Ağustos 2012 de tüp bebektedavisine başlayanlar varmı

merhabalr doktora gittim yumoşlar dan biri 23 mm diğeri 18 mm olmuş. 3. yumurta14 de kalmış yani 2 yumurtayla şansımızı deniycez orgalutran 0.25 mg göbekten yapıldı gece 02d e ovitrelle 250 mg göbekten yapıcam çarşamba 09 30 da sabah bi aksilik olmassa muyeneden sonra yumurtalarımı toplıycaklar allahım sen yardım et herşey yoolunda gitsin senin gücün herşeye yeter salı günü kadir gecesi bol bol tesbih çekip dua edelim hepimiz için:kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk:

Allah işini rast getirsin arkadaşım.

Kızlar benim 17 yumurtadan 16 tanesi işlem görecek kalitede çıkmış 14'ü döllenmiş, 14 yavrucağım var şimdi, ama transferim 100/99 gelecek ay yapılacak... Doktorum rahim kalınlığı artsın diye esrofemi günde beşe çıkardı, Kadir gecesi dua edin bana, dua edelim birbirimize, rahim kalınlaşırsa Kadir gecesi sabahı transferim olacak:16:

İnşallah canım, hayırlısı ile tarnsferin gerekleşir. Güzel haberlerini bekliyorum...

ben burdayım canım sen ne alemdesin?

Ay canım ya, yarın kontrolüm var. OPU günü kesin belli olacak. Öyle biraz heyecan, biraz panik yuvarlanıp duruyorum işte. Bu arada 14 tane bebiş adayımız varmış. İnşallah planlanan zamanda transferin gerçekleşir. güzel haberlerini de alırız. sen nerde tedavi oluyordun?

Ay canım ya, yarın kontrolüm var. OPU günü kesin belli olacak. Öyle biraz heyecan, biraz panik yuvarlanıp duruyorum işte. Bu arada 14 tane bebiş adayımız varmış. İnşallah planlanan zamanda transferin gerçekleşir. güzel haberlerini de alırız. sen nerde tedavi oluyordun?

seni çokkkkk iyi anlıyorum, benim de opuya kadar zaman geçmek bilmedi tam opu günü de rahim kalınşığının yetersiz olduğunu öğrendim stres yaptım, Allahtan dileğim kimsenin başına gelmesin zaten sabretmek zor biliyorum, seninki güzel geçecek içime öyle doğuyor, ben Bahçeci Fulyada tedavi oluyorum...

:nazar:AGUSTOS 2012 AYINDA TÜP BEBEK DENEYECEKLER:nazar:[/SIZE][/COLOR][/B]
[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD]İSİM[/TD]
[TD="width: 257"]YAŞ[/TD]
[TD="width: 259"]NEDEN[/TD]
[TD="width: 352"]KAÇINCI DENEME[/TD]
[TD="width: 299"]MERKEZ[/TD]
[TD="width: 258"]DURUM[/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]gltensu[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD][/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]ankalife[/TD]
[TD]reglini bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ironik[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]tedaviye başladı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lilla82[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]teadvisine başladı[/TD]
[/TR]
[/TR]
[TR]
[TD]esraersoy[/TD]
[TD]21[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]asm hastanesi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ece22[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]sebepsiz inf[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]bursa acıbadem hastanesi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gizems[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]çikolata kisti[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]bahçeci kliniği[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mmine[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]alman hastanesi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mimoza79[/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]tedavisini bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yarensardunya[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD]çikolata kisti[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]bahçeci kliniği[/TD]
[TD]tedavisine başladı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]moonlight35[/TD]
[TD]35[/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD]bilinmeyen inf.[/TD]
[TD][/TD]
[TD]tedavisini bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gizems[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]bahçeci kliniği[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]YS88[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]reglyni bekliyor[/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]edirne[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]istanbul tüp bebek merkezi[/TD]
[/TR]
[/TR]
[TR]
[TD]lilymeredin[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]floransa nightingle[/TD]
[TD]test gününü bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]as89247[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]erkek inf[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]moonliğht[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]teadvisine başladı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]menac[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]1. deneme[/TD]
[TD]memorial veya bahçeci kliniği[/TD]
[TD]tedavisine başladı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]superisi_21[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]çikolata kisti[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]kayseri sevgi hastanesi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tugbasinop[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]bahçeci kliniği[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nisanhayalim[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD]erkek[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]irenbe[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cancanım[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]erkek[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]istanbul medicana[/TD]
[TD]22 agustos test tarihi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tubisch_tubisch[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]4.deneme[/TD]
[TD]ankara tüp bebek[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ptselda[/TD]
[TD]34[/TD]
[TD]sebepsiz inf.[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]regliyni bekliyor[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

