CANIM inşallah hamilesin sen de ...öyle doğdu içime benim...
eğer yapabilirsen sanırım yarın test günün,abdest al hemen 1 meryem suresini oku bitir...
bak sabah ki testte nasıl mucizesini göreceksin canım benim...
geçmiş olsun cnm annene üzüldüm tedavin koşuşturmayla geçiyo desene...iğnenin kaçıncı günündesin ne kullanıyorsn cnm?
Süpeeeeeeeeeermiş, yarın kan testin var de mi? İnşallah güzel haberini de buradan duyuracaksın bize....Demiştim halay çekecez burda ...
kızlarr yarın 10:30 da trasferim var :) 6 olgun yumurta oluduğunu 4 tanesinin döllendiğini veee 2 tane konulcağı söylendi yarın bende bebikleri alır gelirim artık sonra heyecan dorukta bekleriz30 ağustosta sonuç belli olucak inş rabbim den hayırlısı artık.. banada bu rdaki herkese anne olmayı nasip eder inş ...
Benim sabah 9'da OPU'm var. Dua edin kızlar...
çok sevindim canm hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah meleğini...
iyi akşamlar kızlar ben adet olamadım hala :18:yarın tedavi göreceğim merkezi arıcam bakalım bayramda açık olucak mı?açık olsada daha iğnelerim alıncak onları nasıl bulcam öf walla çok ters gidiyo şu ara tedavi işleri inşallah sonucu hayırlı olur...
ayy canım iyi cesaret etmişin wallaa ben kendim heycanda giderdim heraldeikinci çizgin çıkmış süper bir haber wallaa ilk hamişimizz oldun gururumuzz
çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk sevindmmmm ilk güzel haber senden gelecek inşalllaaaah....
LİLYMEREDİN cnm hayırlı olsun tebrik ederim sag saglim kucagına al inşallah listemizin ilk hamişi:)
kızlarr yarın 10:30 da trasferim var :) 6 olgun yumurta oluduğunu 4 tanesinin döllendiğini veee 2 tane konulcağı söylendi yarın bende bebikleri alır gelirim artık sonra heyecan dorukta bekleriz30 ağustosta sonuç belli olucak inş rabbim den hayırlısı artık.. banada bu rdaki herkese anne olmayı nasip eder inş ...
Tey tey tey tey tey tey :))) dondurulmuşlarla umudunuz olayım inşallah :))) 11.gün; 142.47 çıktı beta, doktor gerek yok iki gun sonraya Cook iyi bir sonuc dedi, ikincisini çarşamba gunu istedi, esim kağıdı elime verir vermez görünce ilk söylediğim sey allahım sen bu duyguyu hepimize yaşat ne olur dedim...dualarım sizinle...inşallah keseyi görmek ve sonunu güzel görüp bebegi kucağıma almak nasip olur...5 aylık kaybettiğim oğlum cennetinden annesine kardes ya da kardesler yolladı inşallah...dilerim bu sefer bu mutlu yolculuk yarım kalmaz...dualarım sizinle, sizinkide benimle :))
Tey tey tey tey tey tey :))) dondurulmuşlarla umudunuz olayım inşallah :))) 11.gün; 142.47 çıktı beta, doktor gerek yok iki gun sonraya Cook iyi bir sonuc dedi, ikincisini çarşamba gunu istedi, esim kağıdı elime verir vermez görünce ilk söylediğim sey allahım sen bu duyguyu hepimize yaşat ne olur dedim...dualarım sizinle...inşallah keseyi görmek ve sonunu güzel görüp bebegi kucağıma almak nasip olur...5 aylık kaybettiğim oğlum cennetinden annesine kardes ya da kardesler yolladı inşallah...dilerim bu sefer bu mutlu yolculuk yarım kalmaz...dualarım sizinle, sizinkide benimle :))
çok çok çokkkkkk sevindim, Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin, bize de inşallahhhhh :)
Canimmm çok mutlu oldum inanhayırlı uğurlu olsun ve Allah tamamına erdirsin inşallah sağlıkla kucağına al bebisini benimde perşembe yada cuma opu günüm inşallah ve doldurulacak bi aksilik olmazsa seninkide mı dondurulmuştu canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?