- 7 Mayıs 2020
- 287
- 568
- 23
- Konu Sahibi bombycinus
-
Ya tabiki ben de sordum naptın ettin diye ama sesi iyi gibi gelmişti, dışarı çıkmak için plan falan yapıyordu, ne bilim ağrısı olduğunu. Tartışmamız genelde benim triplerimden çıkıyor doğrusu. Hiç o kavga çıkarmadıDiş ağrısı çekerken sıze bugun nasılsın mı demeliydi anlamadım ? Sizin demeniz gerekmez mi ? Birde kafamı şişiriyorsun vs demiş çok mu fevrisiniz sürekli tartışma çıkaran her şeye alınan uzatan biri misiniz? Belki diş ağrısıyla artık dayanamamıştır patlamıştır. Sureklı özür diliyormuş. Belkide haklı olan odur bılemeyız. Tartışmalarınız neyden kaynaklı açın biraz
Boyle bir illet vardi basimda def ettim gitti4 saattir ağlıyorum. Erkek arkadaşımla yok yere telefonda tartıştık, tartışmalarımızı konuşarak çözemiyoruz,anlaşamıyoruz biz dedim, sinirlendi. Bu söylediklerini bi kendi kendine düşün, kafamı şişirmeni istemiyorum diyerek telefonu yüzüme kapattı. Bugün diş tedavisi görmüştü biraz ağrısı vardı ama ama yine de telefonu yüzüme kapatmasına çok kırıldım. Stresli bir dönemdeyim, uyuyamıyorum bunu biliyor ama beni üzmekten çekinmedi. Ben de bir daha beni arama dedim. Aramadı. Çok mutsuzum, ilişki yürütmeyi bile beceremedim ama beni kırmayı umursamayan biriyle de bir geleceğim olmaz diyorum. Napayım hanımlar yol göstern. Gözlerim kıpkırmızı oldu ağlamaktan
Her tartıştıklarında böyle ağlıyorsa bundan da bıkmıştır sevgilisiTabi haklsiniz o zaman. Onca tartisma hevesi kursaginizda kaldiysa 4 saat aglamak hakkiniz :) adam ne bilsin sizin tartismalardan beslendiginizi. 3 ay iyi cekmis ama adamin da hakkini vermek lazim simdi :)
Koçişinin prensesi adghjjBenim kocam da hep özür dilerdi. Susayım diye ajsjsj. Özürden sonra dırdırı sürdürmek çok zor çünkü.
Yaşlarınız kaç? En son böyle sizin gibi düşüncelere sahip oldugumda 5-6 sene öncesi idi. Ben de bazen derdim anlaşamıyoruz diye. Ama zaman geçtikçe, ilişki rayına oturdukça, aslında biz büyüyünce değişiyor bazı şeyler. Belki karakterimiz değişmiyor ama bakış açımız değişiyor. Anlayışımız artıyor, merhametimiz artıyor ve bazı şeyleri kolayca silemiyorsun. Yani demek istediğim, eğer birbirinizi seviyor, sayıyor, güveniyorsanız, sadıksanız probleminiz her ne ise çok büyük bir şey olmadıgı sürece çözülebilir.. Telefonu yüzüme kapatmasına ben de cok sinir olurdum bu arada, barıştıgınızda güzelce söyleyin ki birdaha yapamasın. Konuşun, tartışın, ağlayın ama önce büyüyün. Gerçekten yaşınız kaç bilmiyorum yanlış anlaşılmasın ama kafa olarak büyümek önemli.. Dün yaptıgımızı bugün beğenmiyoruz yanlış mıyım? Biraz da yazdıklarınız dediğim gibi benim geçmiş yıllarımı hatırlattı o yüzden size büyüyün dedim :) Seviyorsanız ve seviliyorsanız tutun bırakmayın. Ben bırakmadım evlendim.. Selametle :)4 saattir ağlıyorum. Erkek arkadaşımla yok yere telefonda tartıştık, tartışmalarımızı konuşarak çözemiyoruz,anlaşamıyoruz biz dedim, sinirlendi. Bu söylediklerini bi kendi kendine düşün, kafamı şişirmeni istemiyorum diyerek telefonu yüzüme kapattı. Bugün diş tedavisi görmüştü biraz ağrısı vardı ama ama yine de telefonu yüzüme kapatmasına çok kırıldım. Stresli bir dönemdeyim, uyuyamıyorum bunu biliyor ama beni üzmekten çekinmedi. Ben de bir daha beni arama dedim. Aramadı. Çok mutsuzum, ilişki yürütmeyi bile beceremedim ama beni kırmayı umursamayan biriyle de bir geleceğim olmaz diyorum. Napayım hanımlar yol göstern. Gözlerim kıpkırmızı oldu ağlamaktan
Ooo uyudun mu en sevdiğim mesaj. Evet derse ağlamayın. Diyebilir çünkü. Görüldü yaparsa da ağlamayın. Uyudun mu benim gençlik dönemimde bitmemiş miydi ya, hiç gelişmemiş flört konuşmaları. Nostalji yaşıyorum şöyan anlatın gelişmeleri.
Özür dileyince herşey geçti mi yani diye konu uzatılabiliyorBenim kocam da hep özür dilerdi. Susayım diye ajsjsj. Özürden sonra dırdırı sürdürmek çok zor çünkü.
Koçişinin prensesi adghjj
Özür dileyince herşey geçti mi yani diye konu uzatılabiliyor
Ay bir de uc ay mi?3 aydır birlikteyiz, pek kavga etmemiştik doğrusu
E o zaman çocuk haklı yani adamada acırım. Surekli trıp atanı kusura bakmayın bı sanıye yanımda tutmam negatıflık yayar. Kendinizi törpülemelisinizYa tabiki ben de sordum naptın ettin diye ama sesi iyi gibi gelmişti, dışarı çıkmak için plan falan yapıyordu, ne bilim ağrısı olduğunu. Tartışmamız genelde benim triplerimden çıkıyor doğrusu. Hiç o kavga çıkarmadı
Uyudun mu yazdım
Cevap gelmezse alacağınız olsun
Tam söylenicem 2. Dakikada özür diliyor. Sinirimden kendi kendimi yemeye devam ediyorum ben de.Özür dileyince herşey geçti mi yani diye konu uzatılabiliyor
Yüzüme kapattı ve ben uyudun mu yazdım. Gururum yerlerde şu an, hayır bu ben değilim.umarım yazar.
Benimki de hiç konuşmaz nasıl dayanıyor bilmiyorum ben her şey söylerim adeta dilimi anlamıyor gibi durur karşımdaBenim kocam da hep özür dilerdi. Susayım diye ajsjsj. Özürden sonra dırdırı sürdürmek çok zor çünkü.
Ay vallahi o da oldu bu seferdeBak onu yapmadım da "yaa bıraah" deyip öteki odaya gittim. Bir baktım uyumuş adam.
Sileyim mi? Görülmedi dahaHaklısın uyanık olup olmadığını sormak çok zor bir kadın için. Suratına kapatmış telefonu ki bir kadına yapılacak en büyük hakaretlerden biri. Ama büyüklük sende kalsın boşver.
Evli değilim ama bende tam bir mahmut abiyim tıpim minyon ama altım vardır bır vurdum mu adamın feleği şaşarYok ben daha çok trafikte kavga ettiği iri kıyım amca oluyorum. Sıkıntı çıkmasın diye özür dileyip gaza basıp gittiğin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?