Ağustos 2012 de tüp bebektedavisine başlayanlar varmı

oyyyy şimdi uyuyaman sen :)) ama bence uyu dinlenmiş bir şekilde al kuzucukları, Allah yardımcın olsun, gönlüne göre versin canım :) benim karın ve bel ağrım var uyuyamadım :((

ahhhhh ne uykusu gözler cam gibi benm herifte bana inat hor hor maşallah................:)

kızlar mrblar bu ikinci üçüncü gün.vs embriyosu ne oluyor kafam karıştı yararlımı zararlı bişeymi anlamadım gitti :37: sabah bende iğnelerimi yazdırmaya gidiyorum inşallah terslik çıkmaz tamda bayrama denk geldi :18:

ahhhhh ne uykusu gözler cam gibi benm herifte bana inat hor hor maşallah................:)

:))) benimki de tam tersi o gece uyumamıştı, ama tam pimpirik isterik kadınlar var ya tam öyle, bazen rollerimizi karıştırıyorum :))) ama sen yine de uyu uyuuuuuuuu uyuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :)

Son düzenleme:
:))) benimki de tam tersi o gece uyumamıştı, ama tam pimpirik isterik kadınlar var ya tam öyle, bazen rollerimizi karıştırıyorum :))) ama sen yine de uyu uyuuuuuuuu uyuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :)

uyuuuuuuuuuuuuuyamıyorummm adamın rahatlığı hastalık boyutunda çooook geniş neyapacaksın...

kızlar mrblar bu ikinci üçüncü gün.vs embriyosu ne oluyor kafam karıştı yararlımı zararlı bişeymi anlamadım gitti :37: sabah bende iğnelerimi yazdırmaya gidiyorum inşallah terslik çıkmaz tamda bayrama denk geldi :18:

benimde kafam karışık sonuç şu 2.günde olsa 5.günde olsa tutadabiliyo tutmayadabiliyo ALLAH NE DERSE O OLUR ...FORUMDAKİ BU KONUDAKİ BÖLÜMLERİ OKUDUM BEN... YANİ OZAMANDAN BERİ KAFAM KARIŞTI....

bak canım edirne ve ironik arkadaşımız da 2.gün emriyosu transferi yaptılar, kaçıncı gün olduğu önemli değil önemli olan sonuç, az embriyosu olana 2. gün çok olana 3,4,5.gün transferi yapılıyor

Hanımlar Selam :)

Bir süredir giremiyordum, biraz önce üşenmedim 40-50 sayfa okudum. Bu arada tedavisi devam edenler, transferi olanlar, yumurtlayanlar :) Allah herkese hayırlısını versin inşallah. İlk hamilemize kavuştuk, darısı hepimizin başına inşallah...

Süreçte daha geride olan arkadaşlara fikir vermesi için özetleyeyim: 36 yaşındayım. Hormon tedavim toplam 10 gün sürdü. 8 gün boyunca Gonal F kullandım (yüksek doz), 9 ve 10. günler Monogon + çatlamayı engelleyici... Dün gece ise çatlatmayı bastım :) Yarın sabah yumurtacıklarım toplanacak inşallah, nolur dua edin, hepsi kaliteli olsun. Çünkü topu topu 3 tane yumurtam büyüdü... Bu arada karın ağrılarım, batmalar ve vücudumda biraz ödem oldu. Akşamları inanılmaz uykum geldi, gün içerisinde de genellikle yorgundum. Memişler acayip durumda, dokununca acıyor :) Haa tabii ki unutmadan,acayip bir gerginlik ve duygusallık. Biri merhaba dese ağlayacağım geliyordu, şimdi daha iyiyim.

Her şeye rağmen, içimden bir his güzel şeyler söylüyor :)) Doktorun söylediğine göre her şey yolunda giderse Çarşamba günü transfer yapacakmış, yani 2. veya 3 gün oluyor sanırım.

Bazı arkadaşların opu'dan sonra çok ağrısı olmuş sanırım, korkmalı mıyım? :P

Hepinizin bayramı da kutlu olsun bu arada :))

inş hayırlısı olur 3 yumoşta güzel çıkar unutma pozitif olhep ben öyleyim kötüyü düşünmüyorum hiç benim şimdiye kadar herşey ağrısız oldu iyiydi opu da iyi geçti ağrım olmadı hiç sanırım bünyeden bünyeye değişiyorur ama öle dayanılmıcak ağrılar değil regl ağrısı gibi progestan iğne yapılıyo şimdi o beni mahvetti zor yüyürüyorum ..

