AğlıyorumEşim beni delirtti

ya herşeye çek git boşan falan diyenler sinirimi bozuyo benim cidden buarada git konuş bacım ii de bir tehdit et ne o öle kapı kırmak falan aklını başına toplasın haddini bilsin
Konu sahibi ne diye twhdit edecek ki ben uçağı parçalarım ama sen kapı kıramazsın mı diycek :))

Bence o kadar büyütülecek bir olay değil. Daha önceden birikmişlikler var mı bilemem. Sen de çalış demesi sinir bozucu ama sakince uyarıp derdinizi anlatabilirdiniz eşinize bağırıp çağırıp oyuncak kırmak kendini odaya kilitlemek filan saçma olmuş bence sizde de biraz fevrilik var sanki.

Valla ben seni hakli buldum.Hem bebegimize bak deyip,hem insan yaninda calisma lafi etmesi incitici.Ben olsam muhattap olmaz,sogudugumu da iyice belli ederdim.

Kızmakta haklısınız, gururunuz kırılmış ama aşırı tepki vermişsiniz. Uçak kırmak bağırmak yerine, yediğim lokma senin için sorun mu? Bunlar sana dert mi oluyor?
Ağır mı geliyoruz sana diye sakince bir sorsaydınız.

Esinin yaptigi hic dogru degil kapi kirmak falan ama.sinirle yapilmis ikinizde bir sure konusmayip sakin olun.cocugun ucagini kirmak falan baya sinirlendirmis gereksiz yere huzursuzluk iste

Bu mesele sizin konuşmanız gereken bir konu. Eşini en iyi sen tanıyorsun. Sürekli evde ve çocukla olmak
seni ayrı bunaltmış, onu ayrı bunaltmış olabilir. Ona olayların neden böyle bir noktaya geldiğini bir sor. Belki farkında olmadan yaptığınız bazı hareketler birbirinize sinirlenmenize sebep oluyordu. Birbirinizi kırmadan bir ayna tutun ama suçlamadan. Bu platformda "hemen gidin boşanın" demeleri insanların bana yargısız infaz gibi geliyor.

Eski konularını da okudum. Siz de normal değilsiniz. İki taraf da insan gibi tartışmayı bilmiyor.

Hoşşşt diyeceksin böylesine. Evet kocum... sen çalışacaksın bende catir catur yiyeceğim diyeceksin. Anca böyle adam olurlar. Peşinede kahkaha patlatacaksin. Balli insanim... çalışmadan yorulmadan sefa sürüyorum diyeceksin. Hic ezilmene gerek yok.

Kapi olayindada hiiiiic utanma. Esinin yanina soran olursa. Komplexli eşim yapti dersiniz. Birakin o utansin.

Eşiniz ne kadar yanlış davrandıysa, sizde aynı yanlışla devam etmişsiniz. Çocuğun oyuncağını parçalamakta ne. Evde durumu daha sakin ve ciddi bir şekilde konuşsanız daha etkili olurdu. Kapıyı kırma nedeni Bana, siz cinnet anıyla kapıyı kilitleyip girdiğiniz için kendinize bişey yaparsınız korkusuyla kırmış gibi geldi. Daha sakin olmanız, öfke kontrolünüzü gözden geçirmeniz lazım . Otokontrol istiyorsanız öncelikle sakin taraf olmanızda fayda var. Eşiniz zaten gelgitleri olan tarafmış. Sizde bu şekilde fevri olursanız siz, bebeğiniz ve eviniz daha çok zarar görür. Bence en iyi tavır, muhattap olmamanız, sınırınız geçince konuşmanızdı. Daha önce çok konuştum diyeceksiniz ama bazı insanlara ilk okul çocuğu gibi tane tane sık sık anlatmanız gerekiyor, bu şekilde gerilmektense sakinleşince konuşunca daha az zararla siz kurtulursunuz.

Sizi döver diye mi korkup kilitlediniz. Yoksa bagırıp çağırıp mı kilitlediniz.?
Kapıyı zorladıgı anda aç diye ısrar ettiginde neden açmadınız. Size zarar verir diye mi yoksa inatlaşmak mı istediniz?

Keşke hiç bi kadın ağlamasa.
Sakin davranmaya çalışın. Karşınızdaki azılı bi düşman değil. Kocanız,çocugunuzun babası. İnsanlık hali bazen gelgitler olur. Sizde de oluyordur. Birbirinizi anlamaya çalışın. Tatlı dille yaklaşmaya çalışın.
Çalışmadıgınız için yada çocuga baktıgnz için onu suçlamayın. Aynı şekilde eşinizde sizi suçlamamalı. Sonuçta ortak karar almışsınız. Sinirleriniz çok yıpranmış. Karşılıklı iyi niyetle çözüm üreterek konuşursanız sorun çözülür. Ama düşmanca kin tutarak konuşursanız çok kapı kırılır. Kapı kırılırken eşiniz ne kdr haksızsa. Eşya kırarken sizde haksızsınız. İki insan birbirinin tahammül sınırını aşmamalı.

Ikinizin davranislari da normal degil. Altindaki sebebleri bulun. Profesyonel yardim alın. Çocuğunuz var. Boyle seylere sahit olmasin

söylediği laf çok çirkin.
kapı kırmasına birşey diyemem demek ki olayınız bu şekilde. herkes gücü ölçüsünde kırıp döküyorsa adamın gücü kapıya yetiyorsa normal.
aile terapisi falan alın ikinizin tepkileride yanlış.

Gayet olagan bulunmus olay. Adam kapilari kirmiz tartaklamis gayet olagan. Yarinnadam seni dograr ama kadin cinayetide gayet olagan yani..
Calis konu sahibi calis parani kazan 1 kurusta verme eve. Kendine harca. Laf edersede sen erkek degilmisin erkegin isi para kazanmak haddini bil de sustur. Baktin susmuyo carp kapiyi cik git.

Yalniz en cok cocuga uzuldum. Oyuncak gitti kavganin ortasinda büyüyor filan. Yazik.

Hayır döver falan diye değil sinirlendim girdim içeri sinirlenince yaparım ama kapı kırmazdı şok oldum

Çok yüzsüz bide diyor iyi evde iş yap çalışmıyorsan.
Sanki yapmıyorum.
Sadece ütü yapmam onu da beni beğenmez yaptırmaz

Otur güzelce ders çalış, ataman olsun. Bas tekmeyi. Direkt düşünme bile.

Atandığın yere git, düzeni kur. Bebeğin kreş yaşına gelsin. Öfkeyle hareket etme :) adım adım yap.

Sinir oluyorum böyle erkeklere benim kuzenime nişanlısı atama olmadan evlenmem dedi. Baba evinde sigara içiyorsun ama ben sigara paranı vermem dedi. Kız atandı ama maaş kartını aldı senede 1 kez tatil görüyor o. Ne maaşını bilir ne harcamayı.

Ayyy çok sinir oldum. Üstelik özelde her türlü çalışma imkanınız varken bu lafları söylüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…