Ağrılı kasılmalarınız başladımı?

kızlar bahsetmiştim bende plasenta previa var suyumda azmış ve ben yemekten kesildim ya hiçbirşey yiyemiyorum suyuda aynı şekilde zorla içiyorum bebeğim zayıfmış zaten hatta topik falan açmıştım bebek nasıl kilo alır diye şimdi daha çok beslenmem gerekirken hiç acıkmadığımı farkediyorum heralde itiraf edemiyorum ama içten içe çok üzülüyorum napcam bilmiyorum geceleri açlıktan midem delinecek gibi uyanırken şimdi gündüzde yemediğim halde hiçbirşey canım istemiyor

megicim bu düşüncelerin varsa, beynin doğumdan sonra bunları saana tekrar hatırlatacaktır.. seni etkilemek istemem ama neden bu kadar ağır bi psikolojik ykün altına girmeye gönüllü gidiyorsun bilmiyorumkismile

sonra takılıcak dr bayılınca takarım dedi
bir parmak kadar içeri ittirerek takıyolar cıkarırken acımışmıydı dogru soyle

canımkesinlikle doğru söylüyorum çok az acıdı aslında acıda değilde hafif bi yanma şeklindeydi kişiden kişiye değişirmi bilmiyorum ama korkulacak bişey değil eğer herkesde öyleyse

Sanada çok geçmiş olsun canım.Düşük zor ama kolay atlatanda oluyor tabii.Vajinusmus psikolojik olarak uzun süre etkileyen garip bir hastalık.Neyseki atlattık ama tekrarlama riski her zaman var.Çünkü fizyolojik bir problem değil.Kişi beyniyle verdiği mücadele sonucunda bir neticeye ulaşabiliyor ve çok ağır ilerliyor zaman kaybettiriyor.Sinirlerinde sağlam olması gerek hem eşimizin hemde bizim.

kız bacım sütte mi içemiyorsun. sana açtığın o topikte söylemiştim hatta..çok güzel besliyor bebeği..
yemek yemedikçe bebeğinde hareketsiz olur. eziyet etme yavruya.. bak ben hamile olmadığım halde şimdi sizle konuşurken çay yaptım ekmek zeytin yiyorum oh ne güzel bakıyorum kendime.. çaya gelin kızlar haydin bakim :lepi:

evet bencede doğumla bu sorunun yok olacağını beynine yerleştirmelisin beynin sen ne istersen onu yaptırır vücuduna ve bol bol dua edeli doğumla kaybolup gitsin diye inş.öylede olur

bende acıkcası meg hatta cinsel hayatımda da düzenli olsun istiyorum zira tedavilerden dolayı sürekli yasaklar geldi zaten1 sene öyle kaynadı gitti sonrada tüp bebek meselesi çıktı 2 senede 2 kere denedik bendekorkuyorum eskisi giib olmaktan.. vajinismus olmayan diğer herkeze özeniyorum ....

kızlar hemşirenize söyleyin en küçük boy sonda taksın.
gülencim sondayı çıkarırlarken nasıl oluyor biliyor musun, kan aldıktan sonra iğneyi damardan çekiyorlar ya, ani bi şekilde çekiyorlar, sadece o kadar acıyor.. hatta acıcakmı diye beklerken saniyede bitmiş oluyor. oh bumuymuş diyorsun

ah canım heralde sendin gece kalktıkça süt iç diyen demi o zamandan beri içiyodum 2 bardak geceleri ama 2 gündür hiç bişey yemek istemiyorum ya ben böyleyim işte huyum kurusun birine kızsam bişeye üzülsen iştahsızlık başlıyor dur şimdi zorla bi bardak süt içeyim

Of of of geçmiş olsun canım yaa.Verilmiş sadakanız varmış.Eve hırsız falanmı girdi?
Vajinusmus geçirdiğimi doktorlara söylüyorum muayene aşamasında ilginç hareketler sergiliyorum.Rengim atıyor birden doktor eline eldiven takıp aleti alınca.Hemen kafamı kaldırıp ben yapabilirmiyim izin verirmisiniz diyorum.Çoğu sağolsun tabii deyip verdi elime aleti.Aşağıya aletin ilk soğukluğunu kendi ellerimle hissettirmiş oluyorum kontrol bende olduğu içinmidir nedir biraz daha rahatlamamı sağlıyor bu durum.Kendimi ittirmeye ve orayı nefes egzersiziyle açmaya çalışıyorum doktorlar o halimi görünce acıyorlar galiba daha fazla beni incitmemek için ellerinden geleni yapıyorlar.Müsaade et gerisini ben iteyim diyor doktor.Ben kendimi ittirirken o da yavaşça aleti kaydırıyor içeri ve muayenenin en zor kısmı bitiyor benim için.Sonra derin bir nefes alıp kendimi bırakıyorum doktorun incelemesine ses çıkarmıyorum.Ama spekulumda rahat olmama rağmen doktor vidayı çevirip rahmi açtıkça canım acımıştı.Yani onda ister kendini sık ister rahat ol hiç fark etmiyor sonuçta geriliyor orası açtıkça kocaman açıyor orayı.Sıkmak acıyı çoğaltıyor sadece diğer türlü daha az acıyor.Sanırım elle yapılan çatı muayenesindede böyle bir acı yaşayacağım.Doktor parmaklarını sokup orda açınca ölçmek için gerilecek ve acıyacak.Napıyım ya bıktım ama yaşayacağım işte tüm bunları...

