Ağustos 2012 de tüp bebektedavisine başlayanlar varmı

34 yaşındayım bu 4. denemem. Bahçeci tüp bebek Merkezi(Fulya). PKO ve tubal faktör. 4 Eylül test günüm

Ece merhaba bu üçüncü transferin,Rabbim insAllah yüzünü güldürsün bu sefer,insAllah once kanda 3 hafta sonrada ultrasonda gor bebislerini,guzel bir bekleyiş dilerim canım...

Bildiğim kadarıyla 3 tane embriyo kanunen yasak. 1 koymak yasal. Eğer yaş 35 ve üstüyse veya başka kriterler varsa hastanın imzasıyla 2 embriyo konulabiliyor.

cancanım, edirne, ayser, zynpo hepnizi için çojk mutluyum kızlar sizi tebrik edememiştim. Allah inşallah bize de nasip eder.
bugun hastayım oyuzden evdeyim, transfer öncesi en korktuğum şeydi hasta olmak ama oldum

çok geçmiş olsun canım...dikkat et kendine ne zaman transferin?benim yarın sabah yumurta toplamam var...buarada çatlatma iğnesi olan arkadaşlarım iğneden sonra sancınız olmuşmuydu?bende tık yok ama kasıklarımda adım attıkça ağrım oluyodu yumoşlarım oynuyodu ama şimdi bişey yok

Bildiğim kadarıyla 3 tane embriyo kanunen yasak. 1 koymak yasal. Eğer yaş 35 ve üstüyse veya başka kriterler varsa hastanın imzasıyla 2 embriyo konulabiliyor.

canım özel merkezler yapıyor işte...bana 2 kesin transfer olucak 3.belki konulcak...gittiğiniz merkezle sizde görüşün ben söyledim ikna ettim şansım yüksek olsun diye kabul ettiler...benim arkadaşım bülent traşta tüp tedavisi olmuştu 2 transfer yapmışlardı ona da...o kadar ücret ödüyoruz emek veriyoruz sizde görüşün 2 transfer yapsınlar...

Yarın yumurtam toplancak kızlar biraz heyecan ve korku var...son 2 aşamaya geldim çok şükür...inşallah yumoşlarım kalitelidir bebeğim tutar eşim ve ben fazlasıyla kaptırdık kendimizi tutmazsa kahroluruz...allah kmsenin emeklerini boşa çıkarmasın

Son düzenleme:
kızlar b eta hcg :25.47 çıktı 11. günde sevinçten ağlıyorum şuan iki gözü iki çeşme rabbim hepimize nasip etsin kucağımızada almayı allah sizden razı olsun yardımcı oldunuz hepiniz umudumun azaldığı yerde hep desteklediniz sizi seviyorum

çok sevindim canım bana da dua et ne olur...hafta sonu muhtemelen transferim olucak...dikkat et kendine

edirnecım canım tebrık ederım..ben dayanamyıp cuma gunu kanda baktrmaya karar verdım 9.gunum olmus oluyo varsa cıkar az cok dımı

yanls solemısım 8.gunum oluyor cıkar herhalde az çok ya böle beklemektnse yaptrım barı

Son düzenleme:

Gözün aydın canım tebrik ederim bak baştan beri bana ilacsız tedavi yapıyorlar dedin üzüldün 2gün transveri dedin üzüldün ama allah'a şükür en son mutlu oldun onların hepsi boşaymiş allah yüzünü güldürdü sonunda inşallah darısı bebeğini görmene çok sevindim

evet csnım bu yüzden bazen doktorlar niye böyle yaptı diye düşünmemek tedavisini sorgulamamak lazım herşeyde bir hayır var allahım kucağıma almayıda nasip etsin sizlere inş. hep dualarımdasınız hepiniz

Kızla benim içime çok güzel şeyler doğuyor bebeğim'in benimle olduğunu düşünüyorum 2gündür ağrılarım var adet ağrısı olarak ama ben bebeğimin bana tutundugu için olduğunu düşünüyorum ayy şu günler bir geçse de güzel haber verebilsem bende

Kesinlikle öyle onlar bizim için en iyisini yapmaya çalışıyorlar güvenip onlara bırakmamız gerekiyor süreci hem doktorun sayesinde daha az tutumustur senin tedavide ki ilaçların 1tl kara girmissindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…