• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlıyorum

Madem 4 saat aglayacaksiniz neden " beni bir daha arama " diye büyük büyük konusuyorsunuz.

" Yüzüme telefonu kapatman hiç hoş bir hareket değil, çok incitici " işte bu kadar .

Yaşınız mi çok genç , ilişki konusunda mi toysunuz anlayamadım ; ilişkilerde tartışma esnasında yapılan yanlışlar eger kırmızı cizginizse ayrilirsiniz olur biter.

Yok değilse bir hak daha verilecekse o zaman büyük laflar etmeyeceksiniz zamana bırakacaksınız.

Hala fevri düşünüp " eşyalarımı mi alsam acaba, kesin ayrıldık biz " diye düşünüyorsunuz.

Ayrılmak istiyorsa ayrılır bir kadın yok istemiyorsa bir tartışmayla zaten bitmez o ilişki. Bitiyorsa ilişki hiç olmamistir.

Evet haklısınız ben ilişkimi yürütmeyi beceremedim. Hiçbir ilişkim de düzgün değil zaten. Bu adam beni niye bu kadar sevdi diye anlam verememiştim, şimdi o da gördü benim beceremediğimi ve parçalar yerine oturmuştur artık

Pat diye kapattı.
Eğer kapatmak istediğini söylemeden kapattıysa evet burada yanlış yapmış. Bana verdiğiniz izlenim konuyu uzatacağınız yönünde ama sonuçta bu şekilde davrandıysa bu hata.

Ama bunun karşılığı "beni asla arama" deyip aramasını beklemek değil. Bu şekilde iletişim kurmanız sizin zararınıza olur. Normal bir iletişim "bu yaptığın hiç hoş değildi, bir daha tekrarlamanı istemiyorum" şeklinde derdiniz ne ise onu söylemek şeklinde olur.

4 saattir ağlıyorum. Erkek arkadaşımla yok yere telefonda tartıştık, tartışmalarımızı konuşarak çözemiyoruz,anlaşamıyoruz biz dedim, sinirlendi. Bu söylediklerini bi kendi kendine düşün, kafamı şişirmeni istemiyorum diyerek telefonu yüzüme kapattı. Bugün diş tedavisi görmüştü biraz ağrısı vardı ama ama yine de telefonu yüzüme kapatmasına çok kırıldım. Stresli bir dönemdeyim, uyuyamıyorum bunu biliyor ama beni üzmekten çekinmedi. Ben de bir daha beni arama dedim. Aramadı. Çok mutsuzum, ilişki yürütmeyi bile beceremedim ama beni kırmayı umursamayan biriyle de bir geleceğim olmaz diyorum. Napayım hanımlar yol göstern. Gözlerim kıpkırmızı oldu ağlamaktan
Kalk kalk hadi aglama,erkekler anlamaz oyle,arama deyince bunun anlaminin "ara beni ara yaar,ara sira yaaar "oldugunu.
Ben yeni evliyken bir seye canim sıkılmıstı,esim neyin var deyince "beni yalniz birak"dedim,ama bununla kasdettigim,"bana saril,israr et,soylemek istemeyeyim,sonra dayanamayip anlatayim,sen de teselli et,ben de iki kiritayim nazlanayim"di,ama adam naaapti,beni rahat birakti:D
Simdi mi,dolandirmadan,duuumduz derim konunun ana fikrini:D

Kalk kalk hadi aglama,erkekler anlamaz oyle,arama deyince bunun anlaminin "ara beni ara yaar,ara sira yaaar "oldugunu.
Ben yeni evliyken bir seye canim sıkılmıstı,esim neyin var deyince "beni yalniz birak"dedim,ama bununla kasdettigim,"bana saril,israr et,soylemek istemeyeyim,sonra dayanamayip anlatayim,sen de teselli et,ben de iki kiritayim nazlanayim"di,ama adam naaapti,beni rahat birakti:KK70:
Simdi mi,dolandirmadan,duuumduz derim konunun ana fikrini:KK70:
Yapmayın böyle şeyler ya, sonra benim gibi gerçekten dediğini kastedenleri buluyorlar, laf anlatamıyoruz adama :D
Beni yalnız bırak=beni yalnız bırak benim için, bunu deyince üstüme gelince ters tepiyor :D :D

Ben yeni evliyken bir seye canim sıkılmıstı,esim neyin var deyince "beni yalniz birak"dedim,ama bununla kasdettigim,"bana saril,israr et,soylemek istemeyeyim,sonra dayanamayip anlatayim,sen de teselli et,ben de iki kiritayim nazlanayim"di,ama adam naaapti,beni rahat birakti:KK70:
Simdi mi,dolandirmadan,duuumduz derim konunun ana fikrini:KK70:
Ben de anlaşamıyoruz biz galiba derken, hayır saçmalama demesini beklemiştim, beni arama derken de, beni arada da seni süründüreyim demeyi kastetmiştim.

