Ağustos 2012 de tüp bebektedavisine başlayanlar varmı

Hepinizin bayramınız kautlarım kızlar. Allah sonraki bayramlara çoçuklu çombalaklı ulaşmayı nasip etsin inşallah...

mutlu bayramlarrrrrr, gelecek bayram mutlu hamileler olmak dileğiyle

canım olumsuz dusunmek yok dun 19 toplanmıstı 14 tanesı işlem grmus 10u döllenmiş ayyy o kdr sevındımkı en guzel bayram hedıyesını aldım senınde guze lhbrlerını beklıyrz

sevdıklerınızle bırlıkte nese dolu bır bayram gecırmenız dılegıyleeeee :)) ınsallahhh asıl bayram sevıncımıızı sonuclarrda alacagızz :)))

olmaz bebeem neden olsun, sen ara için rahatlasın,öpüyorum...

canım olumsuz dusunmek yok dun 19 toplanmıstı 14 tanesı işlem grmus 10u döllenmiş ayyy o kdr sevındımkı en guzel bayram hedıyesını aldım senınde guze lhbrlerını beklıyrz

Kızlar biraz önce aradılar 16 yumurtadan 5 tanesi işlem görmüş 3 tanesi döllenmiş...Bayağı fire vermişiz yani. Neyse yarın saat 1'de transferim var hayırlısı ile olumlu sonucu alırız. inşallah...Dua edin kızlar...

Son düzenleme:

Bebeği ya dabebekleri alıp geleceksin :)))))))) sayıya takılma sonuca bak, sonuç pozitif olsun embriyo tek olsun boş verrrrrrrrrrr, öpüyorum seni...

Bebeği ya dabebekleri alıp geleceksin :)))))))) sayıya takılma sonuca bak, sonuç pozitif olsun embriyo tek olsun boş verrrrrrrrrrr, öpüyorum seni...

yok canım benim takılmıyorum. acaba toplama işini erken mi yaptılar diye aklıma takıldı neyse dediğin gibi tutunmadıktan sonra 3 değil 333 embriyo olsa kaç yazar. inşallah tutunurlar da bu bayram tam anlamıyla bayram olsun hepimiz için... sen nasılsın, nasıl hissediyorsun kendini. bir de bana yarın 2-3 litre su iç dediler nasıl içeceğim biilemedim şimdi... :44: ben iki bardak içsem lavaboya koşuyorum... :44:

ben pek bir şey hissetmiyorum şimdilik, beklemedeyim, suyu iç sıkıştıkça zaten fazlasını 1 bardak yarım bardak yapın diye diye alıyorlar, yani altına yapacak kadar çok sıkışık olmuyorsun, en korktuğum şeydi tam yerleştirirlerken kaçırırım diye :))) evdeyken içme yoldayken iç ben öyle yaptım, şimdiden kolaylık ve pozitif sonuç diliyorum canım

Bana da yolda iç dediler zaten... İnşallah canım, hep beraber alırız pozitif sonuçları. Bu arada senin kalan embriyolar ne oldu, dondurdular mı?

benim kırmızılar geldi ama çok az nedense tam sökmedi vücudum karnım davul gibi şiş.doktorum yok başka doktora gitcem iğnelere başlatcak bakalım yarın gidicem baştan aksiliklerle başladık inşallah sonu güzel olur....görüşmek üzere canlar öpüldünüz

Bana da yolda iç dediler zaten... İnşallah canım, hep beraber alırız pozitif sonuçları. Bu arada senin kalan embriyolar ne oldu, dondurdular mı?

inşallahhhhhhhhhh, evet canım dondurdular umarım ihtiyaç kalmaz dondurulmuşlara

cnm üzülme kaliteli olsun tutunsunlar yeter...kaç transfer yapılacak sana?buarada pko lu musun sende?:18:

cnım hıc uzulme onmlı oln kalıtelı olması ve sımsıkı tutncklar sana..canım erken degılmı trnsfer ıcın..dun yumurta topladıktan sonra hmsreye srmustum toplama ıslemını saymıyolarmıs senın bu durumda 2.gun transferı oluyo dımı..benı salı arıcaklar ya 3.gun ya 5.gun dedıler sımdı senın yaın olunca sasrdım erken geldı

merb arkadaşlar bende geldim
6 ağustosta başladı tedavim istanbul umut tüp bebek merkezinde
yarım opum var tedavinin can alıcı noktasına geldik yani:18:
bu arada herkesin bayramını kutluyorum

cnm üzülme kaliteli olsun tutunsunlar yeter...kaç transfer yapılacak sana?buarada pko lu musun sende?:18:

Yok canım pko'lu değilim. Benim tüplerim kapalı. başkada bir sorunum yok..(bildiğim kadarı ile)

evet bana da erken gibi geldi doktoru aradım gelişimi iyi olan embriyoları transfer ediyorlarmış. bir de sayı az olunca 2. gün transferi yapmak şansı arttırıyormuş... Kafam karıştı ama yapacak bir şey yok...:85:

evt cnm beinmde öyle oldu embriyo az diye erken koyuyolaar

herkesin bayramı mübarkgöbüşleri bebiş dolsun napıyosunuz bakalım kızlar ben dün çok bel ağrısı çektim bugün biraz daha azaldı bel ağrım ama çok fena kabızım bildiğiniz gibi değil hiç bişey fayda etmiyor kafayı yiycem resmen buarada ironik menac sizde herangi bir belirti varmı bende sadece göğüs uçlrında hassasiyet var başkada bişey yok allaahım yardım et bebişlerimiz bizi bırakmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…