Ağustos 2012 de tüp bebektedavisine başlayanlar varmı

canım benım suanda bebegıne ne kadar zarar verdıgını bılıyosun dımı doktorun rısk gorseydı solerdı ıcını ferah tut allahın ıznıyle kızına hıcbısey olmucak yarın guzel haberlerını beklıyorum uzme kendını ne olur kızın ıcın üzme

cnm bozma moralini dr sorun olsaydı söylerdi zaten dimi? afp ne onu ben bilmiyorum bu arada birde benim dr 2li test yaptı sadece 3 lü ve 4 lü testleri yapmadı hatta 4 boyutlu doppler bile istemedi o testler oranı gösteriyo kesin kanıt değil sanıyorum yarın ultrasonda görüp dahada rahatlıyacaksındır dualarımız sizinle.

tatlım sıkıntı yapma yeğenim için de aynı şey söylendi şimdi zilliyi gör sen, hiçççç sıkma canını yengem çok rahattı valla hiç takmadı ayrıntılı ultrasona da girmedi diğer kuzenlere de aynı şey denilmişti ve fos çıkmıştı çünkü, Allahın izniyle sen de göreceksin ayrıntılı ultrasonda...

canim sakin canini sikma.bu testlerde yanilma cok oluyor.bi tanidigimizinda yuksek cikmisti cok uzulmus yipranmislardi ama kizi suan ustun zekalilar sinifinda.sende yarin saglikli oldugunu gorup rahatliyacaksin Allahin izniyle.dualarim sizinle...

canım lütfen canını sıkma bi problem olsaydı eminim dr bunu söylerdi bu onların işi akşama kadar tahlildir filmdir şudur budur artık soğukkanlı olmuşlar birşey olsa söylerdi dr sen içini ferah tut bizde dua edicez eminim birşey çıkmayacak Allaha emanet

merhaba voodoocum ben yanlış hatırlamıyorsam estrofem,prednol,crinona jel aklıma gelen bunlar transferden önce kullanmıştım transferden sonra prednolu bıraktım demekki dr da anladı tutmayacağını coraspin,folic asit bunları biliyosun zaten rutin ilaçlar arkadaşım şansın bol olsun,yolun açık olsun,Allah utandırmasın inş pozitif sonuç alırsın hayırlısı ile

canım üzülme ya ne olursun Allahın izniyle ayrıntılı ultrasonda her şey iyi çıkarr...kendinide kuzucuğunuda üzme....

canım Allahın izniyle yarın ultrason sonuçların iyi çıkacak. bana da ense kalınlıkları biraz fazla demişti tüp bebek doktorum, o hafta kendi doktorum izinliydi ona gitmiştim. kahroldum o hafta. en son kendi doktoruma gittiğimde herşey gayet normal 3lü 4 lü teste de gerek yok dedi. içini ferah tut sen. dualarımız seninle

nazar:AGUSTOS 2012 AYINDA TÜP BEBEK DENEYECEKLER[/SIZE][/COLOR][/B]
[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD]İSİM[/TD]
[TD="width: 257"]YAŞ[/TD]
[TD="width: 259"]NEDEN[/TD]
[TD="width: 352"]KAÇINCI DENEME[/TD]
[TD="width: 299"]MERKEZ[/TD]
[TD="width: 258"]DURUM[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gltensu[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD]erkek inf.[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]ankalife[/TD]
[TD]HAMİLE:12/05 ERKEK GELİYOOOOOR[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay_ser[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]beylikdüzü medicana[/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tbsn[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]istanbul tüpbebek merkezi[/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gülse79[/TD]
[TD]33[/TD]
[TD]rezerv azlığı[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]istanbul tüpbebek merkezi[/TD]
[TD]tedavisini bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]başak2569[/TD]
[TD]22[/TD]
[TD]pko-erkek[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]danimarka[/TD]
[TD]bir dahaki sefere inşallah[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dilemim[/TD]
[TD]35[/TD]
[TD]sebepsiz inf.[/TD]
[TD]4.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]flzask2003[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]azosperm[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]attabebek[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD]kadın+erkek[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]medicana tüp bebek[/TD]
[TD]HAMİLE15/05 KIZ GELİYOOOR[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ironik[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]konya eurofertil [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]esraersoy[/TD]
[TD]21[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]asm hastanesi[/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ece22[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]sebepsiz inf[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]bursa acıbadem hastanesi[/TD]
[TD]HAMİLE20/05 ERKEK GELİYOOOR[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pocapoca[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]rezerv azlıgı[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]umut tüp bebek merkezi[/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mimoza79[/TD]
[TD][/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]HAMİLE01/05 2 ERKEK GELİYOOOR[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]edirne[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]istanbul tüp bebek merkezi[/TD]
[TD]HAMİLE11/05 KIZ GELİYOOOR[/TD]
[/TR]
[/TR]
[TR]
[TD]lilymeredin[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]kadın+erkek[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]florence nightingale[/TD]
[TD]HAMİLE23/04 ERKEK GELİYOOOOR[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]voodoo2[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]tedavisi başladı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]as89247[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]erkek inf[/TD]
[TD][/TD]
[TD]umut tüp bebek merkezi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]menac[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]1. deneme[/TD]
[TD]memorial veya bahçeci kliniği[/TD]
[TD]tedavisi için gün sayıyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]superisi_21[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]çikolata kisti[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]kayseri sevgi hastanesi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tubisch_tubisch[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]4.deneme[/TD]
[TD]ankara tüp bebek[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