ne bi bardağı kız, getir bakalım 1 lt sütü yanına.. konuşurken yarısını bitir onun hadi..
hem burası stres atma yeri.. kimseye takma kafayı.. şurda iki laf edip rahatlıyoruz.. düşünme moralini bozanları.

ayy çok fena oldum ya Rabbim bütün kadınların yardımcısı olsun senağlama

neden ama canımm yapma öyle bak benim oglan 3 hafta önde gidiyormuş dr meyvemi cok yiyosun diyo azalt diyo bende hafatda 3 kg portakal yedim bu haftaki normalda da fazla yiyorum pekmez sut yumurta ve et bol bol ye bol bol su iiç

bencede meg yapma bunu
canımkesinlikle doğru söylüyorum çok az acıdı aslında acıda değilde hafif bi yanma şeklindeydi kişiden kişiye değişirmi bilmiyorum ama korkulacak bişey değil eğer herkesde öyleyse
nefes al felan dedilermi
evet bencede doğumla bu sorunun yok olacağını beynine yerleştirmelisin beynin sen ne istersen onu yaptırır vücuduna ve bol bol dua edeli doğumla kaybolup gitsin diye inş.öylede olur
öyle olsa keşke yaww

bızım biraz vajinismusn başka evresi kimisi kolaycacık atlatıyor benim cok zordu gerçekten 3. doktorda hallettim bu iş haydar dumenede gittik

Canım ben eşimi ikna edemedim vajinusmus olduğuma.Geçici sandı kendinide benide kandırdı zaman kaybettik böylelikle.En sonunda internette araştırarak kendim gibi olan bir sürü kişi buldum.Birbirlerine yardımcı oluyorlardı.Nefes egzersizi,kegel egzersizi ve parmak egzersizi yaparak başarıyorlardı.Onların arasına katıldım 1,5 yılda düzeltemediğim problemimi bir cesaret 1,5 ayda düzelttim.Beynim oranın acımadığına yavaş yavaş alıştı.Birden olmadı.İlk parmağımı oraya değdirdiğimde kastım kendimi tiksindim ama bir baktım değdirebiliyorum gerisinide yaparım dedim ve başladım tüm egzersizlere.Kilo vermek gibi gördüm olayı.Sabırla,düzenli egzersizle geçecek dedim.İlerleyemediğim günlerde ise zorlamadım bıraktım ama sonunda olduğu gün ne ağladım bir bilsen.Eşime 'oldumu' diyorum ama gözlerimden yaşlar boşanıyordu.Yıllarca kimse dokunmasın diye sakladığım o zarı kaybedince üzüntüden ağlarım sanıyordum ama birileri deseki ondan kurtulmak için bu kadar çabalayacaksın ve kaybettiğinde sevinç gözyaşları dökeceksin asla inanmazdım.Sevinçten,yorulmuşluğun verdiği hüzünden tarifi imkansız garip duygularla ağlıyordum.Şimdi gözümün önüne geldi hepsi.

Ayy canım çok geçmiş olsun.Doktor ne öneriyor peki ?

yok gülencim nefes al falan demedi gayet normal rahat bi şekilde çıkarıverdi hemen dediğim gibi hani sürtünmeden dolayı bi sıcaklık hissedersinya öyle bişey hissetmiştim
bu arada yemek konusunda bende istemiyorum böyle olmasını ama içimden gelmiyor zorla yediğim şeylerinde faydası olurmu bilmiyorum canım çekmiyo yani hiç bişeye akşam yarım portakalı zorla yedim diğer yarısınıda eşimin ısrarıyla yiyebildim neden böyle oldum bilmiyorum bu gün randevum var 5te doktora söyliycem vitamin falan verir belki eksiği kapatmak için

Evet canım biliyorum bildiğim içinde daha gergin sinirli davranışlar sergiliyorum.Sezeryana bildiğim kadarıyla 38 haftadan sonra alıyorlar.Ama benim kız o kadar durmayacak gibi geliyor.En geç 37 de normal doğumla geleceğini hissediyorum.Çünkü kendimi neye hazırlarsam hep tam tersi oluyor.Bir başkası olsa sevine sevine gider normal doğuma.Ama ben sonrasında yaşayacaklarımı bildiğim için çokda gönüllü gidemiyorum.Doktorum durumumu biliyor çatı muayenesinde tam kararını vereceğini söyledi.O da tüm bu olumsuzluklarım nedeniyle cesaret edemiyor normal doğuma.Fakat diyorum ya biz ne kadar sezeryan desekte kızım normal doğumla gelecek nerdeyse buna eminim... O yüzden kendimi normalede psikoloji olarak hazırlamaya çalışıyorum ama bu seferde iyice gidiyor dengem... Şurda iyi kötü 1 ayımız kaldı ama gel görki aklımda bir sürü şey var.

Afiyet olsun canım benimde elimin altında meyve kraker falan var onları atıştırıyorum.Pek aç kalmaya gelmez benim mide hemen kazınmaya başlar.Sürekli atıştırırım bu yüzden....

Amin canım çok sağolun Allah razı olsun.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…