ALLAH'IM TEDAVİMİZİN SONUCUNU HAYIRLI KIL, DUALARIMIZI KABUL ET.BİZE SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASİP ET.AMİN
11743.gif
11743.gif
11743.gif
11743.gif
11743.gif
11743.gif

seni çokkkkk iyi anlıyorum, benim de opuya kadar zaman geçmek bilmedi tam opu günü de rahim kalınşığının yetersiz olduğunu öğrendim stres yaptım, Allahtan dileğim kimsenin başına gelmesin zaten sabretmek zor biliyorum, seninki güzel geçecek içime öyle doğuyor, ben Bahçeci Fulyada tedavi oluyorum...

menac cnm bişey sormak istiyorum ben ,şimdi benim her tedavimde dr rahim kalınlıgımın olması gerekenden çok fazla kalın oldugunu söyleyerek histereskopi ameliyatı yaptı 3. denemem olcak bu ay ve 2 deneme ameliyata girdim.bu rahim kalınlıgı kaç olunca ince kaç olunca kalın oluyor? yani normali ne bunun ?

merhaba kızlar benım bugun yumoslarım toplandı .. 29 tane :( bu oldukca benım moralımı bozdu kalıtelerı dusuk olabılır sabırsızlıkla yarın gelecek haberı beklıyorum ınsallah kalıtelılerdır ve guzel bır sekılde dollenırler :( lutfen bana da dua edın .....

merhaba kızlar benım bugun yumoslarım toplandı .. 29 tane :( bu oldukca benım moralımı bozdu kalıtelerı dusuk olabılır sabırsızlıkla yarın gelecek haberı beklıyorum ınsallah kalıtelılerdır ve guzel bır sekılde dollenırler :( lutfen bana da dua edın .....

Yaa öyle düşünme.Sayıları çok işte ne güzel,sevinmelisin.Kaliteleri de mükemmeldir,karamsar olma,1-2 tanesi 1.kalite olması yeter...Dualarımız seninle...

menac cnm bişey sormak istiyorum ben ,şimdi benim her tedavimde dr rahim kalınlıgımın olması gerekenden çok fazla kalın oldugunu söyleyerek histereskopi ameliyatı yaptı 3. denemem olcak bu ay ve 2 deneme ameliyata girdim.bu rahim kalınlıgı kaç olunca ince kaç olunca kalın oluyor? yani normali ne bunun ?

canım 7 ve altı rakamlar ince 14 üstü ise kalın kabul ediliyor... inşallah bu sefer problem yaşamazsın.

arkadaşlar herkesin kadir gecesi mübarek olsun allah bu günde edilen duaları boş çevirmesin inşallah herkes bu ay anne olsun olamayanlar sonraki aylarda tez elden olsun allah kucağımızı boş bırakmasın bize de anneliği tattırsın inşallah:) öptüm hepinzi

canım hiç merak etme en az 15 tanesi yavru olur sana :))) yarın da haberini alırsın zaten sen kendine iyi bak bol bol su iç, kabız yapmayacak şeyler ye ki transferden sonra da rahat edesin...

Canım bu mübarek akşamın sabahında olacak ne güzel, hiç merak etme Allah yardımcın olacak inşallah dualarımız seninle...

slm kızlar moralım cok bozuldu cumartesı kontrolum vardı 15 yumurtam olusmustu bugun bı gıttım 10a dusmus nasılolur ya 3 gunde5 yumurta gtms cnım cok sıkıldı bıde bıtanesının buyuklugu 22 olmus gecmısss eee onolcakkkk sınırden doktra hıcbısey sormdm persembe gene kontrol cumartesı opu var

Kızlar bugün kontrole gittim yumurtaların en buyukleri 10 ve 11mm olmuşlar yarın orgalutrana başlıyoruz cuma günü de kontrol var dua edin kızlar bu defa yüzümüz güler inşallah hepimizin kadir gecesi mübarek olsun

slm ben geldim doktor kontrolü vardı doktor çok yavaş büyüyor sen standartların dışındasın dedi ama yine de allahtan ümit kesmeyeceğim hayırlısı ne diyeyim opu da ertelendi:( benim biraz zor görünüyor

sen sıkma canını herşey olacağına varır Rabbim hayırlısını versin inş.

Back
X