34 yaşındayım bu 4. denemem. Bahçeci tüp bebek Merkezi(Fulya). PKO ve tubal faktör. 4 Eylül test günüm
Kesinlikle öyle onlar bizim için en iyisini yapmaya çalışıyorlar güvenip onlara bırakmamız gerekiyor süreci hem doktorun sayesinde daha az tutumustur senin tedavide ki ilaçların 1tl kara girmissindir
kızlar b eta hcg :25.47 çıktı 11. günde sevinçten ağlıyorum şuan iki gözü iki çeşme rabbim hepimize nasip etsin kucağımızada almayı allah sizden razı olsun yardımcı oldunuz hepiniz umudumun azaldığı yerde hep desteklediniz sizi seviyorum
Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına alırsın inşallah...Darısı bizlere olsun inşallah
kızlar eşim işyerime bi buket çiçek göndertmiş okadar mutluyum ki rabbim sana şükürler olsun normalde hiç böyle şeyler yapmazdı ilk defa çiçek aldım çok şaşırdım ve sevindim
kızlar b eta hcg :25.47 çıktı 11. günde sevinçten ağlıyorum şuan iki gözü iki çeşme rabbim hepimize nasip etsin kucağımızada almayı allah sizden razı olsun yardımcı oldunuz hepiniz umudumun azaldığı yerde hep desteklediniz sizi seviyorum
Ne mutlu canım inşallah bundan sonra devamı gelir demek ki esin de senin kadar çok mutlu sana destek
Birşey sorucam sana sen hiç adet ağrısı çektin mi ben dün'den beri çekiyorum nette baktım kimisinde adet ağrıları oluyormuş kiminde olmuyormuş ama merak ettim yinede sende oldumu
slm kızlar nasılsınız ? benim başımda nöbetçi olarak annem duruyo telwfon bilğisayar yasak kaçak girdim şimdi.
bugün allaha şükür transferim oldu 2 tane embriyo transfer edildi 1 tane 1. kalite 1 tanede 2.kalite transfer edildi 3.gün embriyosu 8 hücreli dede dr da inşallah sizlere güzel haberler verebilirim.hepinizi çok öpüyorum vakit buldukça giricem kaçak filan artık .
ya ben öyle hiç belirti namına bişey yaşamadım fazla sadece ilk 4-5 gün çok bel ağrısı çektim bide 9yada 10. gün sol kasığımda oyulma batma hissi çok yaşşadım başkada bişey olmadı göğüs uçlarım pembeleşti kabardı ve hassaslaştı
ama herkesin gebeliğe verdiği tepki farklıdır bende pek bişey hissetmedim açıkçası
Canım benim hayırlı uğurlu olasun. Allah kucağına da almayı nasip etsin.inşallah sağlıklı bir hamilelik geçirirsin...
Benim test tarihim değişti kızlar 3 eylülde okullar açılacak ya 1 eylülde yaptıracağım testi...
Benim test tarihim değişti kızlar 3 eylülde okullar açılacak ya 1 eylülde yaptıracağım testi...
Hadi bakalım canım çok az kaldı güzel haberini bekliyorum kaçınci gün ebriyosuydu varsa büyük ihtimal çıkar bence bende 11.gun yaptırıcam ama belki dayanamayıp 10gün evde yapabilirim çok heyecanlıyım
hayırlısı olsun canım inş. sende pozitif sonucu alıcaksın
Merhaba arkadaşlar
uzun bir yolculuktan sonra nihayet evimdeyim
umarım herkes iyidir..inşallah güzel haberler vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?