• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlıyorum..Bu giysi damatlık mı oluyor?

Bu kadar gerizekalı olan bir adamı çok mu aradın. Üstündeki damatlık değil. En fazla o düğünde garsonmus gibi duruyor. İnsanlar nisanda gelinlik ve damatlık giymez. Eğer dört günde nişanlanıp evlendiyse böyle karaktersiz bir adamdan kurtuldugun için sevin. Eğer yalan söylüyorsa böyle salak bir adamdan kurtuldugun için sevin.

4 gündür küs şeklindeydik.Bugün nişanlandım dedi inanmadım fotograf attı yaninda da gelinlikle bir kız bu ama ben inanmıyorum

Madem inanmıyorsun neden ağlıyorsun.

Saçma , saygısizca bit saka olduğu kesin zaten.

Ben olsam bu kendince yaptığı şakadan dolayı terk ederdim onu.

Garson gibi duruyor daha çok

Ya inanma su mal herife. Madem nisanlanmis da ne bok yemeye sana yazip duruyor? Sence de sacma degil mi? O kucucuk akliyla guya sana oyun yapiyor. Beyinsiz. Hadi herseyi gectim, su kiyafetle nişana ya da dugune hangi kadin izin verir? Boyle mali kim ne yapsin?

4 gündür küs şeklindeydik.Bugün nişanlandım dedi inanmadım fotograf attı yaninda da gelinlikle bir kız bu ama ben inanmıyorum
nişanlanmışsa nasıl gelinlikli oluyor ki yanındaki kız? bu kadar saf olmayın. gelinlik damatlığı alma süreci bile dört günden fazla sürüyor.

Arkadaşlar cevap yazamadım kusura bakmayın.Hayır troll falan değilim damatlikmis nisanlikmis nerde ne giyerler pek bilmedigimden sizlere sordum.Bana nişan yaptık ama düğün gibi oldu dedi hepsi bir arada olmus yani.Benimle konuşurken aklında yokmus evlilik ben konuşmayı kesince gitmisler istemisler falan ben de o şokla gelinlik niye var falan demedim düğün yapmayacaklarmis zaten.Yuzukle birlikte fotograf at dedim yüzük sol elimde dedi.Yani gerçekten o an inanmadım .Benim anlamadığım 4 günde hemen öyle ev falan döşenir mi nasıl eşya gelinlik falan almışlar ki hizla.Akrabalarinin birinden fotoğraf gördüm damat trası diye kuaförde bi fotoğraf paylaşmış o fotoğrafı görünce inanmaya basladim

4 gün içinde evlilik ev haZirligi olmaz herşey hazırdır anlarım bence sizi idare etmiş düğüne kadar şimdi de senden ayrılınca istedik ettik Nisan yaptık ev tutuldu demiş nerden baksan mantıksız bu ilişkinin öncesi de var anlık birşey olacağını sanmiyorum

Benden kurtulmak gibi bir durum yok çünkü onu kaç kez ben bıraktım bana hiç güven vermedi kendisi ara ara sen bu küslüklerini bıraktığında iş işten çoktan geçmiş olacak diyordu yani mesajı vermis zaten bugün anladım ben evleneceğim ama seninle değil sen benimle evlenmezsin falan diyordu.Giydiği şey damatlık mı değil mi bilemem artık evlenmiş zaten ama hala da saçma sapan şeyler yazmaya devam ediyor cevap yazmıyorum.Aklinca canımı acıtmış oldu acıdı da ama ben 2 ay sonra unuturum da o bu yaptığı hatayı ömrü boyunca unutmaz kıza da acıyorum yazık evlendiği adam birilerine nispet yapmak için evlenmiş resmen.Ben 20 o 23 yaşında olmasına rağmen kendisi daha bir ergen.Üniversitede 1.sınıfım bitti kaldı 3 sene 7 ayımı bu kisiye ayırdığıma üzülüyorum sadece. Allah kurtarmış diyorum her şeyin hayırlısı...
Aferin işte böyle akıllı mantıklı güçlü oldukça kazanırsın bu hayatta

Yahu dört günde ne evlenmesi? 4 günde gelinlik mi alacaksın? Salon mu tutacaksın? Ev mi düzeceksin? Velev ki kv evinde kalacak gelin yatak odası mı alacaksın? Ya bunlar daha önceden hazırlanıyor sizinle gönül eğlendiriyordu ya da sizinle .... geçiyor ....

Kesin garson kıyafeti.birinin düğününde garsonluk yapmış:)yelekli dağmatlıkmı kaldı yaa ay bide bordo papyon takmış.direk soğumalık

Back
X