Arkadaşım bir de "Ya Hafız" ismi-i şerif'ini zikir olarak çek. Yâ Hâfız: Her şeyi koruyan, gözeten, muhafaza eden, kemâl ve ikram sahibi olan Yüce Rabbimizin İsm-i Şerifidir... Rabb'im karnındaki bebişi korusun, sana bağışlasın inşallah...
selam kızlar benim yarın sabah toplanıyor yumurtularım :) anestezili istedim biraz kararsızdım bu konuda ama arkadaşım anestezili ol dedi bende onun sözünden çıkmadım.... ilaçlar konusunda birşeyler yazmışsınız mutlaka pazarlık yapın eczanelerle indirim yapıyorlar çünkü...
selam kızlar benim yarın sabah toplanıyor yumurtularım :) anestezili istedim biraz kararsızdım bu konuda ama arkadaşım anestezili ol dedi bende onun sözünden çıkmadım.... ilaçlar konusunda birşeyler yazmışsınız mutlaka pazarlık yapın eczanelerle indirim yapıyorlar çünkü...
ilk bebiş haberimiz senden gelsin uğur getirsin bize
selam kızlar kimse yok ama elbet bi okuyan olur :) Yarın benim için güzel bi gün olacak inşallah çünkü transferim var!!!!!!!! Bebeğimi alıp gelicem inşallah tutunur da hep benimle kalır.. biliyorum hepimiz birbirimize dua ediyoruz ama yine de benim için dua edin
5 gün oldu gonal f e başlayalı ama beklenilen tepkiler yok malesef bugünkü usg de hala küçük bekliyorlar gonal 375 çıktı pazartesi kontrol var... herhalde yaşımdan kaynaklanıyor bu hareketsizlik 36 yaş bu işler için geç galiba yada benim için ge bilemiyorum kısaca bugün beklediğim haberi alamadım... ama çok üzülmemeye çalışıyorum ben bunu bir kere başardım kızım var ... herhalde bir kere daha yapabilirim öyle değilmi(
selam kızlar kimse yok ama elbet bi okuyan olur :) Yarın benim için güzel bi gün olacak inşallah çünkü transferim var!!!!!!!! Bebeğimi alıp gelicem inşallah tutunur da hep benimle kalır.. biliyorum hepimiz birbirimize dua ediyoruz ama yine de benim için dua edin
kesinlikle canım ilaç dozunu arttırırlar en fazla, bir de daha uzun sürer opun geç olur, ama beklemeye de sabretmeye de değer canım. Abla olacak kızın allahın izniyle :)))
selam kızlar kimse yok ama elbet bi okuyan olur :) yarın benim için güzel bi gün olacak inşallah çünkü transferim var!!!!!!!! Bebeğimi alıp gelicem inşallah tutunur da hep benimle kalır.. Biliyorum hepimiz birbirimize dua ediyoruz ama yine de benim için dua edin
dualarım seninle herşey istediğin gibi olsun göbüşin bebiş dolsun:))
arkadaşım kesinlikle incir tüketmelisin. ben tüplerimin kapalı olduğunu öğrenmeden önce yumurta tedavisi uygulanırken incir kürü yaptım. sadece ilaç kullandığım ay 1 yumurta olurken incir kürü yaptığım ay 3 yumurta oluyordu şiddetle tavsiye ederim...Ayrıca canını sıkma Rabb'im bir tane evlat vermiş ikinciyi de verir hayırlısı ile...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?