kızlar merhaba
bugün opum vardı ve 3 tane yumurtam toplandı
allahım inşallah onlara can verir...![]()
Üzülme canım ya biliyorsun sayısı değil kalitesi önemli olan ağrıların varmı peki ben yürüdükçe karın ağrım artıyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar merhaba
bugün opum vardı ve 3 tane yumurtam toplandı
allahım inşallah onlara can verir...![]()
Basıma neler geldi kızlar ,psikoloji felan kalmadı ben de, esimede uyuz oluyorum cok,bebeğinde artık benle olduğunu sanmıyorum bu kadar ikinmaya,hastaneden geliyorum kabizliktan hastanelik oldum,lavman yaptılar ama o bile hesap edin zar zor ise yaradı,esimin annesi ve ailesi cok sinirlerimi bozuyor, kaçıp gitmek istiyorum uzaklara...tek basıma....
pocapoca canım bende senı merak edyodum hıc stres yapma cnım yarın ararlar ve bı bakmısın 3ude döllenmıs ve 3 bebegın snı beklıyor olur
bende yarını beklıyorum arıcaklar ya salı yada persembe dmstı trnsfer ıcın yarın hbr verckler
Basıma neler geldi kızlar ,psikoloji felan kalmadı ben de, esimede uyuz oluyorum cok,bebeğinde artık benle olduğunu sanmıyorum bu kadar ikinmaya,hastaneden geliyorum kabizliktan hastanelik oldum,lavman yaptılar ama o bile hesap edin zar zor ise yaradı,esimin annesi ve ailesi cok sinirlerimi bozuyor, kaçıp gitmek istiyorum uzaklara...tek basıma....
kızlar sizde transferden sonra yatıyormusunuz normal hayatınıza dönebilirsiniz dendi ama ben yinede evden çıkmıyorum sıkıldımmmm
canım olumlu dusunmeye calısyrm sende ole dusun cumartesı opum oldu ama karnım fena batmalar cok fazla onun harıcınde sıkıntım yok sen ne asamadısn?
kızlar ben transferimi oldum çok şükür yalnız çok şiddetli bir baş ağrısı çekiyorum....
ben de sıkıldım ama negative olursa bu sefer kendimi suçlarım neden böyle yapmadım şöyle yapmadım diye...
Şafak kaç senin canım
Bende bugün yumurtalarımi bıraktım geldim hayırlısı ile inşallah hepsi döllenir 15tane folikül toplanmış narkozlu halimle eşime sordum ne kadar toplandı diye eşim 15 tane dedi bende 16 tane sayıyorlardı niye 15 diye dert etmişim eşim de beni teselli ediyor sanki arada çok fark var gibi gözünü acar açmaz kaçtane diye soran ben değilimdir herhalde. :) birde benim gözlerimden çok yaş aktı narkoz etkisi ile sanırım
şafak 9 canım, test tarihi 29 ağustos![]()
hepsi döllenir ve 1.kalite olurlar inşallahhh, ben de sormuştum kaç taneydiler diye![]()
Geçecek canım bu günler geçecek allah'in izni ile ve burda ben hamileyim diye yazdığını görücez