Ağustos 2012 de tüp bebektedavisine başlayanlar varmı

canım sizde problem neydi?kaç transferin olmuştu?

igne vurulmaya gıttgmde tıp merkezıne dedım bıde kan tahlılı yaptırım sonradan dedım 6.gunum erken henuz..hem bır an once
yaptrmak istyrm hemde korkuyorum

canım tebrik ederim allah kucağına almayı da nasip etsin biz bekleyenlere de pozitif sonuçlar vermeyi nasip etsin

kanunla birebir ztn 35 altı tek üstü 2 koyabiliyo kanunen ama okuduğum kadarıyla bazı yerler 3 de koyuyo yani yasal değil

cancanım, edirne, ayser, zynpo hepnizi için çojk mutluyum kızlar sizi tebrik edememiştim. Allah inşallah bize de nasip eder.
bugun hastayım oyuzden evdeyim, transfer öncesi en korktuğum şeydi hasta olmak ama oldum
teşekkür ederim,darısı senin başına.Transferin ne zaman?

canım benim olacak inan dua et banada ilkinde kahrolurum bidaha toparlanamam gibi gelmişti ama ertesi gün toparlandım doktoru arayıp dondurulmuşlar için bilgi aldımsakın kendini olumsuz şeylere programlama hayırlısı olsun inşallah yüzünüz güler olmazsa da önemli olan senin canını sağlığı yola devam

canım benim çok sevindim dedik biz sana inanmak vücudumuza beynimize gönderdiğimiz bi mesaj,ikiye katladı işte,inşallah kese kalp atışı sonra da bebek odası

canım benim çok sevindim dedik biz sana inanmak vücudumuza beynimize gönderdiğimiz bi mesaj,ikiye katladı işte,inşallah kese kalp atışı sonra da bebek odası

canım tebrik ederim,darısı başıma...
8 eylül test tarihim....

canım benim sağolun iyiki varsınız allah razı olsun hepimize sağlıklı hayırlı evlatlAR NASİP ETSİN

İnşallah dediğiniz gibi verdiğiniz moral gibi güzel olur benim we bu yolda olan arkadaşlarımın hikayesi..allah dualarımızı kbl etsin yarın sabah 08:30 da yumurtam toplancak azcık korkuyom mu ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…