Ağustos 2012 de tüp bebektedavisine başlayanlar varmı

süperrrrrr.... çok sevindim benimde 4 yumurtam var ya vallahi süper moral oldu bana darısı başıma :)) hepimizin işi rast gider inşallah :)

merhabalar hayırlısı olsun iyi haberlerini bekliyoruz

merak etme canim sen içini ferah tut bende iğnelerimin 5. günü filandı değerlerimde düşüş oldu dr neredeyse iptal edecekti fakat ben istemedim. normal şartlarda 20 nin üzerinde yumurta alırdık senden şimdi 5 tane ancak alırız o da boş çıkabilir dedi korkuttu ama çok şükür 4 yumurta alındı sayı baya düşüktü ama 4 ü de döllendi ve gelişmeye devam ediyormuş yani sende dua et bol bol kötü şeyler getirme aklına. herşey kısmet

süperrrrrr.... çok sevindim benimde 4 yumurtam var ya vallahi süper moral oldu bana darısı başıma :)) hepimizin işi rast gider inşallah :)

inşallah seninde güzel haberlerini alırız benim tedavi iyi giderken bir anda durdu gelişmeleri ama çok şükür 4 ü de iyiymiş inşallah seninde öyle olacak sıkma canını zaten sonuçta 1 yumurtayla üreme oluyor

kızlar iyiki varsınız çok teşekkürler olumlu cevaplarınız için. Allah hepimizin yardımcısı olsun...insanın etrafında böyle halden anlayan, destekleyen birilerinin olması çok güzel bir duygu :))

kızlar slm ben geldim.Bugün doktora gittim yumurta kontrolü vardı 7-8 tane gördü doktor ama küçüklermiş bugün 3. gün daha büyük olmalarını bekliyordum dedi.Biraz caım sıkıldı ama moral bozmak istemiyorum iyi olur inşallah

bu doktorların ve hemşirelerin ilk aklına geleni söylemesini anlayamıyorum, herhalde onlara gündelik bir olay gibi geliyor bu durumlar.

sen sıkma canını tatlım. olumlu düşünmeye çalış. hepimiz başarıcaz buna gerçekten inanıyorum

ah ah hiç sorma ben ağızlarından çıkacak iyi bir kelime beklerken bunu duyunca canım sıkıldı

ben de gonal-f 225 ünite alıyorum... farklı sorunlarımız olduğundan kullanılan dozlarda farklı. benim tüplerim kapalı onun dışında bir problem yok dediler...neyse 300 olsun 500 olsun bebişler hayırlısı ile gelsin de inşallah gerisi problem değil...

benim tüplerim kapalı tatlım başka bir sorun yok çok şükür senin sorun neydi?

inşallah olumlu sonuçlarını alırsın canım..

tedavin hayırlı olsun canım...

Bende puregon 150kullanıyorum

canım başta sebepsiz infertilite dediler sonra çikolata kisti gördü

bana ilk önce tek tüpümün kapalı olduğunu doğal yollardan hamile kalabileceğim söylendi. ilaç, aşılama vs. sonra hipertiroidi olduğu ve bu yüzden hamile kalamadığım söylendi , onu da hallettik en son laparoskopi oldum iki tüpüm de kapalıymış. Allah bundan beterini göstermesin inşallah. doğru teşhisi bulmak bana 2 yıl kaybettirdi. neyse bunda da vardır bir hayır diyelim...

inş. ersey yolunda gider cnm moralini bozma büyüyecek gelişicek hatta döllenicek de kendi kendine

int.de sorun old içim keslip duruyo mesaj yazarken kusura bakmayın herkes iftar hazırlığında galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…