Ağustos 2012 de tüp bebektedavisine başlayanlar varmı

sorma canm ya durup durup aklıma geşliyo işte belirti olmalımı acaba diye sigara içmiyorum normalde de hergün 2 kez tuvalete çıkasn problemi olmayan biriyimdir ama tık yok hast. aradım çok kötü olursan hastç git lavman yaptır 1 sefere mahsus olmak üzere dedi

Basıma neler geldi kızlar ,psikoloji felan kalmadı ben de, esimede uyuz oluyorum cok,bebeğinde artık benle olduğunu sanmıyorum bu kadar ikinmaya,hastaneden geliyorum kabizliktan hastanelik oldum,lavman yaptılar ama o bile hesap edin zar zor ise yaradı,esimin annesi ve ailesi cok sinirlerimi bozuyor, kaçıp gitmek istiyorum uzaklara...tek basıma....

Basıma neler geldi kızlar ,psikoloji felan kalmadı ben de, esimede uyuz oluyorum cok,bebeğinde artık benle olduğunu sanmıyorum bu kadar ikinmaya,hastaneden geliyorum kabizliktan hastanelik oldum,lavman yaptılar ama o bile hesap edin zar zor ise yaradı,esimin annesi ve ailesi cok sinirlerimi bozuyor, kaçıp gitmek istiyorum uzaklara...tek basıma....

saçmalama canım ya Allah korusun senin sinirlerin iyice bozulmuş ondandır hormonların etkisi işte sakin olmaya çalış dua et bol bol.. kabızlığa gelince bende çok fenaydım duphalac içtim 3 gündür düzene girdi çok şükür Allah senin de yardımcın olsun bebeğe iyi bak annesi...

şişttttttt... lutfen sakın ol canım sen suanda sadece bebegını dusun lutfen kımseye aldırış etme. bebeğin senınle merak etme ama lutfen olumsuz seyler dusunerek bebegını mutsuz etme. bu yolda neler cektıgımızı dusun lutfen bız ne sıkıntıların ustesınden gelıyoruz .. sımdı ıkı kısının yuzunden bebegıne zarar verme lutfen ....

merhaba kızlar uzun zamandır giremedim nete...28inde test günüm ve bende hiç bir belirti yok..... bu iyi mi kötü mü bilmedim çünkü aşılamalardan sonra belirtiler vardı ama sonuç negatifti...kim bilir belkide belirti olmaması gerekiyor :))

kızlar kabızlık problemi olanlarrrrr kayısıyı biraz suyla pişirip öyle yiyin bende çok işe yaradı ;))

aaa az kalsın unutuyordum Lilymeredin canım nete sırfsenin durumunu merak ettiğim için girdim :)tebrik ederim canım darısı hepimizin başına :))

selam kızlarrr iyi bayramlar.. iki gün sonra test günüm artık heyecanlanmaya başladım.. dün dayanamayıp idrar testi yaptım ikinci çizgi çooooook silik çıktı bakalım iki gün sonra sonuç nolcak Allah hayırlısını versin inşallah hepimize de...:nazar:

cancanımmmm sımdıden tebrık edıyorum senı.. ınsallahh kan sonucunda cok ıyı cıkacak .))) topiğimizin hamiş haberleri daha da artsın inşallahhhh:)

cancanımmmm sımdıden tebrık edıyorum senı.. ınsallahh kan sonucunda cok ıyı cıkacak .))) topiğimizin hamiş haberleri daha da artsın inşallahhhh:)

amin canım inşallah listedeki herkesi hamile görmek istiyoruz herkese umut olsun inşallah.. ya ben çok erken davrandım galiba erken sevinmek istemiyorum Allah korusun sonunda üzülmek olabilir.. kan testini yaptırayım ona göre inşallah sevinirim hepimiz de mutlu haberler alırız inşallah ...

Hamile haberleri almak ne güzel ya umut doluyo insanın içine,o listede herkes hamiş yazar inşallahhhhhhhhhhhhhh

Son düzenleme:
selam kızlarrr iyi bayramlar.. iki gün sonra test günüm artık heyecanlanmaya başladım.. dün dayanamayıp idrar testi yaptım ikinci çizgi çooooook silik çıktı bakalım iki gün sonra sonuç nolcak Allah hayırlısını versin inşallah hepimize de...:nazar:

Allah kanda görmeyi ve kucağına almayı nasip etsin canım, hiç belirtin var mıydı? biz merakla bekleyenlere umut oluyorsunuz :)))

canım silik çizgi çıktıysa değerin en az 30 larda biliyosun 25 ve üstü çkıyo idrar testlerinde,,çok sevindim hamiş moduna girebilirsin darısı başımıza

