sonra takılıcak dr bayılınca takarım dedi
bir parmak kadar içeri ittirerek takıyolar cıkarırken acımışmıydı dogru soyle
canım ya yaşadıklarını okudumda mahvoldum burda farketmeden kasılmışım bende iki düşük yaptım çok sancılı oldu ama vajinismus ayrı bi sorun olmuş senin için.hakverilmeyecek gibi değilsin yani önyargıyla yaklaşanlar nerden bilsinler bunları.canım peki sezaryen istesen hiç normali beklemden düşünmüşsündür tabi ama başka bi sebebimi var allah kolaylık versin sanada hepimizede hakkında hayırlısı canımya
kızlar bahsetmiştim bende plasenta previa var suyumda azmış ve ben yemekten kesildim ya hiçbirşey yiyemiyorum suyuda aynı şekilde zorla içiyorum bebeğim zayıfmış zaten hatta topik falan açmıştım bebek nasıl kilo alır diye şimdi daha çok beslenmem gerekirken hiç acıkmadığımı farkediyorum heralde itiraf edemiyorum ama içten içe çok üzülüyorum napcam bilmiyorum geceleri açlıktan midem delinecek gibi uyanırken şimdi gündüzde yemediğim halde hiçbirşey canım istemiyor
megicim bu düşüncelerin varsa, beynin doğumdan sonra bunları saana tekrar hatırlatacaktır.. seni etkilemek istemem ama neden bu kadar ağır bi psikolojik ykün altına girmeye gönüllü gidiyorsun bilmiyorumkismile
kız bacım sütte mi içemiyorsun. sana açtığın o topikte söylemiştim hatta..çok güzel besliyor bebeği..
yemek yemedikçe bebeğinde hareketsiz olur. eziyet etme yavruya.. bak ben hamile olmadığım halde şimdi sizle konuşurken çay yaptım ekmek zeytin yiyorum oh ne güzel bakıyorum kendime.. çaya gelin kızlar haydin bakim :lepi:
şişmi
dur bende bakayım şişmi
buarada ben pijemamı içine sokunca badımın bende öyle göbekli adamlar gibi duruyor karnım gıymatlım
agzını öpim aynen öyle
aman napım bi dogurumda saglıkla onuda hallederiz anacım
meg bende bir daha hamile kalmak isteyip istemedimi bilmiyorum ancak korkuyorum çünkü acil dr gititm 2 kere bebek hareket etmiyodu bi gün bi kerede bebejk oynayınca idrar sıkıştdım diye saolsunlar gittim yabancı hastaneler benid dövmekten beter ettiler hatta bu sorunu halletmeden hamile kaldım diye bir güzel azarlayanlarda oldu
birde ben bi saldıraya ugradım evliyken 2 cocuk saldırdı bana ondan sonrada iyice kötü oldum ya
ah canım heralde sendin gece kalktıkça süt iç diyen demi o zamandan beri içiyodum 2 bardak geceleri ama 2 gündür hiç bişey yemek istemiyorum ya ben böyleyim işte huyum kurusun birine kızsam bişeye üzülsen iştahsızlık başlıyor dur şimdi zorla bi bardak süt içeyim
Of of of geçmiş olsun canım yaa.Verilmiş sadakanız varmış.Eve hırsız falanmı girdi?
Vajinusmus geçirdiğimi doktorlara söylüyorum muayene aşamasında ilginç hareketler sergiliyorum.Rengim atıyor birden doktor eline eldiven takıp aleti alınca.Hemen kafamı kaldırıp ben yapabilirmiyim izin verirmisiniz diyorum.Çoğu sağolsun tabii deyip verdi elime aleti.Aşağıya aletin ilk soğukluğunu kendi ellerimle hissettirmiş oluyorum kontrol bende olduğu içinmidir nedir biraz daha rahatlamamı sağlıyor bu durum.Kendimi ittirmeye ve orayı nefes egzersiziyle açmaya çalışıyorum doktorlar o halimi görünce acıyorlar galiba daha fazla beni incitmemek için ellerinden geleni yapıyorlar.Müsaade et gerisini ben iteyim diyor doktor.Ben kendimi ittirirken o da yavaşça aleti kaydırıyor içeri ve muayenenin en zor kısmı bitiyor benim için.Sonra derin bir nefes alıp kendimi bırakıyorum doktorun incelemesine ses çıkarmıyorum.Ama spekulumda rahat olmama rağmen doktor vidayı çevirip rahmi açtıkça canım acımıştı.Yani onda ister kendini sık ister rahat ol hiç fark etmiyor sonuçta geriliyor orası açtıkça kocaman açıyor orayı.Sıkmak acıyı çoğaltıyor sadece diğer türlü daha az acıyor.Sanırım elle yapılan çatı muayenesindede böyle bir acı yaşayacağım.Doktor parmaklarını sokup orda açınca ölçmek için gerilecek ve acıyacak.Napıyım ya bıktım ama yaşayacağım işte tüm bunları...
