Ağrılı kasılmalarınız başladımı?

Ne yazıkki zaman kaybını çok yaşamışız ikimizde.Evliliğimiz testten geçiyor iyi güzel ama diğer yandan zamanla biz eşlerimize eşlerimiz bize çok büyük aşkla yada o istekle yaklaşamaz hale geliyor.İncitirmiyim üzermiyim korkusu yaşıyorlar.Haklılarda zaten....

Ayy canım çok geçmiş olsun.Doktor ne öneriyor peki ?

canım doktorum beni fakültedeki hocasına gönderdi bide o baksın ben farklılık görüyorum dedi geçen cuma günü gittim plasenta previ dedi pazartesi yatıralım dedi tedaviye o zaman karar verecekti kanaman olabilir dedi baya tehlikeli bi hastalıkmış durmayabiliyomuş kanama benim daha hiç kanamam olmadı allaha şükür. benim bi oğlum daha var onu bırakacak kimse yok annem yurt dışında çarşamba günü gelecek inş.bu günde doktorumla randevum var bakalım o nee diycek ona göre yatıcam hastaneye doktor hiç bişey önermedi hastaneye yatacağım diye ama netten araştırdım yatıyorum sürekli eşim hallediyor yemekti ev işiydi ben gerekmedikçe kalkmıyorum yani çok şükür kanama olmadı henüz plasenta yukarıya çıkadabilirmiş inş.çıkar çok zor

Çok iyi imiş valla eğer öyleyse....

Canım benim en doğrusunu yapıyorsun yorma kendini.İnş.hastanede her şey yolunda gider Rabbim yardımcın olsun....

bu arada annem arabistanda bu gün umre için mekkeye gidiyo dua istiyorum annemin duaları kabul olcaktır inş.zamanında yapmayı çok istiyorum doğumu. sizler içinde dua istiycem arayınca

Bak canım bu resimde 7.aya yeni girmiştim.

Eklentiler

• $IMG0123A.webp
    7 KB · Görüntüleme: 30
megicim normal doğum yapsanda sonrasında yine sürekli orayla ilgili sıkıntı yaşayacaksın biliyorsun değil mi.. hem eşin hem sen bu durumdan bu kadar bezmişsiniz, ve zaten 40 gün lohusalık sonrada yine korku acıcak mı diye. bende hazır bi bu işlerin rayına oturmuşken hem kendine hemde bu zamana kadar anlayış göstermiş eşine eziyet etme.. bunları smöylemek istemezdim ama görünen köy kılavuz istemez.. :a015:

bu arada annem arabistanda bu gün umre için mekkeye gidiyo dua istiyorum annemin duaları kabul olcaktır inş.zamanında yapmayı çok istiyorum doğumu. sizler içinde dua istiycem arayınca

Oy oy Rabbim dualarını kabul etsin inş.Bizlerede oralara gitmek nasip olsun inş. :Saruboceq:

megicim senin 7 aylık karnın, benim 3,5 aylık halim gibi :)
bu arada karnın yukarda boşuna evham yapma. yakışmış sanada kız aferin ne güzel olmuşsun olumunekankayizsmile

ayy annenle telefonlaşırsan söyle benim içinde öpsün Kabeyi lütfennnnn. sarılsın doya doyaaa :gitme:

megicim senin 7 aylık karnın, benim 3,5 aylık halim gibi :)
bu arada karnın yukarda boşuna evham yapma. yakışmış sanada kız aferin ne güzel olmuşsun olumunekankayizsmile

Kız valla görenler öyle söylemiyor birde başı aşağıda ya bebişin ondan pek güvenemiyorum....

benim ismimin üzerine tıkla orda resmimi görürsün zaten resmimin üzerine gelincede açılır ok. koydum son halini göbüşümün.

galiba arkadaş listesinde olmadığım için göremiyorum. sen öyle bi yasak koymuş olabilirsin. çünki sayfanda görünen bi resim yok. profil ve avatar resmi hariç

Haklısın canım dedim ya normal doğum konusunda aslında her şey aleyhime işliyor.Zaten benim gibi birinin normal doğum düşünmesinide anlamak mümkün değil ama işte etraftan etkileniyorum ister istemez.Acaba kalıyor aklımda.Sezeryan ameliyat sonuçta kesileceksin falan denilince bir an kendi durumumu unutup ayyy deyip normal doğuma yöneliyorum ama sonuçta bunu söyleyen kişiler benim lohusalıkta ve sonrasında ne yaşayacağımı bilmiyorlar.Haftaya randevum var doktorla tekrar konuşuruz sanırım bu konuyu.Bu defa detaylıca konuşayım bari.Zaten boyum kısa diye pek güvenemiyor normal doğum konusunda bana.Hakkımızda hayırlısı olsun ne diyelim.

galiba arkadaş listesinde olmadığım için göremiyorum. sen öyle bi yasak koymuş olabilirsin. çünki sayfanda görünen bi resim yok. profil ve avatar resmi hariç

Sana arkadaşlık teklifi gönderdim canım kabul ettikten sonra görebilirsin artık.Sağ tarafta albümler yazıyor orda iki resmim var.Sarı boğazlı kazaklı olan foto 4-5 gün önce çekildi yorgundum bayağı misafirlerim var zaten yanımda resimde.

Maşaallah diyorum diyecek başkada birşey yok, böyle güzel anneler kimbilir ne tatlı kızlara gebe.. yakacaksınız ortalığı ana kız.. ah sizi gidi.. olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…