- 9 Ağustos 2016
- 4.761
- 7.016
- 158
- 37
- Konu Sahibi Dilara55333
-
Çok olagan mı geldi kapı kırılmışcanım bana çok olağan geldi abartma konuşun halledin
Konu sahibi ne diye twhdit edecek ki ben uçağı parçalarım ama sen kapı kıramazsın mı diycek :))ya herşeye çek git boşan falan diyenler sinirimi bozuyo benim cidden buarada git konuş bacım ii de bir tehdit et ne o öle kapı kırmak falan aklını başına toplasın haddini bilsin
Pardon yanlıs anladımHayır size demedim eşim için dedim bir sigara için o lafı dememelydi yazık dedim
Sizi döver diye mi korkup kilitlediniz. Yoksa bagırıp çağırıp mı kilitlediniz.?
Kapıyı zorladıgı anda aç diye ısrar ettiginde neden açmadınız. Size zarar verir diye mi yoksa inatlaşmak mı istediniz?
Keşke hiç bi kadın ağlamasa.
Sakin davranmaya çalışın. Karşınızdaki azılı bi düşman değil. Kocanız,çocugunuzun babası. İnsanlık hali bazen gelgitler olur. Sizde de oluyordur. Birbirinizi anlamaya çalışın. Tatlı dille yaklaşmaya çalışın.
Çalışmadıgınız için yada çocuga baktıgnz için onu suçlamayın. Aynı şekilde eşinizde sizi suçlamamalı. Sonuçta ortak karar almışsınız. Sinirleriniz çok yıpranmış. Karşılıklı iyi niyetle çözüm üreterek konuşursanız sorun çözülür. Ama düşmanca kin tutarak konuşursanız çok kapı kırılır. Kapı kırılırken eşiniz ne kdr haksızsa. Eşya kırarken sizde haksızsınız. İki insan birbirinin tahammül sınırını aşmamalı.
Valla ben seni hakli buldum.Hem bebegimize bak deyip,hem insan yaninda calisma lafi etmesi incitici.Ben olsam muhattap olmaz,sogudugumu da iyice belli ederdim.
Hoşşşt diyeceksin böylesine. Evet kocum... sen çalışacaksın bende catir catur yiyeceğim diyeceksin. Anca böyle adam olurlar. Peşinede kahkaha patlatacaksin. Balli insanim... çalışmadan yorulmadan sefa sürüyorum diyeceksin. Hic ezilmene gerek yok.
Kapi olayindada hiiiiic utanma. Esinin yanina soran olursa. Komplexli eşim yapti dersiniz. Birakin o utansin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?