi inanmadım fotograf attı yaninda da gelinlikle bir kız bu ama ben inanmıyorum
Hahahaha çok iyiydi buBu damatlıktan çok otobüs muavini kostümüne benziyor.
Arkadaşlar cevap yazamadım kusura bakmayın.Hayır troll falan değilim damatlikmis nisanlikmis nerde ne giyerler pek bilmedigimden sizlere sordum.Bana nişan yaptık ama düğün gibi oldu dedi hepsi bir arada olmus yani.Benimle konuşurken aklında yokmus evlilik ben konuşmayı kesince gitmisler istemisler falan ben de o şokla gelinlik niye var falan demedim düğün yapmayacaklarmis zaten.Yuzukle birlikte fotograf at dedim yüzük sol elimde dedi.Yani gerçekten o an inanmadım .Benim anlamadığım 4 günde hemen öyle ev falan döşenir mi nasıl eşya gelinlik falan almışlar ki hizla.Akrabalarinin birinden fotoğraf gördüm damat trası diye kuaförde bi fotoğraf paylaşmış o fotoğrafı görünce inanmaya basladim
Düğüne gidip gelin ile fotoğraf cektirmistir. Nisanda gelinlik mi giyilirmis.4 gündür küs şeklindeydik.Bugün nişanlandım dedi inanmadım fotograf attı yaninda da gelinlikle bir kız bu ama ben inanmıyorum
Ben çocuk yaptım, artık beni rahat bırak diye bir bebekle çekilmiş fotoğrafını da gönderebilir konu sahibi. Bence çok mantıklı olurdu.![]()
ahaha çok mantıklı.Ben çocuk yaptım, artık beni rahat bırak diye bir bebekle çekilmiş fotoğrafını da gönderebilir konu sahibi. Bence çok mantıklı olurdu.![]()