- 27 Eylül 2018
- 5.676
- 11.481
- 248
- Konu Sahibi bombycinus
-
Ama herşeye rağmen o senin peşinden sürünsün o arasın o özür dilesin o seni hep el üstünde tutsun istiyor gibisin. Arama beni demişsin ama belli ki hatalısın aramadı diye üzülüyorsun.Diş ağrısı olmasa ve telefonu yüzüme kapatsa bu ayrılmak istiyorum, umrumda değilsin demek zaten. Ayrılmak isteyen birinin peşinde sürünefek biri değilim.
Diş ağrısı olmasa ve telefonu yüzüme kapatsa bu ayrılmak istiyorum, umrumda değilsin demek zaten. Ayrılmak isteyen birinin peşinde sürünefek biri değilim.
Ama o erkekkkkk.Ama herşeye rağmen o senin peşinden sürünsün o arasın o özür dilesin o seni hep el üstünde tutsun istiyor gibisin.
Pardonnn böyle olması gerektiğini unutuyorumAma o erkekkkkk.
Erkek olunca sürünme özelliği otomatik olarak aktif olmak zorunda.
Daha önce ayrılıkta haftalarca ağladığım oldu hatta aylar sonra bile hatırlayınca canımı sıkan olaylar yaşanmıştı. Ama asla barışmadım, tüm iletişim yollarını kapattım. Geri çevirdim. Hala rüyama giriyor bazen ama barışmak gibi bir çabam asla olmadıAllah icin hic degilsin :) en fazla aglama suresi 4 saatten 8 saate cikar hepsi bu :) o da tribin sanindandir:)
Daha önce ayrılıkta haftalarca ağladığım oldu hatta aylar sonra bile hatırlayınca canımı sıkan olaylar yaşanmıştı. Ama asla barışmadım, tüm iletişim yollarını kapattım. Geri çevirdim. Hala rüyama giriyor bazen ama barışmak gibi bir çabam asla olmadı
Kalbini kırarsa hayırdır demek hakkin daa zaten arama beni demişsin. Ne diyelim istiyorsun anlamadım kiBen duygusal biriyim, bunu bilip öyle seven sevsin. Sevmeyen de sevmesin. Niye sevmedin diyecek halim yok. Ama seviyorum deyip de kalbimi kırarsa o zaman, hayırdır demek hakkım değil mi?
Sevdiğiniz kişi arama deyince direkt kestirip atar mısınız yaniKalbini kırarsa hayırdır demek hakkin daa zaten arama beni demişsin. Ne diyelim istiyorsun anlamadım ki
Kalbini kırarsa hayırdır demek hakkin daa zaten arama beni demişsin. Ne diyelim istiyorsun anlamadım ki
O güne kadar yaşadığım olaylara göre vereceğim cevap değişir. Belki evet atarim belki atmamSevdiğiniz kişi arama deyince direkt kestirip atar mısınız yani
En azından belli süre aramamSevdiğiniz kişi arama deyince direkt kestirip atar mısınız yani
4 saattir ağlıyorum. Erkek arkadaşımla yok yere telefonda tartıştık, tartışmalarımızı konuşarak çözemiyoruz,anlaşamıyoruz biz dedim, sinirlendi. Bu söylediklerini bi kendi kendine düşün, kafamı şişirmeni istemiyorum diyerek telefonu yüzüme kapattı. Bugün diş tedavisi görmüştü biraz ağrısı vardı ama ama yine de telefonu yüzüme kapatmasına çok kırıldım. Stresli bir dönemdeyim, uyuyamıyorum bunu biliyor ama beni üzmekten çekinmedi. Ben de bir daha beni arama dedim. Aramadı. Çok mutsuzum, ilişki yürütmeyi bile beceremedim ama beni kırmayı umursamayan biriyle de bir geleceğim olmaz diyorum. Napayım hanımlar yol göstern. Gözlerim kıpkırmızı oldu ağlamaktan
Ben kırıcı bir şey söylemedim, sadece konuşarak anlaşamıyoruz bir yere varamıyoruz deyince sinirlendi. Bu konuşmadan bu sonuca mı varıyorsun cidden dedi ve kapattı
Ben duygusal biriyim, bunu bilip öyle seven sevsin. Sevmeyen de sevmesin. Niye sevmedin diyecek halim yok. Ama seviyorum deyip de kalbimi kırarsa o zaman, hayırdır demek hakkım değil mi?
Sizin derdiniz yoktuda kendi kendime dert mi cikarayim dediniz? Erkek arkadasinizi sucluyorsunuz ama cocuk disciye gitmis siz onu onemsediniz mi? Onemsemis olsaniz belki agrisi vardir diye tartisilcak bir konu varsa bile ertelerdiniz. Biraz oz elestiri yapin arkadasiniz dedigi gibi kendi kendinize dusunun.4 saattir ağlıyorum. Erkek arkadaşımla yok yere telefonda tartıştık, tartışmalarımızı konuşarak çözemiyoruz,anlaşamıyoruz biz dedim, sinirlendi. Bu söylediklerini bi kendi kendine düşün, kafamı şişirmeni istemiyorum diyerek telefonu yüzüme kapattı. Bugün diş tedavisi görmüştü biraz ağrısı vardı ama ama yine de telefonu yüzüme kapatmasına çok kırıldım. Stresli bir dönemdeyim, uyuyamıyorum bunu biliyor ama beni üzmekten çekinmedi. Ben de bir daha beni arama dedim. Aramadı. Çok mutsuzum, ilişki yürütmeyi bile beceremedim ama beni kırmayı umursamayan biriyle de bir geleceğim olmaz diyorum. Napayım hanımlar yol göstern. Gözlerim kıpkırmızı oldu ağlamaktan
Ama sisiriyorsun bacım hakkaten yaaa...2 sayfa okudum dayanamadım kactim...Ama suratıma kapattı ama ama ama....Adamı darlamayin yahu dis ağrım var demiş daha ne desin...Bı yorumunda da genelde tartışmada o özür diler benim tartışma hevesimi kursagimda bırakır yazmışsınız yani tartismaktan zevk alıyorsunuz adam çekmek zorunda mı siziBir de kafamı şişirmeni istemiyorum dedi o var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?