Ağrılı kasılmalarınız başladımı?

Maşaallah diyorum diyecek başkada birşey yok, böyle güzel anneler kimbilir ne tatlı kızlara gebe.. yakacaksınız ortalığı ana kız.. ah sizi gidi.. olumunekankayizsmile

Canımsın sağol o senin güzelliğin.Sağlıklı olsunlar bahtlarıda güzel olsun hayırlı evlat olsunlar inş.Rabbim evlatlarımızıda bizleride razı olduğu kullardan etsin inşAllah........

Bu arada maaşallah dediğin için ayrıca teşekkür ederim....

Son düzenleme:
Canımsın sağol o senin güzelliğin.Sağlıklı olsunlar bahtlarıda güzel olsun hayırlı evlat olsunlar inş.Rabbim evlatlarımızıda bizleride razı olduğu kullardan etsin inşAllah........

aminn işte gerçek anlamda kaygılanmamız gereken konular bunlar..
yoksa ki bu sıkıntıymış şikayetmiş hepsi gelip geçici... insan hayatında neler geçirmiyor ki bunlar geçmesin..

Maşaallah demek elbette ki çok önemli.. kimseye zarar gelmesini istemem :)

Son düzenleme:
aminn işte gerçek anlamda kaygılanmamız gereken konular bunlar..
yoksa ki bu sıkıntıymış şikayetmiş hepsi gelip geçici... insan hayatında neler geçirmiyor ki bunlar geçmesin..

Öyle valla tüm olumsuzluklar bir şekilde geçiyor her ne kadar ardında yara bıraksada.Tüm mesele yavrularımızın hayırlı sağlıklı olmaları.Rabbim evlatlarımızı bizlere bağışlasın öbür dünyadada yerimizi güzel etsin inş.

Canım herkes herkese söylemiyor biliyorsun sonra nazar değiyor ve değen kişi sıkıntı çekiyor bir şekilde.Peygamber efendimiz (s.a.v) bile bu konuda 'Maaşallah demezmisiniz' demiş.Ağzımızın alışık olması gerek.Yoksa farkında olmadan birbirimizi sıkıntıya sokuyoruz.Hepimize maaşallah diyelim ..........

neye masallah dedık bılmıyorumdaa masallahhh hepimize
meg , suyunda gelsxe kanamanda 38 kuçukte olsan sezeryasn olabılıyosun neden normal dogurcam dıyosun istemedım basıma gelecek bılıyorummu dıyosun

ay banada etsın kardesım benım de erken dogum rıskım var erken dogurmım ınsallahh

buarada meg masallah canım cok yakısmış hamılelık

neye masallah dedık bılmıyorumdaa masallahhh hepimize
meg , suyunda gelsxe kanamanda 38 kuçukte olsan sezeryasn olabılıyosun neden normal dogurcam dıyosun istemedım basıma gelecek bılıyorummu dıyosun

Ay evet canım yaaa... Bebiş doğum kanalına girmişse eğer sezeryana çeviremiyorlar değilmi?Normal almak zorunda kalıyorlar.Yani aşağısı açılmış ve bebişin başı aşağıya çok yakınsa dönmüyorlar galiba sezeryana.Normal yaptırıyorlar.Birde bu konularda hep düşündüğümün yada beklediğimin tersi olduğu için kesin zor ve normal olur diye düşünüyorum benimki.Şanssızım ne yazıkki böyle konularda güvenemiyorum şansıma

olur söylerim zaten bu sefer tenha olur rahat rahat dokunurum kabeye diyor arasın hepimiz için dua istiycem

Ay ne güzel gözlerim doldu o güzel yerlerde anneciğin şu anda çok şanslı.Ne olur hepimiz için dua etsin.Rabbim bizede gitmek nasip etsin inş.

meg olurmuu yaa onuda nerden duydun da pazartesı bı arkadasım 10 cm acılmayla sezeryan oldu evde acılmış sabcıyla gıttınde fark etmısler normal ıstemıyodu

meg olurmuu yaa onuda nerden duydun da pazartesı bı arkadasım 10 cm acılmayla sezeryan oldu evde acılmış sabcıyla gıttınde fark etmısler normal ıstemıyodu

Gerçektenmi?10 cm le doğum yapılıyor ama canım yaaa.Yinede ona rağmen istememişmi arkadaşın normal olmasını?Neyse bunu öğrendiğim iyi oldu.Ben sanıyordumki açılması olan doğum kanalına girmiş bebeklerde sezeryana dönmüyorlar doktor normal yaptırıyor sanıyordum.O yüzden hep benim sancım tutar giderim sezeryan diye ama orda ebeler falan beni vazgeçirirler çatır çatır doğurturlar diye düşünüyordum.Ben haftaya gittiğimde bir konuşayım doktorla bu konuyu.

bende ilk aylarda mide bulantısından hastanede yattığımda yanımdaki hasta sancıyla girmişti sezaryene

bende ilk aylarda mide bulantısından hastanede yattığımda yanımdaki hasta sancıyla girmişti sezaryene

Canım sancı oluyormuş ama bebek doğum kanalına inmiyormuş yada dönmemiş oluyormuş yada açıklık yetmiyormuş falan o zaman sezeryana dönüyorlarmış.Ama biz sanki giderizde bekle 2 saate yaparsın deyince kandırılırız saatlerce acı çekerek normal yaparız gibi geliyor.

kendimi unutmuşum ya bende ilk doğumumda normal istediğim için suyum gelene kadar bekledim suni sancıda aldım ama inatçı oğlum gelmedi sancıyla girdim 3 santimde açılmam vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…