- Konu Sahibi bombycinus
-
Siz aşık erkekleri dizilerde gördüğünüz gibimi sanıyorsunuz gerçek dünya biraz farklı seviyor diye her türlü saçmalığa katlanacak sanmayın böyle ufak şeyler içinde ağlama 5 yıllık kocamla bile tartissam yarım saat sonra normale dönüyorum biraz gamsızım.Gerçekten seven, sevdiğini kırmaya kıyamaz değil mi? Şu an tüm söylediği güzel sözler yalanmış gibi geliyor
Evet haklısınız ben ilişkimi yürütmeyi beceremedim. Hiçbir ilişkim de düzgün değil zaten. Bu adam beni niye bu kadar sevdi diye anlam verememiştim, şimdi o da gördü benim beceremediğimi ve parçalar yerine oturmuştur artık
gamsiz olmayip ne yapcaz bacim hayat cekilmez ki baska turlu olan yine uzulene kafaya takana oluyor insanin dusunmek zorunda oldugu cocuklari oluyor ve olay aninda soylenmesi gerektigini bazi seylerin ogreniyorsunSiz aşık erkekleri dizilerde gördüğünüz gibimi sanıyorsunuz gerçek dünya biraz farklı seviyor diye her türlü saçmalığa katlanacak sanmayın böyle ufak şeyler içinde ağlama 5 yıllık kocamla bile tartissam yarım saat sonra normale dönüyorum biraz gamsızım.
Kocam birgün beni terk edebilir aldatabilir elbette üzülürüm ama küllerimden yeniden doğarim hiç bir acı sonsuza kadar sürmüyor yeterki çocuklarıma bişey olmasın beni yikarsa onlar yıkar.gamsiz olmayip ne yapcaz bacim hayat cekilmez ki baska turlu olan yine uzulene kafaya takana oluyor insanin dusunmek zorunda oldugu cocuklari oluyor ve olay aninda soylenmesi gerektigini bazi seylerin ogreniyorsun
Disi çekilen siz mısınız neden sizi sorsunAşkım kusura bakma akıl edememişim, nasılsın bugün vs vs demesini beklemiştim...
Aşkım kusura bakma akıl edememişim, nasılsın bugün vs vs demesini beklemiştim...
aynen cnmKocam birgün beni terk edebilir aldatabilir elbette üzülürüm ama küllerimden yeniden doğarim hiç bir acı sonsuza kadar sürmüyor yeterki çocuklarıma bişey olmasın beni yikarsa onlar yıkar.
Kapattı zaten telefonu, dinlemedi ki. Hem iğnelerin etkisi daha yeni yeni geçmeye başlamıştıağrı çeken insanı darlamak da ne bileyim peygamber sabrı gerektirir dayanmak için.
Önce senin özür dilemen gerekiyor çünkü o telefon senin çıkardığın tartışma yüzünden kapandı. Bu kadar bencl olmayn.Şu an konuşuyoruz, biraz bozuk yapıyorum. Telefonu kapattığı için özür dilediğinde, ben de tartışma yarattığım için özür diliycem.
Ne bozuğu yapiyosun allah aşkına.hatali olan sensin.boyle yaparsan o Telefon daha çok kapanır suratına.Şu an konuşuyoruz, biraz bozuk yapıyorum. Telefonu kapattığı için özür dilediğinde, ben de tartışma yarattığım için özür diliycem.
Kusura bakmayın ama çekilecek dert değilsinizŞu an konuşuyoruz, biraz bozuk yapıyorum. Telefonu kapattığı için özür dilediğinde, ben de tartışma yarattığım için özür diliycem.
Çekesi olan çekiyo desemKusura bakmayın ama çekilecek dert değilsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?