Ağustos 2012 de tüp bebektedavisine başlayanlar varmı

Canım benim cok tesekkurler, inşallah oyleyimdir,ben artık dereyi görmeden paçalarımı sivamiyorum :) Meryem süresini biliyorum okudum yine okurum canım, sagol...seninde hayırlı olsun saglikla kucağına al inşallah...

geçmiş olsun cnm annene üzüldüm tedavin koşuşturmayla geçiyo desene...iğnenin kaçıncı günündesin ne kullanıyorsn cnm?

çok sagol cnm .aynen cnm koşturmayla geçiyor bu tedavi bi taraftanda düşünüyorum yumoşları düşünmeye pek vaktim kalmadıgıdan onları strese sokmuyorum ya belki daha rahat gelişirler diyorum.cnm tedavinin 5. günündeyim bugün 300 gonal f kullanıyorum bugün saat 11:20 de ilk kntrolüm var bakalım yumoşlar ne alemdeler.

Süpeeeeeeeeeermiş, yarın kan testin var de mi? İnşallah güzel haberini de buradan duyuracaksın bize....Demiştim halay çekecez burda ...

Evet canım, dikildim erkenden ayağa,ilk test bugün ama biliyosunuz ki 2 gun arayla yaptıgım yani esas onemli olan 2.test oda bayramın 2.gunu:)) ay ne heyecanlı bir Bayram olacak ya..inşallah hepimiz icin ben de halay çekecek canım benim

cnm transferin şimdiden hayırlı olsun sım sıkı tutunsun bebeklerin sana halaylar çekelim burda inşallah.

AGUSTOS 2012 AYINDA TÜP BEBEK DENEYECEKLER[/SIZE][/COLOR][/B]
[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD]İSİM[/TD]
[TD="width: 257"]YAŞ[/TD]
[TD="width: 259"]NEDEN[/TD]
[TD="width: 352"]KAÇINCI DENEME[/TD]
[TD="width: 299"]MERKEZ[/TD]
[TD="width: 258"]DURUM[/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]gltensu[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD][/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]ankalife[/TD]
[TD]reglini bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]swm[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]bursa acıbadem hastanesi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ironik[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]tedaviye başladı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lilla82[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]teadvisine başladı[/TD]
[/TR]
[/TR]
[TR]
[TD]esraersoy[/TD]
[TD]21[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]asm hastanesi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ece22[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]sebepsiz inf[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]bursa acıbadem hastanesi[/TD]
[TD]tedavisine başladı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gizems[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]çikolata kisti[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]bahçeci kliniği[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mmine[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]alman hastanesi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mimoza79[/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]tedavisini bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yarensardunya[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD]çikolata kisti[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]bahçeci kliniği[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]moonlight35[/TD]
[TD]35[/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD]bilinmeyen inf.[/TD]
[TD][/TD]
[TD]30 agustos test günü[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gizems[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]bahçeci kliniği[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]YS88[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]reglyni bekliyor[/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]edirne[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]istanbul tüp bebek merkezi[/TD]
[/TR]
[/TR]
[TR]
[TD]lilymeredin[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]floransa nightingle[/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]as89247[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]erkek inf[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]moonliğht[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]teadvisine başladı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]menac[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]1. deneme[/TD]
[TD]memorial veya bahçeci kliniği[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]superisi_21[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]çikolata kisti[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]kayseri sevgi hastanesi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tugbasinop[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]bahçeci kliniği[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nisanhayalim[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD]erkek[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]irenbe[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cancanım[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]erkek[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]istanbul medicana[/TD]
[TD]22 agustos test tarihi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tubisch_tubisch[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]4.deneme[/TD]
[TD]ankara tüp bebek[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ptselda[/TD]
[TD]34[/TD]
[TD]sebepsiz inf.[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]regliyni bekliyor[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

