2.gün embriyosu transfer ettiler... Aslında çok da yaptırmak istemiyorum testi ama zorunluluk işte...okul başladığı için mecbur kaldım...
tşk ederim güzelim inşallah sende sağsalim kucağına alırsın bebeğini...
kızlar b eta hcg :25.47 çıktı 11. günde sevinçten ağlıyorum şuan iki gözü iki çeşme rabbim hepimize nasip etsin kucağımızada almayı allah sizden razı olsun yardımcı oldunuz hepiniz umudumun azaldığı yerde hep desteklediniz sizi seviyorum
igne vurulmaya gıttgmde tıp merkezıne dedım bıde kan tahlılı yaptırım sonradan dedım 6.gunum erken henuz..hem bır an once
yaptrmak istyrm hemde korkuyorum
tamam da arkadaşlar devlet 1 tane transfer diyor biz özelde yaptırıyoruz kanunla birebir olması gerekmiyorki...bana 2 tane transfer edicem dedi doktorum ama embriyolog ikna etcem doktor beyi 3 transfer yapalım acı çekmene değsin tutsun en azından dedi...1 tanede tutsa tutar tamam ama yine de sayı arttıkça şansta artıyor :18:
canım hayırlısı olsun inşallah tutmuştur bebeğin.............peşpeşe öğrencez senle benmde pazar veya p.tesi transferim olucak
teşekkür ederim,darısı senin başına.Transferin ne zaman?cancanım, edirne, ayser, zynpo hepnizi için çojk mutluyum kızlar sizi tebrik edememiştim. Allah inşallah bize de nasip eder.
bugun hastayım oyuzden evdeyim, transfer öncesi en korktuğum şeydi hasta olmak ama oldum
Yarın yumurtam toplancak kızlar biraz heyecan ve korku var...son 2 aşamaya geldim çok şükür...inşallah yumoşlarım kalitelidir bebeğim tutar eşim ve ben fazlasıyla kaptırdık kendimizi tutmazsa kahroluruz...allah kmsenin emeklerini boşaçıkarmasın
canım benim çok sevindim dedik biz sana inanmak vücudumuza beynimize gönderdiğimiz bi mesaj,ikiye katladı işte,inşallah kese kalp atışı sonra da bebek odası
canım sizde problem neydi?kaç transferin olmuştu?
canım benim çok sevindim dedik biz sana inanmak vücudumuza beynimize gönderdiğimiz bi mesaj,ikiye katladı işte,inşallah kese kalp atışı sonra da bebek odası
canım tebrik ederim allah kucağına almayı da nasip etsin biz bekleyenlere de pozitif sonuçlar vermeyi nasip etsin
canım benim olacak inan dua et banada ilkinde kahrolurum bidaha toparlanamam gibi gelmişti ama ertesi gün toparlandım doktoru arayıp dondurulmuşlar için bilgi aldımsakın kendini olumsuz şeylere programlama hayırlısı olsun inşallah yüzünüz güler olmazsa da önemli olan senin canını sağlığı yola devam
inşallah güzelim ....benim ilk denemem ece'nin de ilk diye biliyorumhayırlı haberler alacağız senden çok inanıyorum ,canım senin ilk tedavin mi dondurulmuş mu ece?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?