- Konu Sahibi Tiramisuseven
Bence biryerde garsonluk yapıyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
adam yalan sölüyo kızım saf miisnArkadaşlar cevap yazamadım kusura bakmayın.Hayır troll falan değilim damatlikmis nisanlikmis nerde ne giyerler pek bilmedigimden sizlere sordum.Bana nişan yaptık ama düğün gibi oldu dedi hepsi bir arada olmus yani.Benimle konuşurken aklında yokmus evlilik ben konuşmayı kesince gitmisler istemisler falan ben de o şokla gelinlik niye var falan demedim düğün yapmayacaklarmis zaten.Yuzukle birlikte fotograf at dedim yüzük sol elimde dedi.Yani gerçekten o an inanmadım .Benim anlamadığım 4 günde hemen öyle ev falan döşenir mi nasıl eşya gelinlik falan almışlar ki hizla.Akrabalarinin birinden fotoğraf gördüm damat trası diye kuaförde bi fotoğraf paylaşmış o fotoğrafı görünce inanmaya basladim
+1Garson kıyafetine benziyo daha çok valla. Ayrıca o ne göbek öyle ya az yesin
Nişanlanan bir kız neden nişanında gelinlik giyiyor anlamadım? Seni kekliyor canım4 gündür küs şeklindeydik.Bugün nişanlandım dedi inanmadım fotograf attı yaninda da gelinlikle bir kız bu ama ben inanmıyorum
+1adam yalan sölüyo kızım saf miisn
senle konuşurken bulmuş onu..
resmen aldatilmişsin..
s.. et koy gitsin..
kurtulduğuna dua et sadaka ver.
Bir adama ancak bu kadar yakışmaz bir tk elbiseBu kıyafetten mi evlenmiş olabileceğini çıkardınız onu anlamadım.
:))Kemer sadece donlar düşmesin diye takılmıyor ki:)Madem nişanlanmış neden yanındaki kadın gelinlikli?
Salak arkadaşının düğününe gitmiş sana resim atmıştır.
Ne mal insanlar var ya.
İyi olmuş 4 gün önce ayrıldığınız. Bu zeka seviyesine sahip bir insanla evlendiğinizi düşünsenize?
İyyy
Ayrıca ben resmi damatliga benzetmedim. Damat dediğin öyle özel günde öyle alakasız kot kemeri takar mi? Ne şık klasik kemerler var. Kaldı ki neden kemer taksin, damatlık sıfır alınan birşey bol geliyorsa bir beden küçüğünü alır.
Ayrıca gömlek de normal iş gömleğine benziyor. Damatlık kumaşları daha özenli olur. İnsanı bir güzel gösterir.
Ayrıca 90larda miyiz? Neden papyon takmış?
Bence kesinlikle damat değil.
ileride bir gün gerçek damat olursa lütfen eşi siz olmayın, bile bile lades demeyin
sizde gıdın bır gelınlıkçeye gıyın gelınlığı foto çektırın bende evlendım ıkımızıde mutluluklar o zaman....
Ben de dedim zaten damat dediğin böyle kot pantolon kemeri takar mi? Ne güzel şık kemerler var :):))Kemer sadece donlar düşmesin diye takılmıyor ki:)
Kemer bir aksesuardır,kıyafet üzerine göre bile olsa kemersiz itici durur bence,dede gibi..
Bence bu kıyafet garson gibi,konu sahibine boş atmış,dolu tutmuş 4 günlük ex.Yoklama çekti galiba üzülecek mi diye,başarmışta:))