neden ama canımm yapma öyle bak benim oglan 3 hafta önde gidiyormuş dr meyvemi cok yiyosun diyo azalt diyo bende hafatda 3 kg portakal yedim bu haftaki normalda da fazla yiyorum pekmez sut yumurta ve et bol bol ye bol bol su iiçkızlar bahsetmiştim bende plasenta previa var suyumda azmış ve ben yemekten kesildim ya hiçbirşey yiyemiyorum suyuda aynı şekilde zorla içiyorum bebeğim zayıfmış zaten hatta topik falan açmıştım bebek nasıl kilo alır diye şimdi daha çok beslenmem gerekirken hiç acıkmadığımı farkediyorum heralde itiraf edemiyorum ama içten içe çok üzülüyorum napcam bilmiyorum geceleri açlıktan midem delinecek gibi uyanırken şimdi gündüzde yemediğim halde hiçbirşey canım istemiyor
bencede meg yapma bunumegicim bu düşüncelerin varsa, beynin doğumdan sonra bunları saana tekrar hatırlatacaktır.. seni etkilemek istemem ama neden bu kadar ağır bi psikolojik ykün altına girmeye gönüllü gidiyorsun bilmiyorumkismile
nefes al felan dedilermicanımkesinlikle doğru söylüyorum çok az acıdı aslında acıda değilde hafif bi yanma şeklindeydi kişiden kişiye değişirmi bilmiyorum ama korkulacak bişey değil eğer herkesde öyleyse
öyle olsa keşke yawwevet bencede doğumla bu sorunun yok olacağını beynine yerleştirmelisin beynin sen ne istersen onu yaptırır vücuduna ve bol bol dua edeli doğumla kaybolup gitsin diye inş.öylede olur
bızım biraz vajinismusn başka evresi kimisi kolaycacık atlatıyor benim cok zordu gerçekten 3. doktorda hallettim bu iş haydar dumenede gittik
kızlar bahsetmiştim bende plasenta previa var suyumda azmış ve ben yemekten kesildim ya hiçbirşey yiyemiyorum suyuda aynı şekilde zorla içiyorum bebeğim zayıfmış zaten hatta topik falan açmıştım bebek nasıl kilo alır diye şimdi daha çok beslenmem gerekirken hiç acıkmadığımı farkediyorum heralde itiraf edemiyorum ama içten içe çok üzülüyorum napcam bilmiyorum geceleri açlıktan midem delinecek gibi uyanırken şimdi gündüzde yemediğim halde hiçbirşey canım istemiyor
megicim bu düşüncelerin varsa, beynin doğumdan sonra bunları saana tekrar hatırlatacaktır.. seni etkilemek istemem ama neden bu kadar ağır bi psikolojik ykün altına girmeye gönüllü gidiyorsun bilmiyorumkismile
kız bacım sütte mi içemiyorsun. sana açtığın o topikte söylemiştim hatta..çok güzel besliyor bebeği..
yemek yemedikçe bebeğinde hareketsiz olur. eziyet etme yavruya.. bak ben hamile olmadığım halde şimdi sizle konuşurken çay yaptım ekmek zeytin yiyorum oh ne güzel bakıyorum kendime.. çaya gelin kızlar haydin bakim :lepi:
evet bencede doğumla bu sorunun yok olacağını beynine yerleştirmelisin beynin sen ne istersen onu yaptırır vücuduna ve bol bol dua edeli doğumla kaybolup gitsin diye inş.öylede olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?