• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlıyorum..Bu giysi damatlık mı oluyor?

Ben de dedim zaten damat dediğin böyle kot pantolon kemeri takar mi? Ne güzel şık kemerler var :)
Adam boş atmış doku tutmuş, ama anladığım kadarıyla bu hareketiyle (bile) konu sahibini etkilemeyi başarmış.
Bize de mutluluk dilemek düşer:kızgın:
:D bence de,şaka yaptım der ex,konu sahibi de amaaa aşkkkkıııım,mutlu son:))

Damat değildirde belki aile arası bir söz yapılmıştır. Hatta kızda belki borda bır kıyafet giymiştir.

Kızın nişanda gelinlik giymesi ilk bi bana da komik geldi ama bizim Antalya’da çok var. Nişanında nikahında kına gecesinde düğününde ayrı ayrı gelinlik giyiyorlar. Düz beyaz elbise de değil bildiğin teliyle duvağıyla gelinlik. Bazıları 3-4 gelinlik giymeden evlenemiyor. Acaba eski sevgiliniz ya da gelin böyle tuhaf adetleri olan bir yöreden mi?

Kızın nişanda gelinlik giymesi ilk bi bana da komik geldi ama bizim Antalya’da çok var. Nişanında nikahında kına gecesinde düğününde ayrı ayrı gelinlik giyiyorlar. Düz beyaz elbise de değil bildiğin teliyle duvağıyla gelinlik. Bazıları 3-4 gelinlik giymeden evlenemiyor. Acaba eski sevgiliniz ya da gelin böyle tuhaf adetleri olan bir yöreden mi?
İlk defa duyuyorum,gelinlik hasretini doya doya giderme amaçlı sanırım:))

Sana foto gönderecektim de bir türlü gönderemedim . Kardeşim hergün yelekli takımla ise gidiyor .ayakkabisindan kemerine herseyin nasıl bir uyum içinde olduğunu görsen (kalitesini saymiyorum )kesin bu çocuk birazdan evlenmeye gidecek dersin :) sevgilin çok ucuz oyunlar peşinde .aklı sıra pişman olup da geri dönersin diye yemlemiş seni .

Fotoyu göndermeye calisacam tekrar .kıyas yaparsan senin fotodaki biraz garson kıyafetine de benziyor .bir düğün salonunda falan günlük çalışıyor olabilir mi ?

Bana damatlik gibi degilde, sanki cok yakinin bir dugununde giyilmis bir takim gibi geldi nedense..
Sizi kiskandirmak amacli yapmis olabilir,ama yinede cok cirkin bir davranis.
Ben olsam barisacagim varsada barismam durum oyle ise

Damatlık olsa da çok karaktersiz, olmasa da böyle saçma bı yalan söylediği için karaktersiz

Senin tepkini merak ettigi icin giydigini dusunuyorum..yani 4 gunde baskasiyla nisanlaniyorsa da ucuz atlatmissin

Kız gelinlikle yazmışsınız, nişanda gelinlik mi giyiliyormuş.
4 gün küslükte evleniliyorsa , vay ki vayyy.

4 gündür küs şeklindeydik.Bugün nişanlandım dedi inanmadım fotograf attı yaninda da gelinlikle bir kız bu ama ben inanmıyorum
Ay bacım bişanda gelinlik mi giyiliyo ya? Resmen kıskandırmak için bi yakınının düğünden foto atmış gelinle. Yaşlar kaç allasen?

Benden kurtulmak gibi bir durum yok çünkü onu kaç kez ben bıraktım bana hiç güven vermedi kendisi ara ara sen bu küslüklerini bıraktığında iş işten çoktan geçmiş olacak diyordu yani mesajı vermis zaten bugün anladım ben evleneceğim ama seninle değil sen benimle evlenmezsin falan diyordu.Giydiği şey damatlık mı değil mi bilemem artık evlenmiş zaten ama hala da saçma sapan şeyler yazmaya devam ediyor cevap yazmıyorum.Aklinca canımı acıtmış oldu acıdı da ama ben 2 ay sonra unuturum da o bu yaptığı hatayı ömrü boyunca unutmaz kıza da acıyorum yazık evlendiği adam birilerine nispet yapmak için evlenmiş resmen.Ben 20 o 23 yaşında olmasına rağmen kendisi daha bir ergen.Üniversitede 1.sınıfım bitti kaldı 3 sene 7 ayımı bu kisiye ayırdığıma üzülüyorum sadece. Allah kurtarmış diyorum her şeyin hayırlısı...

Birinin düğününe gitmiştir. Gelinin yanında poz verip size atmıştır. Ergence meseleler. :işsiz:
Bende tam böyle yazacaktım. Size katılıyorum.

Nişanlandım demiş ama gelinlikli biri var demişsiniz. Çelişkili. Bence sizi kıskandırmaya çalışıyor ama ben direk sogurdum...

Back
X