Ağustos 2012 de tüp bebektedavisine başlayanlar varmı

Güzel sonuçlarıda alırsın hayırlısı ile inşallah...

Selam kızlar .
nasıl gidiyor tedavileriniz . Arada takip ediyorum topiğinizi . Rabbim inşl bebeklerinizi size gönderir . Allah yardımcınız olsun ...

Ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim. Kızlar 16 tane yumurta toplandı. Sonuç yarın belli olacak. Sizlerden ne haber?

HOŞ GELDİNNNNNNN hadi bakalım hepsi çok kaliteli embriyo oluşturur inşallahhhhhhh :))))

Lilymeredin çok sevindim canım tebrik ederm senin bebişler ikiz galba :) inş keseyi ve kalp atışınıda görürsün. Bize moral oldun darısı bizim başımıza.
İronik inş yumurtaların güzel bi şekilde döllenir. Transfern bayramdan sonramı olucak şimdiden hayırlı olsunn.
Menac sen naptın ananas realden bulduk ama ben çok fena kabızımm yarım saat aralıklarla kalkıp 1 2 dakika geziniyorum sürekli yatmamak için.
Dualarım sizinlee

çok sevindim canm hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah meleğini...

Canım özelden msj hakkım yokmuş ondan burdan yazayım dedim benim dondurulmusla ikinci denememdi,sorunun Pko degildi ama sürekli baska sorunlardi,esimdeki morfoloji düşüklüğü,bendeki kist,erken yumurtlamam,vs vs...

İnşallah canım onları görürüm ikiz tek farketmez bir tane olsunda daha ne isterim bu hayattan...darısı basına inşallah ...ananasi bulmana sevindim,inşallah kabizlik sorunu uzun sürmez ,ben 7.gunu yaZmistim hatırlarsın belki kabiz oldum cok ikindim diye, aglayip durdum allahım tutmayacaksa bile nolur ikindim kabizliktan diye olmasın diye ama bak tutacaksa tutuyo,kabizim diye stres yapma, armut,incir,kayısı tuket,cok Zorlanırsan biraz zeytinyağı iç...

Ben yatıyorum, eşim de bana yemek yapıyor :)))) ananası migrostan bulduk, şimdilik kabızlık yok sürekli yatmayın demişti benim doktorum da, ne bileyim yine de dolanırken sanki düşecekmiş gibi hissediyorum bir de bol su içtiğim için banyoya git gel yapıyorum

topiğimizin ilk annesi ayyyyy canım çok sevindim rabbim kucağına almayıda nasip etsin inşallah galiba senden sonra test sırası benim bayram ertesi yapacam inşallah. ama iki gündür sanki adet olacakmışım gibi karnım ağrıyor biraz tedirgin olmaya başladım ama hayırlısı artık

merhaba arkadaşlar 4 ağustosta transfer oldu bnmde ama 12. ve 14. gün testlerinde artış fazla olmadı,14. günüm bu gündü bakalım çarşambayı beklicez bizde ilerleme olcakmı diye,şu anda durum çok iyi değil ama tecrübeli arkadaşlar varsa yorum yazabilirmi,ilk denememdi bnmde.

arkadaşlar bir yorum yazın lütfen yaa yokmu aramızda daha önce denmiş arkadaş...

ne güzel haberler getirdin bizlere öyle gururumuzzsunnçok sevindim canımm değerin de güzelmişş bol bol dua et kuzum hamiş olarak bizlere de

arkadaşlar bir yorum yazın lütfen yaa yokmu aramızda daha önce denmiş arkadaş...

canım okur okumaz sana bol bol dua ettim ama bu konuda bir bilgim yok ilk denemem, benim de bildiğim ikigünde bir değerlerin ikiye katlanması lazom o kadar yani...

Canım âmin inşallah Rabbim kucağına almayı nasip eder, hepimizinkini ...hadi. Az kaldi seninde ben seninle aynı gun ikinci testi yaptiricam, ikinci güzel haber de senden gelecek cancanim,adet sancısı cok normal ben de 8.gun başladı kasık,bel,karın sanki patlayacakmisim gibi regliyken bile o kadar ağrımadı sonra gecti ama belim hala azıcık yürüyeyim, cok ağrıyor ve batıyor,birde 8.9.gun kahverengi lekelenmem oldu...tedirgin olmanı cok iyi anlıyorum ama hepimizin ortak bir yanılgısı var daha dogrusu su ilaçları alıyorsanız; estrofem,progynex iğne,progestan vs bunlar zaten regli olmamanızı sağlıyor yani Allah korusun tutmasada benim ilkinde ilaçları kestikten bir hafta sonra regl oldum öyle hemen regl olunmuyor bu ilaclar engelliyor...aman neyse sen bunları düşünme ....bebisler hepinize sıkı sıkı tutunacak...

canlar bugün son kontrolüme gitmiş bulunmaktayım.15 tane yumurtam varmışş
maşallaahh doktorumda çok mutlu oldu çok sevindi benden heycanlı walla çok seviyorum doktorumuu
çünkü benden çok ümitli değildi o kadar yumurtam çıkmaz diye,neyseki şimdilik herşey yolunda rahim kalınlığın da çok iyi dedi 12-13 mm mi cm mi ne oluyorsa ondanmışş
işte şimdilik 3-4 yumurtam tam bir olgunluğa ulaşmış diğerleri biraz gerideymiş iki gün daha puregon menegona devam dedi pazartesi akşamı çatlatma iğnemi vurulcam çarşamba da OPU zamanı artıkk
dondurmayı çok istiyo doktorum onun için yumurta büyütme sürem uzadı biraz hayırlısı acele yok tedaviye devam

HOŞ GELDİNNNNNNN hadi bakalım hepsi çok kaliteli embriyo oluşturur inşallahhhhhhh :))))

İnşallah canım benim..
Âmin canım darısı basınıza, hadi gecmis olsun, yarında güzel haber getir
Sağolasın. Sürü ayağını gelelim peşinden...

Canım transfer bayramın 3. günü olacak galiba.

Menaccım aynen bende okadar su içiyorumki sürekli tuvalete git gel yapıyorum senin gibi.Sen ne hissediyosun ben bişey hissedemiyorum yaaaa.
Lilymeredin dediin gibi kayısı yiyorum çok su içiyorum .Duphalac kullanıyorum tık yok. Zorlamakta istemiyorum. Sende ne gibi belirtiler olmuştu 7. gün lekelenmen olmuştu sankii.
Öpüyorum sizii msjları kuzenime yazdırıyorum buarada ben yatıştayım :)))

Canım çok sevindim beni de biraz önce aradılar merkezden aynı gün opu olacağız inşallah güzel güzel kaliteli kaliteli embriyolarimiz olur inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…