ALLAH'IM TEDAVİMİZİN SONUCUNU HAYIRLI KIL, DUALARIMIZI KABUL ET.BİZE SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASİP ET.AMİN

Negatife bağlama :)) adet olucaksin, kasma kendini, streste geciktiriyo biliyorsun, ignelerinide bulucaksin ve her sey yolunda gidecek ve her sey hayırlı olucak...

ayy canım iyi cesaret etmişin wallaa ben kendim heycanda giderdim heraldeikinci çizgin çıkmış süper bir haber wallaa ilk hamişimizz oldun gururumuzz

Öyle ilki kadar burdayim demiyo ikinci çizgide ama silikte değil en azından umut arttı:) canım hepimiz bir gun hayallerimize kavuşursa inşallah,herseyin bası. Sabır

çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk sevindmmmm ilk güzel haber senden gelecek inşalllaaaah....

Hay yazını öpeyim inşallah arkadasım, ilk ben ben diyonuz walla olumsuz olursa ben size nasil haber veririm yaw ,acaip bir sorumluluk bindi üzerime :) hepiniz ve bu topik benim uğurum ama sonuc ne olursa olsun, destekleriniz ve siz her biriniz ayrı ayrı harikasiniz....

LİLYMEREDİN cnm hayırlı olsun tebrik ederim sag saglim kucagına al inşallah listemizin ilk hamişi:)

Ay Ece listeye hamileyi koymussun inşallah öyle olur Uğur getirir o yazı bana, canım 3.denemede Rabbim senin yüzünü güldürecek inşallah her sey yolunda gidecek, dualarımız annen icinde geliyor ,cok cok gecmis olsun, arada haber ver bize gelişmelerden,dikkat et kendine...

Allah Allah transferlerimiz çığ gibi büyüsün hepmizin karnı bebis olsun, kucaklarımız bebis olsun, hayırlı transferler ve bekleyişler canım....alda gel bebisleri bakalım

şimdi hastahanedesin Allah yardımcın olsun bebişlerin hemen sana tutunsun, sonra da hep beraber halay çekelim inşallahhhhhh :)))

Tey tey tey tey tey tey :))) dondurulmuşlarla umudunuz olayım inşallah :))) 11.gün; 142.47 çıktı beta, doktor gerek yok iki gun sonraya Cook iyi bir sonuc dedi, ikincisini çarşamba gunu istedi, esim kağıdı elime verir vermez görünce ilk söylediğim sey allahım sen bu duyguyu hepimize yaşat ne olur dedim...dualarım sizinle...inşallah keseyi görmek ve sonunu güzel görüp bebegi kucağıma almak nasip olur...5 aylık kaybettiğim oğlum cennetinden annesine kardes ya da kardesler yolladı inşallah...dilerim bu sefer bu mutlu yolculuk yarım kalmaz...dualarım sizinle, sizinkide benimle :))

çok çok çokkkkkk sevindim, Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin, bize de inşallahhhhh :)

Canimmm çok mutlu oldum inan hayırlı uğurlu olsun ve Allah tamamına erdirsin inşallah sağlıkla kucağına al bebisini benimde perşembe yada cuma opu günüm inşallah ve doldurulacak bi aksilik olmazsa seninkide mı dondurulmuştu canım?

Sagol canım,inşallah hepimiz sag salim kucağımızda görürüz...benim dondurulmuslarla oldu evet hem de Mart'ta dondurulmuslardi, ben dondurulmuslarla sansin daha fazla olacağına hep inananlardanim,bu konuyu cok araştırdım cok yazı okudum,donmuş ya da donmamış herkesin göbeği bebek dolsun inşallah :)) seninde opunda bol şans canım...hayırlı haberlerle inşallah

Ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim. Kızlar 16 tane yumurta toplandı. Sonuç yarın belli olacak. Sizlerden ne haber?

Bu güzel haber için halay çekilir Hayırlı uğurlı olsun inşallah. Darısı başımıza....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…