selam kızlar hepimize Allah yardım etsin inş. şu mübarek günlerde artık beni de aranıza alırsınız galiba benimde 4 yumurtam yolandı 4 üde döllendi 3 gün oldu gelişimleri iyiymiş çok şükür yarın ya da diğer gün transferim olacak inşallah dualarım hepimiz için Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
selam kızlar hepimize Allah yardım etsin inş. şu mübarek günlerde artık beni de aranıza alırsınız galiba benimde 4 yumurtam yolandı 4 üde döllendi 3 gün oldu gelişimleri iyiymiş çok şükür yarın ya da diğer gün transferim olacak inşallah dualarım hepimiz için Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
inşallah hepimizin güzel haberlerini alırız :)) aslında moralim çok iyiydi hemşireye transfer ne zaman olur diye sordum, dereyi görmeden paçaları sıvama dediiçime kurt düşürdü...her aşama bir heyecan..Allah sabır versin hepimize...
süperrrrrr.... çok sevindim benimde 4 yumurtam var ya vallahi süper moral oldu bana darısı başıma :)) hepimizin işi rast gider inşallah :)
merhabalar hayırlısı olsun iyi haberlerini bekliyoruz
neden ilaçlarımız farklı acaba? acaba sorunlarımız farklı olduğundan mı?
kızlar slm ben geldim.Bugün doktora gittim yumurta kontrolü vardı 7-8 tane gördü doktor ama küçüklermiş bugün 3. gün daha büyük olmalarını bekliyordum dedi.Biraz caım sıkıldı ama moral bozmak istemiyorum iyi olur inşallah
bu doktorların ve hemşirelerin ilk aklına geleni söylemesini anlayamıyorum, herhalde onlara gündelik bir olay gibi geliyor bu durumlar.
sen sıkma canını tatlım. olumlu düşünmeye çalış. hepimiz başarıcaz buna gerçekten inanıyorum
senin sorunun ne ki canım?
Hanımlar Selam,
Ben de geç evlenenlerdenim, 1 yıllık evliyiz, vaktimiz olmadığı için tüp bebek dediler. Yumurtalık rezervimde azalma var, FSH'm ise 15 çıktıDün tüp bebek için ilacımı almaya başladım. Gonal F 300 ünite alıyorum, daha az veya daha fazla alan var mı?
Umarım Allah hepimize bebiş nasip etsin :))) Amiiin.
benim tüplerim kapalı tatlım başka bir sorun yok çok şükür senin sorun neydi?
ben de gonal-f 225 ünite alıyorum... farklı sorunlarımız olduğundan kullanılan dozlarda farklı. benim tüplerim kapalı onun dışında bir problem yok dediler...neyse 300 olsun 500 olsun bebişler hayırlısı ile gelsin de inşallah gerisi problem değil...
benim tüplerim kapalı tatlım başka bir sorun yok çok şükür senin sorun neydi?
bende durumlar gittik bugün doktora ilaçlarımı verdipuregon ve menogon kullanacakmışım.dozuda 250 ile başlayacakmışım.yarın olcam iğnelerimi kendim yapmayacağım yakın olduğu için gelin biz yapalım dediler.yoksa menogonun yapılışı biraz zor geldi bana
puregon ve menogon kullanan ya da onla başlayan var mı aranızda kk nın güzel anne adaylarııı
canım başta sebepsiz infertilite dediler sonra çikolata kisti gördü
inşallah olumlu sonuçlarını alırsın canım..
tedavin hayırlı olsun canım...
kızlar slm ben geldim.Bugün doktora gittim yumurta kontrolü vardı 7-8 tane gördü doktor ama küçüklermiş bugün 3. gün daha büyük olmalarını bekliyordum dedi.Biraz caım sıkıldı ama moral bozmak istemiyorum iyi olur inşallah
inş. ersey yolunda gider cnm moralini bozma büyüyecek gelişicek hatta döllenicek de kendi kendine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?