tesekkur ederım canım...
allah hepımızın yardımcısı olsun ınsallahhh bu ay yuzlerımız gulecek buradan hepımız mutlu haberlerımızı verecegız :)
insanların birbiri için ettiği dua çok makbulmuş. hele de biribirini hiç görmemiş insanların daha güzeldir diye düşünüyorum. birbirimiz için dua edelim . Allah gönlümüzün muradını hayırlısı ile nasip etsin inşallah...
allah kımseyı evlat hasretıyle sınamasın canım cok zor.. ben kımsenın sadece kendısı ıcın dua ettıgını sanmıyorum zaten. cunku evlat hasretını bız cekıyoruz ve cok ıyı bılıyoruz nasıl bırsey oldugunu. inşallah rabbım hepımızın gonlune gore verecek zamanı geldıgınde :) ben bu ay bu topkten cok umutluyum ınsallah yuzlerımız gulecekk :):):)insanların birbiri için ettiği dua çok makbulmuş. hele de biribirini hiç görmemiş insanların daha güzeldir diye düşünüyorum. birbirimiz için dua edelim . Allah gönlümüzün muradını hayırlısı ile nasip etsin inşallah...
ağustos ayı hepimize uğur getirir inşallah
Ve beklenen kırmızılarr geldi bugünn normalde hep sabah gelir baktım yok nasıl dellendim
eşimde seni bugün göndereyim kayseriye dedi (iki-üç gün işlerim yoğun olcak) yolcu edemem dedi peki dedim bende yarın umutluyum senden gelecek bu kırmızılar diyor
velhasıl otobüs bir mola vermiş ki benim kırmızılar coşarak gelmişş
randevumu da aldım yarına gidecem bakalım neler verecek bana da hayırlısıyla başlayalımm
bereketli bol bebişli bir ağustos topiğimiz olur inşallahh
Ve beklenen kırmızılarr geldi bugünn normalde hep sabah gelir baktım yok nasıl dellendim
eşimde seni bugün göndereyim kayseriye dedi (iki-üç gün işlerim yoğun olcak) yolcu edemem dedi peki dedim bende yarın umutluyum senden gelecek bu kırmızılar diyor
velhasıl otobüs bir mola vermiş ki benim kırmızılar coşarak gelmişş
randevumu da aldım yarına gidecem bakalım neler verecek bana da hayırlısıyla başlayalımm
bereketli bol bebişli bir ağustos topiğimiz olur inşallahh
tesekkur ederım cnım senınde tedavın hayırlı olsun ınsallahhh :) sen yenı mı basladın ıgnelere
Hanımlar Selam,
Ben de geç evlenenlerdenim, 1 yıllık evliyiz, vaktimiz olmadığı için tüp bebek dediler. Yumurtalık rezervimde azalma var, FSH'm ise 15 çıktıDün tüp bebek için ilacımı almaya başladım. Gonal F 300 ünite alıyorum, daha az veya daha fazla alan var mı?
Umarım Allah hepimize bebiş nasip etsin :))) Amiiin.
bende durumlar gittik bugün doktora ilaçlarımı verdipuregon ve menogon kullanacakmışım.dozuda 250 ile başlayacakmışım.yarın olcam iğnelerimi kendim yapmayacağım yakın olduğu için gelin biz yapalım dediler.yoksa menogonun yapılışı biraz zor geldi bana
puregon ve menogon kullanan ya da onla başlayan var mı aranızda kk nın güzel anne adaylarııı
merhaba canım, ben pregon 300 kullandım 6. günden sonrada sabah iğnem vardı ama unuttum şimdi adını.... bugün kontrolüm vardı büyümüş yumurtalarım akşam çatlatma iğnemi vurulup cumartesi yumurta toplamaya gidicem :) darısı başına...
Hanımlar Selam,
Ben de geç evlenenlerdenim, 1 yıllık evliyiz, vaktimiz olmadığı için tüp bebek dediler. Yumurtalık rezervimde azalma var, FSH'm ise 15 çıktıDün tüp bebek için ilacımı almaya başladım. Gonal F 300 ünite alıyorum, daha az veya daha fazla alan var mı?
Umarım Allah hepimize bebiş nasip etsin :))) Amiiin.
hayırlısı olsun canım. inşallah güzel haberlerini almaya devam edeceğiz
inşallah hepimizin güzel haberlerini alırız :)) aslında moralim çok iyiydi hemşireye transfer ne zaman olur diye sordum, dereyi görmeden paçaları sıvama dediiçime kurt düşürdü...her aşama bir heyecan..Allah sabır versin hepimize...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?