ALLAH'IM TEDAVİMİZİN SONUCUNU HAYIRLI KIL, DUALARIMIZI KABUL ET.BİZE SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASİP ET.AMİN

inşalllah canım ya inşallahhhh, senin de az kaldı sayılır doğuma, dua et bol bol bzim için :)

Rabbim tüm isteyen insanlara tez zamanda evladını nasip etsin inşallah canım Allah aratmasın sabır ve dua unutma duanı eksik etme meryem suresini okumaya çalış hergün. 707 kere Ya Varis çek

Menac çok sevindim canım dün geç geldim eve yazını okudum wallahi ben de rahatladım her seyin yolunda gitmesine....

AttAbebek bugün çok güzel haberlerle gel inşallah, aklım bugün hep sen de olucak, dualarımda seninle canım benim....her sey güzel olucak, o güzel canını ve içindeki dünya tatlısı canı üzme tatlım....

Voodoo ben hiç jel kullanmadım , transfer öncesi estrofem ve lucrinle hazırladılar rahmi, transfer sonrası progynex iğne, progestan fitil, coraspirin, clexan iğne diye gitti ilaçlarım dondirikimle....

Esraersoycum şimdi nasılsın? Nasıl gidiyor :)

Ben den de güzel haberler vereyim kızlar, 6. Ayımıza girdik şükür , yarım kiloya yaklaşmış oğluşu ponpik, detaylı ultrasonda şükürler olsun her sey yolunda çıktı, darısı hepinizin başına

Hepinizi öptüm

lilymeredin tebrikler canim bebeginin saglikli oldugunu gormussun.darisi basimiza ins.detaylida normalde gordugumuzden daha gercek bi goruntu oluyor dimi.sadece iskelet degil yani.cok guzel bi duygu olmali.ins saglikla kucagindada gorursun canim...

lilymeredin tebrikler canim bebeginin saglikli oldugunu gormussun.darisi basimiza ins.detaylida normalde gordugumuzden daha gercek bi goruntu oluyor dimi.sadece iskelet degil yani.cok guzel bi duygu olmali.ins saglikla kucagindada gorursun canim...

Çok teşekkür ederim canım, darısı tez zamanda başınıza inşallah, evet detaylıda her şey çok net elleri ayakları bütün vücudu, önce siyah beyaz gösterdi sonra renkliye geçti fakat oğluşum sürekli elleri ve dirsekleriyle bu doktorada yüzünü göstermiyor çok hafif doktor yandan çekmeye çalıştı resmini, doktor inatla denedi ama oda inatla göstermiyor şayet babasına çekecekse oda koç olacak çünkü babası gibi inatçı :)

ayyy canim yaa biliyor kiymetli bebek oldugunu naz yapiyor:)

Sanırım naz yapıyor :))) biz de bi özendik aslında renkli bir ultrason fotosu olsun diye ama varsın olmasın sağlıklı olsunda Doğunca yüzünü görürüz artık

:)tahmin edebiliyorum ne kadar özendiginizi.dogru soyluyorsun canim saglikli olsun saglikla dogsunda gulucuklerini seyredersiniz ins.amiiin

Kızlar, çok şükür bugün detaylı ultrasonda omurga, beyin normal çıktı. Diğer organlar da tamam. Nasıl rahatladığımı anlatamam. Sadece barsak ekojenitesi artmış diyor, ne demek olduğunu tam anlamadım, artık bir sonraki muayenede kendi doktoruma soracağım. Destekleriniz için çok çok teşekkür ederim, hepinizden Allah razı olsun...

cok sukur canim yaa cok sevindim.Rabbim saglikla kucagina aldiginida gostersin.Amiiin...

canım gerçekten çok sevindim ve rahatladım:) aklım sendeydi bugun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…