ben test gunumu yzmıstım degıstı gıbı gorunuyo ama pek de bıse anlamadımmm :)))))
aslına bakarsan bende cok kotuyum ama boyle olmamamız gerekıyo bılıyosun dımı.. aynı dert bende de var bazen o kadar cok canım cekıyo kı sıgarayı... evde annem babam esım hepsıde ıcıyo balkona cıkıp ıcıyolar ama yıne de cok canım ıstıyo bazen esımden bı kac kere cekıyorum bende umarım bıse olmazzz((
İNŞALLAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH :):):):)canımmmm o kadar mutlu oldum kı anlatamamm hadı gözumuz aydın senınle actık hamıs haberlerımızı ınsallah gerısı de gelecek :) bebısımıze ıyı bak dıkkatlı ol dınlen bol bol :) cok cok opuyorum senı ve tekrar tebrık edıyorummmmmm
Tubacim cok teşekkür ediyorum,bende seni cok cok öpüyorum ,darısı basına en kısa zamanda inşallah
, seyyyy tamam o zaman:) menac dıkkatlı ol teftişteyizzzTuba,menac, sigara yok :) dayanacaz,ne zorluklarla ne tedavilerle,ne ilaclarla onları tutmaya çalışıyoruz sakın kızlar, kim yanımızda ne kadar icerse icsin dayanıcaz,ben tiryakiyim ve dayanıyorum sizde dayanacaksınız...kahve,çay onu tetikleyen seylerden uzak dürüyorum ben bide cok isteyince firtlamak yerine sakıza abaniyom ben :)))Sizde firtmayin sakın...kontrol edicem sizi haa:)))
galiba excelde değiştirip aktarmak lazım... ondan değişmemiş...bu arada çok kötüyüm ya bir sigara olsa da içsem diyorum sonra hayır hayır bebeğe zararlı diyorum
seni çok iyi anlıyorum ben bugün yumoşlar emniyette nasılsa diye yaktım bit tane :26:
ironık masallah cnm senınde ıyıymıs..desene ıkımzde yarını beklıyoruz güzel bı bayrm hedıyesı alırız inş.
kızlar merhaba benimde bugün kntrolüm vardı e2 m 400 küsür çıkmış 5. ğün bugün sizlerin e2leri nasldı ilk olanı yani?
dr rahim ii dedi şuanda gözüken 5-6 folekül var dedi.sizlerin kine göre şimdi sayı az geldi gözüme ama olsun artık :)
aslında heyecanlı bir bekleyiş var ya, hayatımın en çok içmek istediğim dönemi galibaiçmiycemmmmmm içmiycemmmmm
Tuba,menac, sigara yok :) dayanacaz,ne zorluklarla ne tedavilerle,ne ilaclarla onları tutmaya çalışıyoruz sakın kızlar, kim yanımızda ne kadar icerse icsin dayanıcaz,ben tiryakiyim ve dayanıyorum sizde dayanacaksınız...kahve,çay onu tetikleyen seylerden uzak dürüyorum ben bide cok isteyince firtlamak yerine sakıza abaniyom ben :)))Sizde firtmayin sakın...kontrol edicem sizi haa:)))
cANIM hayırlı haberlerle gelirsin inşallah allah yardımcın olsun şimdiden...sana da bebeksiz son bayram dilerim...Kızlar benim opu günüm de pazartesi inşallah çatlama iğnemi bu akşam vurdum malum yarın bayram 2gündür hazirlik temizlik derken giremedim yarın yada pazartesi geçmişi okurum inşallah hepinizi çok merak ediyorum neyse şimdiden herkese hayırlı bayramlar inşallah hepimizin bu bayramı uzun sürer bebek sevinci ile de bayram yaparız
cnm içime dogmuş bak ben peşin peşin seni listede hamiş ilan etmiştim zaten.cnm çok sevindim sag saglim hayırlısıyla kucagına al cnm inşallah saglıkla büyüt hayırlı evlatlar olsun cnm
Ellerin uğurlu senin Ece,:)) baya bir ugrasicak gibisin sen bu listeyle,inşallah tüm liste bastan sona hamile olacaaaaaaaak :))) dileklerin icin teşekkür ederim,aynı şevinci allahım sana da yaatacakinsallah...
sagol cnm inşallah dediğin gibi ugurludur ben sabahlara kadar ugraşmaya razıyım yeterki herkes hamiş olsun valla.:)
ay kızlar valla şu tedavi aşaması değilde 12 beklemek beni çok yorucak en korkutan kısmı 12 gün ama inşallah bu defa beklediğimize değicek.
hepinizin bayramı mübarek olsun seneye bayrama inşallah bebeklerimizle birlikte gireriz.
aslında heyecanlı bir bekleyiş var ya, hayatımın en çok içmek istediğim dönemi galibaiçmiycemmmmmm içmiycemmmmm
yaa bende içmek istiyorum ama içmiyorum tabe bugün transferim yapıldı 2tane konuldu iyi durumdalar dedi embriyolog....ama bu sigara offfffffffffffffffffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?