Ağustos 2012 de tüp bebektedavisine başlayanlar varmı

Merhaba arkadaslar,transferden bu yana uç gun gecti ama her gun bir ay gibi geldi bana, igneler kalçamda bir türlü dağılmıyor, her gun ağlamaya başladım gene, neyseki ilaclar beni sürekli uyusturuyo gibi en azından uykusuzluk sıkıntısı yasamıyorum, esim sagolsun izin almıştı 3 gündür yanimdaydi ama şimdi gitti ise ,yalnızım boynum biraz bükük kaldı, sürekli yatmak cok zor...hepiniz icin sürekli dua ediyorum bir arkadas yazmış tanımadığımız insanlar icin dua etmek ayrı bir sey.ama su bir değişmez gercekki bizi bizden baska kimse daha iyi anlamaz, hepinize sürekli dua ediyorum, toplama,tedaviye başlama ,transfer ve bekleme icin herkese bol sabır ve şans, dilerim emeklerimizi ve sesimizi duyar....

canım geçmiş olsun inş. herşey mükemmel olur en azından eşinin desteği yanında olması çok güzel bişey.bende dua ediyorum hepimiz için

Dilerim Allahtan emeklerini boşa çıkarmasın, bebeğin annesine tutunsun 9 ay boyunca hiç bırakmasın...

Canım yalnız oluşmuşun hiç göbüsün de bebişin var onunla kömür biz varız burda hormonlara yenik düşme bunlar senin gerçek duyguların değil sadece ilaçlar yüzünden unutma hormonlar ne zaman senin vücuduna hakim olmaya çalışsa da sen diren ve hamile gibi davran kendine düşük tehlikesi olan kadın gibi yatmak zoründa düşün kendini ok güçlü ol bebeğin de güçlü olsun ve sana tutunsun simsıkı

amin canım inşallah hepimiz için su gibi akar geçer bu günler 9 gün sonra iyi haberlerini alacağız inşallah:) benim opu 17 ağustosta

amin canım inşallah hepimiz için su gibi akar geçer bu günler 9 gün sonra iyi haberlerini alacağız inşallah:) benim opu 17 ağustosta

Senin büyük güne de birşey kalmamış inşallah senin de hayırlı haberini alırız ah bende gelsem bi o günlere ama bu ilaçlar hiç de korktuğum kadar değilmiş çok basit

Senin büyük güne de birşey kalmamış inşallah senin de hayırlı haberini alırız ah bende gelsem bi o günlere ama bu ilaçlar hiç de korktuğum kadar değilmiş çok basit

canım senin kaçıncı gün? bu arada bizim listeyi kim yapıyordu? ilk kimin haberini alacağız merak ettim de

Esra harikasın ya doğru yalnız değilim su an :)) inşallah tutunur bu sefer...

Esra harikasın ya doğru yalnız değilim su an :)) inşallah tutunur bu sefer...

Önce inan canım olsada olmasada sen bu günlerin tadını çıkar bak pozitif olmam şansını daha çok artırır biraz gurup olarak canlanmak lazım doktora güvenin ve pozitif olun tabi bol bol da dua

Son düzenleme:

Şimdi fark ettim de bazı yerlerde yanlış yazmışım yine

kızlar hepimiz birbirimize destek için burdayız allahın izni birbirimizin duası ve desteğiyle herşey yoluna girecek allahın izniyle

Yanıt veren arkadaşlara çok teşekkür ederim...

Benim FSH'min 15 olmasının sebebi yaşım, 36 yaşındayım. Her şey vaktinde iyi elbette ama işte kısmet bugüne oldu... Allah hepimize hayırlı evlat sahibi yapsın inşallah... Gonal F'den 300 ünite bugün 2. kez yaptım, bir yan etkisi olmadı ama sanki yaptıktan sonra uykum geliyor, psikolojik mi bilmiyorum. Adetin 3. günü baktığında yumurtalar görmüştü, tam sayısını hatırlamıyorum :) Ama doktor dedi ki "senden 10 tane yumurta almamız lazım" dedi. 10 tane çıkar mı bilmem :) Keşke bir yolu olsa da ıkınarak sıkınarak büyütsek yumurtaları...

Ben inanıyorum ki burada birbirimize dua ederek başaracağız. Herkese bol sabırlar dilerim. Mübarek gecelerde dualarımız kabul olsun. Amin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…