AğlıyorumEşim beni delirtti

Bebeğim e bakıcı bulamadım ve kıyamadım kreş yasına gelsin 5 dk durmam

Nasıl bir göz dağı evden gitsem ailem arkamda değil kendi sorunları çok büyük benimle ilgilenmzler
ya ne evden gitmesi bi dur bir sakinleş o kadar da değil ama insan gibi hareket etsin dediğim gibi haddini bilsin bi konuş kapı kırmak falan noluyoruz de açıklasın saçma tavrını ortada bi sorun bile yok bu saçma tepkisinin nedenini sor

Ailene dersin kapiyi böyle yapan bana ne yapmaz.olum haberimi okursunuz de ne derlerse desinler en azindan içinde kalmaz.evde oturan kadin ezilmek icin mi hep üç kuruş para da olsa ne kadar erkeklerin bi tarafını kaldiriyor.çalışsan bi de elindekine de goz dikerler.

Yok kardeşim onlar öyle aile ki derler sen sinir ettin oda kırdı. .
Onlarda yiyici buraya gelirken paralı gel derler sizin durumunuz iyi vs

Ben yıllarca çalıştım , çocuklarıma kendim bakmak için ayrildim. Eşimle ikimiz hem fikirdik. Ama en ufak bir alışveriş para vs de ben çok alınıyordum yani adam baya zam gelmiş buna dese ağrıma gidiyordu. Çünkü alışkın değildim. Hep kendim kazandım.14 yıl boyunca. kaldıki çalışmadığım için eşim kalan primimi ödedi.zorundami digildi. Neyse ben alışkın olmadığım için triplere giriyorum.e adam hicmi bişey konuşmasin, alınganlık işte benimki, kaba sabadirsa esirgemez yani
Ha bide arada kavga çıkarıyorum yani depresif emekli gibi.
Eltimlere bı baktim koca bişey dese hafif bir gülümseme "tabiki sen alicaksin evin erkeğiysen yapicaksin vatandaşlık görevin" deyip veriyolar coşkuyu adam hoop jöle,evin erkeği ya. şunu alma dese "oldu paşam başka " diyo hic kendini eğmeden alışverişe devam.
Ben niye huzurumu kaciriyorum. Doğru adamın görevi. Dışarda çalışmasamda evde görevim var zaten. Yani bir emek paylaşımı.
Uzun oldu ama demem oki eşiniz bişey dese de o ortamı o değil siz halledin ise yarıyor. İş bul derse "evet canım buldum bizim evde görevliyim' filan gibi. Sizde yoruluyorsunuz sonuçta. Alınganlık la kendimizi uzuyoruz bide kavga büyüyor tam oluyor.
Söylemeden edemicem bu akşam herkes iyimser bosan kelimesi yok ortalıkta:))

Yok kardeşim onlar öyle aile ki derler sen sinir ettin oda kırdı. .
Onlarda yiyici buraya gelirken paralı gel derler sizin durumunuz iyi vs
bir nevi gizli başlık parasiyla ağaya satılmış gelin durumu yani.parasi var isterse tüm kemikleri ni kırsın parayı da bize mi versin derler.modern cağın cahil yiyenleri.allah onları onun gibilerle ıslah etsin.

Allaha çok şükür param var alt tarafı bir sigara için olmadı o laf yazık
Yalan mı adam tek dal için kalbini kırmadi mi bunu soyluyom... bende çalış diyorum pahalı yada ucuz hiçbirsey için laf soyleyemesin... Kötü birsry demedim aynı şeyleri tekrar işitme diye söyledim

Bence Önce biraz sakinleşmeye çalışın.
Evet kapı kırmak falan hiç hoş değil. Ama sadece bunun içinde bosanilmaz.daha fazla sebep varsa bilemem.

