kızlarr yarın 10:30 da trasferim var :) 6 olgun yumurta oluduğunu 4 tanesinin döllendiğini veee 2 tane konulcağı söylendi yarın bende bebikleri alır gelirim artık sonra heyecan dorukta bekleriz30 ağustosta sonuç belli olucak inş rabbim den hayırlısı artık.. banada bu rdaki herkese anne olmayı nasip eder inş ...
Ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim. Kızlar 16 tane yumurta toplandı. Sonuç yarın belli olacak. Sizlerden ne haber?
Bu güzel haber için halay çekilirHayırlı uğurlı olsun inşallah. Darısı başımıza....
çok sevindim canm hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah meleğini...
Lilymeredin çok sevindim canım tebrik ederm senin bebişler ikiz galba :) inş keseyi ve kalp atışınıda görürsün. Bize moral oldun darısı bizim başımıza.
İronik inş yumurtaların güzel bi şekilde döllenir. Transfern bayramdan sonramı olucak şimdiden hayırlı olsunn.
Menac sen naptın ananas realden bulduk ama ben çok fena kabızımm yarım saat aralıklarla kalkıp 1 2 dakika geziniyorum sürekli yatmamak için.
Dualarım sizinlee
Lilymeredin çok sevindim canım tebrik ederm senin bebişler ikiz galba :) inş keseyi ve kalp atışınıda görürsün. Bize moral oldun darısı bizim başımıza.
İronik inş yumurtaların güzel bi şekilde döllenir. Transfern bayramdan sonramı olucak şimdiden hayırlı olsunn.
Menac sen naptın ananas realden bulduk ama ben çok fena kabızımm yarım saat aralıklarla kalkıp 1 2 dakika geziniyorum sürekli yatmamak için.
Dualarım sizinlee
Tey tey tey tey tey tey :))) dondurulmuşlarla umudunuz olayım inşallah :))) 11.gün; 142.47 çıktı beta, doktor gerek yok iki gun sonraya Cook iyi bir sonuc dedi, ikincisini çarşamba gunu istedi, esim kağıdı elime verir vermez görünce ilk söylediğim sey allahım sen bu duyguyu hepimize yaşat ne olur dedim...dualarım sizinle...inşallah keseyi görmek ve sonunu güzel görüp bebegi kucağıma almak nasip olur...5 aylık kaybettiğim oğlum cennetinden annesine kardes ya da kardesler yolladı inşallah...dilerim bu sefer bu mutlu yolculuk yarım kalmaz...dualarım sizinle, sizinkide benimle :))
merhaba arkadaşlar 4 ağustosta transfer oldu bnmde ama 12. ve 14. gün testlerinde artış fazla olmadı,14. günüm bu gündü bakalım çarşambayı beklicez bizde ilerleme olcakmı diye,şu anda durum çok iyi değil ama tecrübeli arkadaşlar varsa yorum yazabilirmi,ilk denememdi bnmde.merhaba arkadaşlar bende agustosta başlıcam tedavime geçen ay kntrolümde 2 tane yumurtalık kisti gözüktüğü için bu ay dogum kntrol hapı kullanıyorum 9 agustosta hapım biticek 13-14 agustos gibi tedavime başlarım inşallah allah izin verirse ben 26 yaşındayım eşim 32 daha önce 2 kez klomen tedavisi,2 kez aşılama ve 2 kezde tüp bebek tedavisi ğördüm bu arada kendiliğinden olan bir gebeliğim oldu fakat 8 haftalık kalp atışı yoktu kürtajla sonuçlandı.bizde sorun sebepsiz inf.inşallah agustos ayında hepimiz hamiş oluruz.allah yardımcımız olsun.
merhaba arkadaşlar 4 ağustosta transfer oldu bnmde ama 12. ve 14. gün testlerinde artış fazla olmadı,14. günüm bu gündü bakalım çarşambayı beklicez bizde ilerleme olcakmı diye,şu anda durum çok iyi değil ama tecrübeli arkadaşlar varsa yorum yazabilirmi,ilk denememdi bnmde.
arkadaşlar bir yorum yazın lütfen yaa yokmu aramızda daha önce denmiş arkadaş...
Tey tey tey tey tey tey :))) dondurulmuşlarla umudunuz olayım inşallah :))) 11.gün; 142.47 çıktı beta, doktor gerek yok iki gun sonraya Cook iyi bir sonuc dedi, ikincisini çarşamba gunu istedi, esim kağıdı elime verir vermez görünce ilk söylediğim sey allahım sen bu duyguyu hepimize yaşat ne olur dedim...dualarım sizinle...inşallah keseyi görmek ve sonunu güzel görüp bebegi kucağıma almak nasip olur...5 aylık kaybettiğim oğlum cennetinden annesine kardes ya da kardesler yolladı inşallah...dilerim bu sefer bu mutlu yolculuk yarım kalmaz...dualarım sizinle, sizinkide benimle :))
arkadaşlar bir yorum yazın lütfen yaa yokmu aramızda daha önce denmiş arkadaş...
topiğimizin ilk annesiayyyyy canım çok sevindim rabbim kucağına almayıda nasip etsin inşallah galiba senden sonra test sırası benim bayram ertesi yapacam inşallah. ama iki gündür sanki adet olacakmışım gibi karnım ağrıyor biraz tedirgin olmaya başladım ama hayırlısı artık
HOŞ GELDİNNNNNNN hadi bakalım hepsi çok kaliteli embriyo oluşturur inşallahhhhhhh :))))
Sağolasın. Sürü ayağını gelelim peşinden...Âmin canım darısı basınıza, hadi gecmis olsun, yarında güzel haber getir
Dualarım sizinlee
ne güzel haberler getirdin bizlere öyle gururumuzzsunnçok sevindim canımm değerin de güzelmişş bol bol dua et kuzum hamiş olarak bizlere de
canlar bugün son kontrolüme gitmiş bulunmaktayım.15 tane yumurtam varmışş
maşallaahh doktorumda çok mutlu oldu çok sevindi benden heycanlı walla çok seviyorum doktorumuu
çünkü benden çok ümitli değildi o kadar yumurtam çıkmaz diye,neyseki şimdilik herşey yolunda rahim kalınlığın da çok iyi dedi 12-13 mm mi cm mi ne oluyorsa ondanmışş
işte şimdilik 3-4 yumurtam tam bir olgunluğa ulaşmış diğerleri biraz gerideymiş iki gün daha puregon menegona devam dedi pazartesi akşamı çatlatma iğnemi vurulcam çarşamba da OPU zamanı artıkk
dondurmayı çok istiyo doktorum onun için yumurta büyütme sürem uzadı biraz hayırlısı acele yok tedaviye devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?