Maşaallah diyorum diyecek başkada birşey yok, böyle güzel anneler kimbilir ne tatlı kızlara gebe.. yakacaksınız ortalığı ana kız.. ah sizi gidi.. olumunekankayizsmile
Canımsın sağol o senin güzelliğin.Sağlıklı olsunlar bahtlarıda güzel olsun hayırlı evlat olsunlar inş.Rabbim evlatlarımızıda bizleride razı olduğu kullardan etsin inşAllah........
aminn işte gerçek anlamda kaygılanmamız gereken konular bunlar..
yoksa ki bu sıkıntıymış şikayetmiş hepsi gelip geçici... insan hayatında neler geçirmiyor ki bunlar geçmesin..
güzel dualarına tüm forum adına amin diyorum a.s.
Oy oy Rabbim dualarını kabul etsin inş.Bizlerede oralara gitmek nasip olsun inş. :Saruboceq:
olur söylerim zaten bu sefer tenha olur rahat rahat dokunurum kabeye diyor arasın hepimiz için dua istiycemayy annenle telefonlaşırsan söyle benim içinde öpsün Kabeyi lütfennnnn. sarılsın doya doyaaa :gitme:
ay banada etsın kardesım benım de erken dogum rıskım var erken dogurmım ınsallahh
buarada meg masallah canım cok yakısmış hamılelık
amin canım inş.bu arada resimlerine bende baktım çok yakışmış hamilelik
neye masallah dedık bılmıyorumdaa masallahhh hepimize
meg , suyunda gelsxe kanamanda 38 kuçukte olsan sezeryasn olabılıyosun neden normal dogurcam dıyosun istemedım basıma gelecek bılıyorummu dıyosun
olur söylerim zaten bu sefer tenha olur rahat rahat dokunurum kabeye diyor arasın hepimiz için dua istiycem
ay banada etsın kardesım benım de erken dogum rıskım var erken dogurmım ınsallahh
buarada meg masallah canım cok yakısmış hamılelık
meg olurmuu yaa onuda nerden duydun da pazartesı bı arkadasım 10 cm acılmayla sezeryan oldu evde acılmış sabcıyla gıttınde fark etmısler normal ıstemıyodu
bende ilk aylarda mide bulantısından hastanede yattığımda yanımdaki hasta sancıyla girmişti sezaryene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?