Ağustos 2012 de tüp bebektedavisine başlayanlar varmı

pocapoca canım bende senı merak edyodum hıc stres yapma cnım yarın ararlar ve bı bakmısın 3ude döllenmıs ve 3 bebegın snı beklıyor olur:34:
bende yarını beklıyorum arıcaklar ya salı yada persembe dmstı trnsfer ıcın yarın hbr verckler

Basıma neler geldi kızlar ,psikoloji felan kalmadı ben de, esimede uyuz oluyorum cok,bebeğinde artık benle olduğunu sanmıyorum bu kadar ikinmaya,hastaneden geliyorum kabizliktan hastanelik oldum,lavman yaptılar ama o bile hesap edin zar zor ise yaradı,esimin annesi ve ailesi cok sinirlerimi bozuyor, kaçıp gitmek istiyorum uzaklara...tek basıma....

Canım boşver onları takma ya bir kulağından girsin diğerinden çıksın şimdi sadece sen ve bebeğin önemli olan hem korkma sana bebeğin sıkı sıkı tutunmuştur inşallah kabızlık için de keşke baştan surup yazdırsaydin üzüldüm sorunun için kayısı al sabah aç karnına ye ve üstüne de bir iki bardak su iç iyi gelir

pocapoca canım bende senı merak edyodum hıc stres yapma cnım yarın ararlar ve bı bakmısın 3ude döllenmıs ve 3 bebegın snı beklıyor olur:34:
bende yarını beklıyorum arıcaklar ya salı yada persembe dmstı trnsfer ıcın yarın hbr verckler

Senin günün de gelmiş hayırlı olsun şimdi stresli zamanlar başlar morelin nasıl peki sanki benim ilk başlardakı pozitif halim kalmadı gibi

canım olumlu dusunmeye calısyrm sende ole dusun cumartesı opum oldu ama karnım fena batmalar cok fazla onun harıcınde sıkıntım yok sen ne asamadısn?

Basıma neler geldi kızlar ,psikoloji felan kalmadı ben de, esimede uyuz oluyorum cok,bebeğinde artık benle olduğunu sanmıyorum bu kadar ikinmaya,hastaneden geliyorum kabizliktan hastanelik oldum,lavman yaptılar ama o bile hesap edin zar zor ise yaradı,esimin annesi ve ailesi cok sinirlerimi bozuyor, kaçıp gitmek istiyorum uzaklara...tek basıma....

Lilymeredin canım,üzme kendini.Ben de kabızlık konusunda kendimi yalnız hissediyordum ama forumu karıştırdıkça herkesin aynı sorunla karşı karşıya olduğunu farkettim.Bir kere kabızlık sorunu için kendini kasma,aklına getirmemeye çalış,duphalac iç,günde 3 defa yemekten yarım saat önce.Ayrıca kızlar yazmış kayısıyı ılık suda bekletip ye.İyi gelir.Başkaları yüzünden de kendini üzme,bebişin seninle onu düşün.Aldığımız hormonların etkisiyle moralinin bozulması çok normal.Hava güzel çık kafanı dağıt...

Kızlar ben de transferimi oldum geldim.17 yumurta toplanmış,12 tanesi döllenmiş,1 tanesi en iyi durumda olanı transfer edildi,geriye 6 tane kalmış onları da izleyip dondurma kararı alacaklarmış (anlamadım ama,neden bu kadar az kaldı diye?) Bu arada test tarihim evlenme yıldönümüm olan 1 Eylül'e denk geliyor.Bakalım hepimiz için hayırlısı....

kızlar sizde transferden sonra yatıyormusunuz normal hayatınıza dönebilirsiniz dendi ama ben yinede evden çıkmıyorum sıkıldımmmm

kızlar sizde transferden sonra yatıyormusunuz normal hayatınıza dönebilirsiniz dendi ama ben yinede evden çıkmıyorum sıkıldımmmm

ben de sıkıldım ama negative olursa bu sefer kendimi suçlarım neden böyle yapmadım şöyle yapmadım diye...

canım olumlu dusunmeye calısyrm sende ole dusun cumartesı opum oldu ama karnım fena batmalar cok fazla onun harıcınde sıkıntım yok sen ne asamadısn?

Bende bugün yumurtalarımi bıraktım geldim hayırlısı ile inşallah hepsi döllenir 15tane folikül toplanmış narkozlu halimle eşime sordum ne kadar toplandı diye eşim 15 tane dedi bende 16 tane sayıyorlardı niye 15 diye dert etmişim eşim de beni teselli ediyor sanki arada çok fark var gibi gözünü acar açmaz kaçtane diye soran ben değilimdir herhalde. :) birde benim gözlerimden çok yaş aktı narkoz etkisi ile sanırım

bebelere kavuşulmuş, inşallah sımsıkı tutunurlar annelerine ve 9 ay boyunca bırakmazlar sağlıkla sıhhatle doğarlar:nazar::nazar::nazar:

Bende bugün yumurtalarımi bıraktım geldim hayırlısı ile inşallah hepsi döllenir 15tane folikül toplanmış narkozlu halimle eşime sordum ne kadar toplandı diye eşim 15 tane dedi bende 16 tane sayıyorlardı niye 15 diye dert etmişim eşim de beni teselli ediyor sanki arada çok fark var gibi gözünü acar açmaz kaçtane diye soran ben değilimdir herhalde. :) birde benim gözlerimden çok yaş aktı narkoz etkisi ile sanırım

hepsi döllenir ve 1.kalite olurlar inşallahhh, ben de sormuştum kaç taneydiler diye:52:

hepsi döllenir ve 1.kalite olurlar inşallahhh, ben de sormuştum kaç taneydiler diye:52:

Inşallah en zor günler geçti bundan sonrası zamana kalıyor birde transver'im olursa artık diğer kontrol bebek için olacak ilk zamanlarda ki pozitifliğim yok o yüzden burda vakit geçirip morel bulmaya çalışıyorum

Geçecek canım bu günler geçecek allah'in izni ile ve burda ben hamileyim diye yazdığını görücez

hepimiz yazacağız Allahın izniyle, sen niye ruh halini bozdun canım ters giden bir şey de yok bildiğim kadarıyla yaşın da çok genç, olacak bebeğim olacak pozitif ol, inan:42:

arkadaşlar merhaba herkese. bir şey sorabilir miyim? bizim sorunumuz sebepsiz infertilite. geçtiğimiz ay ilk defa bir nüi, hastanesinde aşılama yaptırdık, ancak tutmadı. şimdi özelde yaptırmak istiyorum. kendim devlet memuruyum. şimdi merak ettiğim şey: devlet iki kez aşılamayı karşılıyor ya, ayrıca tüp bebek tedavisini de karşılıyor mu 1-2 denemeyi? eğer karşılıyorsa rapor çıkarma olayı devlette mi oluyor, yoksa özelde muayeneye gittiğinizde orada hallediyorlar mı? 3000 Tl civarı fiyatlar okuyorum, bunlar devletin karşılamadığı durumlar mı? yoksa özel olunca direkt bu ücretleri ödememiz mi gerekiyor? bilgi verirseniz çok sevinirim

bu arada.. bu süreç resmen insanın sinirlerini zıplatıcı bir süreç, Allah herkese yardımcı olsun, hayırlısıyla hepimiz sağlıklı bebeklere kavuşalım inşallah

Back
X