Hadi biraz kocanizin avukatligini yapayim, belki empati yaparsiniz siniriniz yumusar ne bileyim

Yazmışsınız gece uykusuz gündüz çok çalıştı vs diye.Eee be kadın ne diye daha adamı hala ile falan buluşmaya sürüklersin!!? Bırak adam evde kanepeye uzanıp uyuklasin.
Ayrıca yorgun olduğu için size tolerans gösterme oranı iyice düşmüştür.
belki sizin halanizla olan muhabbetinizi boş bulmuş bir an önce eve dönmeyi teklif etmemenize iyice delirmistir.

Aynini eşiniz size yapsa!??

bebeginize baktigi icin calismayi tercih etmeyen esiniz uykusuz ve cok yorgun oldugunuz bir gün sizi Halası ile buluşmaya sürüklese peşinden. Ve ortamda zevkle dört köşeymiş gibi birde sizden sigara istese!??? Bence çok sinirlenirdiniz.Yalan mı? ??

bence kapı kırmak dışında eşinizi de biraz daha fazla anlamaya çalışın.
mesela o sinirle size fiziksel şiddetde uygulayabilirdi (böyle bir sürü konu var burda) ama yapmamış demek ki o kadar da kalitesiz bir adam değil vs.

Yatıp uyumaya çalışın lütfen, eskileri deyimiyle sabah ola Hayrola!

Geçmiş olsun.üzülmeyin lütfen.

Son düzenleme:
Yalan mı adam tek dal için kalbini kırmadi mi bunu soyluyom... bende çalış diyorum pahalı yada ucuz hiçbirsey için laf soyleyemesin... Kötü birsry demedim aynı şeyleri tekrar işitme diye söyledim

Hayır size demedim eşim için dedim bir sigara için o lafı dememelydi yazık dedim

Sağlıklı düşünemiyorum.
Dışarı çıkmayı teklif eden oydu.
Sabah ola hayrola ama bunda o yok yarın bir trip ile gelecektir

Sağlıklı düşünemiyorum.
Dışarı çıkmayı teklif eden oydu.
Sabah ola hayrola ama bunda o yok yarın bir trip ile gelecektir
Evlilikte ki siradan kavgalardan biri...

Büyütme...ama bir daha da olmasın de...

Uykusuz ve yoğun bir günün ardından bir de buluşma olsaydı bende kapı kirmasam bile başka seyler kırardim evde....

Bunun için boşan diyenlerin düşüncelerine saygı duyuyorum ancak katılmıyorum..
Yalnız işini ihmal etme.
En kısa zamanda çalış ve yerleş.

Sigara içmek tercihtir saygı duyulur.
Kendi içip sana boyle demesi çok çirkin

Kendi işin olmalı..

Yalnız bu kapı kırma işi hoşuma gitmedi bacım...
Bugün kapı kırdı yarın ne kırar ?

Sana şiddet uyguladı mi?
Bu da önemli bak.

Peki o arada bebeğiniz ne yaptı? Nasıl korkmuştur. Lütfen bari bebek varken dikkat edin. İlk siz eve gelince kavgayı başlatmışsınız. Kavga ederek değil de güzelce “yarın bakıcı bulmaya başlayalım, çalışacağım” deseydiniz belki eşiniz de hatasını anlardı, kapıyı kırmazdı.
Yok oyuncak kırdım şunu yaptım falan çirkin şeyler bunlar. Eşiniizn yaptığı da aynı şekilde çirkin ama dediğim gibi ilk siz evde kavgayı başlatmışsınız.
Ve ayrıca ailem destek değil diyorsunuz. Tek tartışmanız bu sigara yüzünden diye hemen boşanacak mısınız? Evet halanızın yanında bu lafı etmesi çok çirkin ama kavga da tek taraflı başlamamış.
Demem o ki biraz sakin kalın ikiniz de ve oturun normal insanlar gibi konuşun, o günkü tavrının nedenini falan sorun.
Kapıyı da arkadaşlarınız sormaz, sorarsa da kendiliğinden kırıldı dersiniz.

Ama ilk kendisi başlatmış, bağırmış çağırmış bebeğin uçağını kırmış. Adam da sinirlenmiş kapı kırmış. Yani tencere kapak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…