Ağustos 2012 de tüp bebektedavisine başlayanlar varmı

Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına alırsın inşallah...Darısı bizlere olsun inşallah

kızlar eşim işyerime bi buket çiçek göndertmiş okadar mutluyum ki rabbim sana şükürler olsun normalde hiç böyle şeyler yapmazdı ilk defa çiçek aldım çok şaşırdım ve sevindim

eeee olcak o kadar kolaymı baba olmak=)9 ay boyunca sımarmak en dogal hakkın tadını cıkar hamılelıgının

kızlar eşim işyerime bi buket çiçek göndertmiş okadar mutluyum ki rabbim sana şükürler olsun normalde hiç böyle şeyler yapmazdı ilk defa çiçek aldım çok şaşırdım ve sevindim

Ne mutlu canım inşallah bundan sonra devamı gelir demek ki esin de senin kadar çok mutlu sana destek
Birşey sorucam sana sen hiç adet ağrısı çektin mi ben dün'den beri çekiyorum nette baktım kimisinde adet ağrıları oluyormuş kiminde olmuyormuş ama merak ettim yinede sende oldumu

Canım benim hayırlı uğurlu olasun. Allah kucağına da almayı nasip etsin.inşallah sağlıklı bir hamilelik geçirirsin...

ya ben öyle hiç belirti namına bişey yaşamadım fazla sadece ilk 4-5 gün çok bel ağrısı çektim bide 9yada 10. gün sol kasığımda oyulma batma hissi çok yaşşadım başkada bişey olmadı göğüs uçlarım pembeleşti kabardı ve hassaslaştı
ama herkesin gebeliğe verdiği tepki farklıdır bende pek bişey hissetmedim açıkçası

inşallah bebişler tutunur sana... güzel haberini alırız. test tarihin ne zaman?

Benim bugün 5.günüm 3gündür bel ağrısı çekiyorum da dün üşüttum birazda ondan olsa gerek kaşık ve alt tarafta ağrım oldu çok bugün karnım ağrıyor yine ve arada kaşıkta batma bel ağrısıni hiç saymıyorum bile

Merhaba arkadaşlar
uzun bir yolculuktan sonra nihayet evimdeyim
umarım herkes iyidir..inşallah güzel haberler vardır

Benim test tarihim değişti kızlar 3 eylülde okullar açılacak ya 1 eylülde yaptıracağım testi...

Benim test tarihim değişti kızlar 3 eylülde okullar açılacak ya 1 eylülde yaptıracağım testi...

Hadi bakalım canım çok az kaldı güzel haberini bekliyorum kaçınci gün ebriyosuydu varsa büyük ihtimal çıkar bence bende 11.gun yaptırıcam ama belki dayanamayıp 10gün evde yapabilirim çok heyecanlıyım

2.gün embriyosu transfer ettiler... Aslında çok da yaptırmak istemiyorum testi ama zorunluluk işte...okul başladığı için mecbur kaldım...

hayırlısı olsun canım inş. sende pozitif sonucu alıcaksın

inşallah ama acayip gerginim hani adet döneminden önce olurya sabah sabah bir sürü ağladım bağırdım çağırdım... sinirlerim laçka oldu tek kelime ile... hiç iyi hissetmiyorum kendimi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…