:nazar:AGUSTOS 2012 AYINDA TÜP BEBEK DENEYECEKLER:nazar:[/SIZE][/COLOR][/B]
[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD]İSİM[/TD]
[TD="width: 257"]YAŞ[/TD]
[TD="width: 259"]NEDEN[/TD]
[TD="width: 352"]KAÇINCI DENEME[/TD]
[TD="width: 299"]MERKEZ[/TD]
[TD="width: 258"]DURUM[/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]gltensu[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD][/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]ankalife[/TD]
[TD]reglini bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ironik[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]tedaviye başladı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lilla82[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]teadvisine başladı[/TD]
[/TR]
[/TR]
[TR]
[TD]esraersoy[/TD]
[TD]21[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]asm hastanesi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ece22[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]sebepsiz inf[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]bursa acıbadem hastanesi[/TD]
[TD]tedavisine başladı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gizems[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]çikolata kisti[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]bahçeci kliniği[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mmine[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]alman hastanesi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mimoza79[/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]tedavisini bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yarensardunya[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD]çikolata kisti[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]bahçeci kliniği[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]moonlight35[/TD]
[TD]35[/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD]bilinmeyen inf.[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gizems[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]bahçeci kliniği[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]YS88[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]reglyni bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pocapoca[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]rezerv azlığı[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]umut tüp bebek merkezi[/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]edirne[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]istanbul tüp bebek merkezi[/TD]
[TD]29 agustos test tarihi:21:[/TD]
[/TR]
[/TR]
[TR]
[TD]lilymeredin[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]floransa nightingle[/TD]
[TD]test gününü bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]as89247[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]erkek inf[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]moonliğht[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]teadvisine başladı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]menac[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]1. deneme[/TD]
[TD]memorial veya bahçeci kliniği[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]superisi_21[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]çikolata kisti[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]kayseri sevgi hastanesi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tugbasinop[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]bahçeci kliniği[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nisanhayalim[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD]erkek[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]irenbe[/TD]
[TD]reglini bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cancanım[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]erkek[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]istanbul medicana[/TD]
[TD]22 agustos test tarihi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tubisch_tubisch[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]4.deneme[/TD]
[TD]ankara tüp bebek[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ptselda[/TD]
[TD]34[/TD]
[TD]sebepsiz inf.[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]regliyni bekliyor[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

ALLAH'IM TEDAVİMİZİN SONUCUNU HAYIRLI KIL, DUALARIMIZI KABUL ET.BİZE SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASİP ET.AMİN
11743.gif
11743.gif
11743.gif
11743.gif
11743.gif
11743.gif

slm kızlar günaydın nasılsınız?
valla tedavi başladıgından beri iğneyi vurur vurmaz erkenden uyuyorum sabahlarıda 7-8 gibi ayaktayım bu defada gün geçmiyor.
dün baya gezdim eglendim allahtan bugün biraz evdeyim sonra annemlere gitcem yine eşim iş başı yaptı tek kaldım:):):)
kızlar bide bugün benim gonal f in yanına citrotit eklenicek 1 saat arayla vuruluyodu sanıyorum ikisi öyleydi dimi sizler nasıl yapıyosunuz?

Umarım bizi bırakmazlar canım, bel ağrısı yok da çok az kasık ağrısı var adet sancısı gibi, göğüsler yumurta toplama öncesi bombaydı şimdi patlak lastik gibi :)))) şimdiden belirti olmaz ki bebeem dinleme kendini, ben de kabızlık çektim de bugün rahatladım, hatırlamıyorum sen sigara içiyor muydun eğer bıraktıysan ondandır benim o yüzdendi canım...

sorma canm ya durup durup aklıma geşliyo işte belirti olmalımı acaba diye sigara içmiyorum normalde de hergün 2 kez tuvalete çıkasn problemi olmayan biriyimdir ama tık yok hast. aradım çok kötü olursan hastç git lavman yaptır 1 sefere mahsus olmak üzere dedi

Merhabalar arkadaşlar.ben de test tarihimi bekliyorym.ayın 15inde transferim yapıldı.kabızlığım çok var.ama bugün daha iyiyim.26sında testim var .umarım hepimizinki hayırlı olur.bişey hissetmem gerekiyo mu ya?kasıklarımda falan?

hayırlısı canım inş. güzel haber alırız hepimiz bende de belirti hiç yok ark.lar belirtilrere kafa yormayın diyolar takmamaya çalış inş. bebeişlerimiz bizimledir:49::49:

gunaydın canım ben gonol f cetrodıtıye aynı anda vuruluyodum bırı sagdan bırı soldan gobekten ıksıınıde vuruluyorum canım benım tedavı grdugum yerı yazrmsın umut tup bebek merkezi

Slm kızlar nasılsiniz? Ce çok iyiyim opu'dan geldim ve 15tane yumurtam toplandım çok da iyi geçti allah'a şükür ağrım vardı ama serum ağrımi hafifletti şimdi evdeyim ışte

kızlar merhaba benide listenize ekleyin:) Aranıza yeni katılıyorum yani ağustos topiğine ilk denemem hazirandaydı tek embriyo nagatif sonuç:( adetimi bekliyorum bugün yarın olucam , dondurulmuşlarımla devam edicem destek olalım birbirimize ......iyi bayramlar.........

kızlar merhaba benide listenize ekleyin:) Aranıza yeni katılıyorum yani ağustos topiğine ilk denemem hazirandaydı tek embriyo nagatif sonuç:( adetimi bekliyorum bugün yarın olucam , dondurulmuşlarımla devam edicem destek olalım birbirimize ......iyi bayramlar.........

Hoşgeldin canım inşallah bu sefer pozitif sonuçlanır

selam kızlarrr iyi bayramlar.. iki gün sonra test günüm artık heyecanlanmaya başladım.. dün dayanamayıp idrar testi yaptım ikinci çizgi çooooook silik çıktı bakalım iki gün sonra sonuç nolcak Allah hayırlısını versin inşallah hepimize de...:nazar:

Back
X