bende acıkcası meg hatta cinsel hayatımda da düzenli olsun istiyorum zira tedavilerden dolayı sürekli yasaklar geldi zaten1 sene öyle kaynadı gitti sonrada tüp bebek meselesi çıktı 2 senede 2 kere denedik bendekorkuyorum eskisi giib olmaktan.. vajinismus olmayan diğer herkeze özeniyorum ....
Ayy canım çok geçmiş olsun.Doktor ne öneriyor peki ?
kızlar hemşirenize söyleyin en küçük boy sonda taksın.
gülencim sondayı çıkarırlarken nasıl oluyor biliyor musun, kan aldıktan sonra iğneyi damardan çekiyorlar ya, ani bi şekilde çekiyorlar, sadece o kadar acıyor.. hatta acıcakmı diye beklerken saniyede bitmiş oluyor. oh bumuymuş diyorsun
ayy çok fena oldum ya Rabbim bütün kadınların yardımcısı olsun senağlama
megryann resimdeki sen misin kız bacım
canım doktorum beni fakültedeki hocasına gönderdi bide o baksın ben farklılık görüyorum dedi geçen cuma günü gittim plasenta previ dedi pazartesi yatıralım dedi tedaviye o zaman karar verecekti kanaman olabilir dedi baya tehlikeli bi hastalıkmış durmayabiliyomuş kanama benim daha hiç kanamam olmadı allaha şükür. benim bi oğlum daha var onu bırakacak kimse yok annem yurt dışında çarşamba günü gelecek inş.bu günde doktorumla randevum var bakalım o nee diycek ona göre yatıcam hastaneye doktor hiç bişey önermedi hastaneye yatacağım diye ama netten araştırdım yatıyorum sürekli eşim hallediyor yemekti ev işiydi ben gerekmedikçe kalkmıyorum yani çok şükür kanama olmadı henüz plasenta yukarıya çıkadabilirmiş inş.çıkar çok zor
bu arada annem arabistanda bu gün umre için mekkeye gidiyo dua istiyorum annemin duaları kabul olcaktır inş.zamanında yapmayı çok istiyorum doğumu. sizler içinde dua istiycem arayınca
bu arada annem arabistanda bu gün umre için mekkeye gidiyo dua istiyorum annemin duaları kabul olcaktır inş.zamanında yapmayı çok istiyorum doğumu. sizler içinde dua istiycem arayınca
Yok canım ben değilim ama koyarım resmimi birazdan albümler kısmına bakarsın ok.
albümler kısmı nerdeydi bilmiyorumkismile
megicim senin 7 aylık karnın, benim 3,5 aylık halim gibi :)
bu arada karnın yukarda boşuna evham yapma. yakışmış sanada kız aferin ne güzel olmuşsun olumunekankayizsmile
benim ismimin üzerine tıkla orda resmimi görürsün zaten resmimin üzerine gelincede açılır ok. koydum son halini göbüşümün.
megicim normal doğum yapsanda sonrasında yine sürekli orayla ilgili sıkıntı yaşayacaksın biliyorsun değil mi.. hem eşin hem sen bu durumdan bu kadar bezmişsiniz, ve zaten 40 gün lohusalık sonrada yine korku acıcak mı diye. bende hazır bi bu işlerin rayına oturmuşken hem kendine hemde bu zamana kadar anlayış göstermiş eşine eziyet etme.. bunları smöylemek istemezdim ama görünen köy kılavuz istemez.. :a015:
galiba arkadaş listesinde olmadığım için göremiyorum. sen öyle bi yasak koymuş olabilirsin. çünki sayfanda görünen bi resim yok. profil ve avatar resmi hariç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?