Allah kanda görmeyi ve kucağına almayı nasip etsin canım, hiç belirtin var mıydı? biz merakla bekleyenlere umut oluyorsunuz :)))amin canım inşallah hepimiz de.. hiç belirti yok yaa normal herşey sadece azıcık dışarı çıksam çıkar çıkmaz yoruluyorum uykum geliyo hemen çok zaten normalde de uykuyu severim ama sanki biraz arttı gibime geliyo tabi bu bi belirtiyse...

canım silik çizgi çıktıysa değerin en az 30 larda biliyosun 25 ve üstü çkıyo idrar testlerinde,,çok sevindim hamiş moduna girebilirsin darısı başımıza

teşekkürler canım darısı başımıza evet.. :) bilmiyorum ki hamile moduna giripe erken sevinip sonra üzülürüm diye korkuyorum beklemedeyim şimdilik işte

teşekkürler canım darısı başımıza evet.. :) bilmiyorum ki hamile moduna giripe erken sevinip sonra üzülürüm diye korkuyorum beklemedeyim şimdilik işte

evet işte böyle bir sınav bu diğer kadınlar silk çizgiyi görür ve tüm sevdiklerine haber uçar..hamiledir.. ama bizim sınavımız da bu hiç duymadığım şeylerin uzmanı oldum kimyasal,dış gebelik,kese varmış çocuk yokmuş,çocuk varmış kalbi durmuş..hep boğazımıza düğümlenir seni çok iyi anlıyorum,,kucağımıza alana kadar rahat yok ama gönlünü ferah tut kötü şeyler getirme aklına,tuttu bebişin hayırlısıyla:)

:nazar:AGUSTOS 2012 AYINDA TÜP BEBEK DENEYECEKLER:nazar:[/SIZE][/COLOR][/B]
[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD]İSİM[/TD]
[TD="width: 257"]YAŞ[/TD]
[TD="width: 259"]NEDEN[/TD]
[TD="width: 352"]KAÇINCI DENEME[/TD]
[TD="width: 299"]MERKEZ[/TD]
[TD="width: 258"]DURUM[/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]gltensu[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD][/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]ankalife[/TD]
[TD]reglini bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ironik[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]tedaviye başladı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lilla82[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]teadvisine başladı[/TD]
[/TR]
[/TR]
[TR]
[TD]esraersoy[/TD]
[TD]21[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]asm hastanesi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ece22[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]sebepsiz inf[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]bursa acıbadem hastanesi[/TD]
[TD]tedavisine başladı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gizems[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]çikolata kisti[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]bahçeci kliniği[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mmine[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]alman hastanesi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mimoza79[/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]tedavisini bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yarensardunya[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD]çikolata kisti[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]bahçeci kliniği[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]moonlight35[/TD]
[TD]35[/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD]bilinmeyen inf.[/TD]
[TD][/TD]
[TD]tedavisini bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gizems[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]bahçeci kliniği[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]YS88[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]reglyni bekliyor[/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]edirne[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]istanbul tüp bebek merkezi[/TD]
[/TR]
[/TR]
[TR]
[TD]lilymeredin[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]floransa nightingle[/TD]
[TD]test gününü bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]as89247[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]erkek inf[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]moonliğht[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]teadvisine başladı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]menac[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]1. deneme[/TD]
[TD]memorial veya bahçeci kliniği[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]superisi_21[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]çikolata kisti[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]kayseri sevgi hastanesi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tugbasinop[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]bahçeci kliniği[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nisanhayalim[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD]erkek[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]irenbe[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cancanım[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]erkek[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]istanbul medicana[/TD]
[TD]22 agustos test tarihi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tubisch_tubisch[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]4.deneme[/TD]
[TD]ankara tüp bebek[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ptselda[/TD]
[TD]34[/TD]
[TD]sebepsiz inf.[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]regliyni bekliyor[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

ALLAH'IM TEDAVİMİZİN SONUCUNU HAYIRLI KIL, DUALARIMIZI KABUL ET.BİZE SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASİP ET.AMİN
11743.gif
11743.gif
11743.gif
11743.gif
11743.gif
11743.gif

ececim benide listeye ekleyebilirsin,bu ay bende dondurulmuşlarla başlıyorum tedavime,ilki malesef negatif haziranda:( sebep azosperm

Canım dur bi sakin ol bebegin hiç bi yere gittiği yok hastaneden banada oyle demişlerdi gerekirse lavman yapılır diye. en azından biraz rahatlamışsındır. Senin şuan stresten uzak durman lazım kafanı dağıtıcak bişeylerle ugras biz burdayız bizee yaz.

sakın aklına kötü şeyler getirme harşeyden önce tutunmaya çalışan bebeğine bu haksızlığı yapma,benim yaptığım en büyük hata buydu.. stres yaptıkça kabız oluyosun,bi rahatla düşünme bol bol su iç,kayısıyı kaynat ılık ıılık iç bak herşey yoluna giricek inşallah

Back
X