Benim sabah 9'da OPU'm var. Dua edin kızlar...
Benim sabah 9'da OPU'm var. Dua edin kızlar...
Bu arada ben bugün dayanamadım,idrar testi yaptım,ona hic güvenmiyorum olumsuzda olsa canımı sıkmayacaktim zaten neyseki ikinci çizgi önce cok silik sonra yavaş yavaş cok net çıktı :))) darısı beta hcg e, kızlar dualarımız kabul oluyo mü ne :)))
canım benım ınsallah yumosların kalıtelı kalıtelı toplanır ve döllenırler yarın guzel haberlerını beklıyoruz:)
hadi bakalım dualarım seninle, merak etme 3-5 gün sonra da gidip bebeğini alacaksın göbeğine ve her şey güzel olacak :)))
iyi akşamlar kızlar ben adet olamadım hala :18:yarın tedavi göreceğim merkezi arıcam bakalım bayramda açık olucak mı?açık olsada daha iğnelerim alıncak onları nasıl bulcam öf walla çok ters gidiyo şu ara tedavi işleri inşallah sonucu hayırlı olur...
Kızlar transferim oldu 2.kalite yumurta 4 hücreli . Transferden önce çok ağladım sonra sakinleştim. İnşallah hepimizin transferleri başarılı olur. Dualarım sizinle. İyi dilekleriniz için teşekkürler. Test tarihim 29 ağustos. Menac tugbasinop allah yolumuzu açık etsin. Transferden sonra yarım saat yattım şimdi evdeyim arada geziniyorum.
Bu arada ben bugün dayanamadım,idrar testi yaptım,ona hic güvenmiyorum olumsuzda olsa canımı sıkmayacaktim zaten neyseki ikinci çizgi önce cok silik sonra yavaş yavaş cok net çıktı :))) darısı beta hcg e, kızlar dualarımız kabul oluyo mü ne :)))
edirne ve tubasinop Allah tamamına erdirsin canlar,
ben de aldım bebeğimi geldim bu arada :)))))))
slm cnm bende şahin beyin hastasıyım şuan 3. denememi yaptırıyorum yarın kntrolüm var aynı merkezden birini buldum çok sevindim inşallah bu defa alırsın bebegini kucagına.merhaba arkadaşlar bende 2.tüp bebek denememiş yaptırıcam regl bekliyorum..bursa acıbadem dr.şahin zeteroğlu
ironik allah yardımcın olsun hayırlı haberlerle gelirsin inşallah...
menac canım senin de transferin hayırlı olsun çoğu gitmiş azı kalmışş ama en heycanlı kısma gelinmiş
ironik canım senin de OPU n güzel geçer bol kaliteli yumoşlar toplaır inşallahh
kızlar nasılsınız ? benim günlerim çok yogun geçiyor bugün annem anjio oldu onun başındaydım herşey üst üste gelir ya aynen öyle sadece iğnemi vurmak için eve bi ugradım yarında kntrole gidip yine annemin yanına gidicem allahtan evlerimiz çok yakın 5 dk yürüme mesafesinde .bu koşturmalar arasında inşalllah allah yardımcım olur.
kızlar transferi olan arkadaşlar inşallah bu defa güzel haberler alırsınız sag saglim bebeklerinizi kucaklarsınız.
uposu olan ve olacak arkadaşlar tedavide olan arkadaşlar hepimiz inşallah kaliteli kaliteli bol bol yumoşlarımız olur sım sıkı tutunurlar.çok fazla didikleyim inceleyerek listeyi düzenleyemiyorum farkındayım sizleri ihmal etmek listeyi bozmak istemiyorum bana yardımcı olacak bi arkadaş varsa çok sevinirim hangimize denk gelirse listeyi düzenleriz olurmu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?