Ben kırıcı bir şey söylemedim, sadece konuşarak anlaşamıyoruz bir yere varamıyoruz deyince sinirlendi. Bu konuşmadan bu sonuca mı varıyorsun cidden dedi ve kapattı
Bence en azından bugün üstüne gitmemen gerekirdi diş tedavisi oldu diyorsun insanın ağrısı nerdeyse canı orada oluyor kimseyle uğraşamaz bence. Yani ben düşünüyorum da uğraşamazdım.

Ben de anlaşamıyoruz biz galiba derken, hayır saçmalama demesini beklemiştim, beni arama derken de, beni arada da seni süründüreyim demeyi kastetmiştim.
Erkeklerden çok şey bekliyorsun. Onlar o kadar dğz varlıklar ki inanamazsın.

Yapmayın böyle şeyler ya, sonra benim gibi gerçekten dediğini kastedenleri buluyorlar, laf anlatamıyoruz adama :KK70:
Beni yalnız bırak=beni yalnız bırak benim için, bunu deyince üstüme gelince ters tepiyor :KK70: :KK70:
Yok ben de cabuk katildim o kervana,baktim turk dil kurumu neyi kasdettiyse o,vazgectim ben de:D

Bence en azından bugün üstüne gitmemen gerekirdi diş tedavisi oldu diyorsun insanın ağrısı nerdeyse canı orada oluyor kimseyle uğraşamaz bence. Yani ben düşünüyorum da uğraşamazdım.
Tek tutar yanı diş ağrısı olması zaten. O olmasa ve bunu yapmış olsa asla barışmazdım sanırım. Şu an diş tedavisi dolayısyla böyle bir şey yapmış olma ihtimali beni arafta bıraktı. Ben de geçen sene bi dolgu yaptırdım çok kötüydü cidden şimdi düşündüm de.

Mıştımlarla yürümüyor ki iş. Ben bir kere yaptm nişanlyken eşim bana ben nerden bileyim bana ne diceksen açık açık söyle benim yerime düşünme demşti. Daha da demedim 😂 bide ayrıca bak hala daha adamı süründürmenin peşindesin. Kuzum sen bu adamı sevmiyorsun yaa.. 😒😒 Adam arasa demek ki gerçekten hata yapacakmış sen halden anlamadan adamın canını daha çok sıkacaktın bu sefer adam çıldıracaktı ve gerçekten bitirecekti ilişkiyi...Yani istediğin bu resmen..

Tek tutar yanı diş ağrısı olması zaten. O olmasa ve bunu yapmış olsa asla barışmazdım sanırım. Şu an diş tedavisi dolayısyla böyle bir şey yapmış olma ihtimali beni arafta bıraktı. Ben de geçen sene bi dolgu yaptırdım çok kötüydü cidden şimdi düşündüm de.
O hiç kavga çıkarmadı hep benim yüzümden kavga çıkar demiştin bence tek tutar yanı dişinin ağrıması değil. Seni devamlı alttan alan kişi karşı taraf gibi duruyor.

O hiç kavga çıkarmadı hep benim yüzümden kavga çıkar demiştin bence tek tutar yanı dişinin ağrıması değil. Seni devamlı alttan alan kişi karşı taraf gibi duruyor.
Diş ağrısı olmasa ve telefonu yüzüme kapatsa bu ayrılmak istiyorum, umrumda değilsin demek zaten. Ayrılmak isteyen birinin peşinde sürünefek biri değilim.

Yüzüme kapatmak yerine konuşmayı tercih edebilirdi ama. Kafamı şişirme demesi çok ağrıma gitti. Bu davranışı konuşarak çözemediğimizi göstermiyor mu
erkekler hep kadinalari kafa sisirme araci olarak göruyor malesef cnm hepsi diyor bunu merak etme o da agrı cekiyormus aslinda o ara nasilsin falan demeni beklemis olabilir bazen erkek yada kadin alttan almasi gereken yeri bilmesi gerekiyor su durumda sen deseydin tmm hadi konusma sonra konusuruz simdi ceneni oynatanazsin diye saglik soz konusu ise ne olursa olsun diger tarafin alttan almasi gerek bence bazi elzem konular haricinde

Back
X