Kızlar hastaneden haber geldi 15tanenin 9'u olgunmuş ve 7tanesi döllenmiş sadece sevimsem mi üzülsem mi bilemedim manoliza tablosuna döndüm :)
kızlar günaydın
3 yumurtadan 2 tanesi döllenmiş
yarın tekrar arayacaklar
çokk sevindim canım, savaşçı olur direnirler inşallahhh :)) ve sonraaaa
kızlarrrr geldim 2.kalite 2embrio transferi yapıldı transfrden4 saat sonra gaz sancısından öluyodum sonra herkesin aksine ishal oldum rahatladım yanı bugun bitürlü rahatlayamadım ..... tabi buarada ben birazsorunlu grup hasta olduğum için anestezi altında transfer yapıldı.. ama herşeye rağmen mutluyum listeye yazmışınıız evet 1eylül testim var teşekkürler ece22
cnm inşallah sonucu güzel olur...:kızlar günaydın
3 yumurtadan 2 tanesi döllenmiş
yarın tekrar arayacaklar
Selam kızlar, benim dün opu'm gerçekleşti, hiç korkmayın, gerçekten sorunsuz bir işlem. Sonrasında 1-2 damla kan geldi, hafif karın ve bel ağrısı oldu ama her zamanki adet sancılarımın ancak 10'da biriydi. Zaten neredeyse bütün gün uyudum :)
3 tane yumurtam vardı ama opu'da 4 tane almışlar, bir tane daha yetişmiş yani. Şimdi bugün sabah aradılar, 4 taneden 2 tanesi döllenmiş, Allah'ıma şükürler olsun.
Şimdi kafama şu takılıyor: Gelişimlerine bakıp yarın arayacaklarmış, yani bu döllenen canım yumurtalarımın kötü gelişmesi söz konusu olabiliyor öyle mi? Yoksa sadece yavaş gelişti gibi bir durum mu olur? Bilen arkadaşlar var mı?
Eğer her şey normal giderse Perşembe veya Cuma transferim olacakmış. İnşallah hiç bir sorun olmaz ve transferim gerçekleşir. Allah isteyen herkese de nasip etsin.
Selam kızlar, benim dün opu'm gerçekleşti, hiç korkmayın, gerçekten sorunsuz bir işlem. Sonrasında 1-2 damla kan geldi, hafif karın ve bel ağrısı oldu ama her zamanki adet sancılarımın ancak 10'da biriydi. Zaten neredeyse bütün gün uyudum :)
3 tane yumurtam vardı ama opu'da 4 tane almışlar, bir tane daha yetişmiş yani. Şimdi bugün sabah aradılar, 4 taneden 2 tanesi döllenmiş, Allah'ıma şükürler olsun.
Şimdi kafama şu takılıyor: Gelişimlerine bakıp yarın arayacaklarmış, yani bu döllenen canım yumurtalarımın kötü gelişmesi söz konusu olabiliyor öyle mi? Yoksa sadece yavaş gelişti gibi bir durum mu olur? Bilen arkadaşlar var mı?
Eğer her şey normal giderse Perşembe veya Cuma transferim olacakmış. İnşallah hiç bir sorun olmaz ve transferim gerçekleşir. Allah isteyen herkese de nasip etsin.
kızlarrrr geldim 2.kalite 2embrio transferi yapıldı transfrden4 saat sonra gaz sancısından öluyodum sonra herkesin aksine ishal oldum rahatladım yanı bugun bitürlü rahatlayamadım ..... tabi buarada ben birazsorunlu grup hasta olduğum için anestezi altında transfer yapıldı.. ama herşeye rağmen mutluyum listeye yazmışınıız evet 1eylül testim var teşekkürler ece22
ben 2 aşılamayla tüp raporu çıkardım 2 tane yetiyor canım28 yaşındayım, 4 yıllık evliyim. 1 aşılama bana yetti ya, 2 tane daha mı olmak zorundayım gerçekten??((
Cnm bende Temmuz ayında hamile kaldım :)
Ben 10. Gun kanda test yaptım 130 çıktı hamileydim
Eve geldim icimde kalmıştır hep idrar testinde çift çizgi gormek..neyse evde yaptım görümde çift çizgiyi silikti ama belirgindi..
Neyse iki gun sonra kan testini tekrarlayalım ..11. Gun evde idrar testi yapayım daha koyu çıkar ikinci çizgi dedim cunku öle olması lazım deilmi normalde...
Veeeee hiç çizgi çıkmadı ikinci çizgi 10. Gun çıktı 11. Gun çıkmadı ve cok kötü oldum kesin tutunmayı bıraktı ve hormon değerimde düşüyor diye çıkmadı dedim...
Resmen eziyet ettim kendime Ogün ağladım ağladım..
Ertesi gunu yani 12. Gun kan verdim ve 365 çıktı...
Ani marka iki test farklı sonuc verdi...hani ayrı marka test kullansaydım belki duyarlılığı farklı ondan çıkmadı diycektim ama aynı markayı...onun icin sen idrar testine hiç bakma tövbe ettim artık idrar testi elime bile almam :)
canım hayırlı olsun şimdiden inşallah sıkıca tutunur bebişin...5.gün neden?daha öncede okumuştum 3/4.gün embriyosu diye bilgi verirmisin bana da kafam karıştıgunaydın kızlar sımdı guzel bı telefon aldım merkezden aradılar bılıyosunuz 10 tanesı dollenmıstı 9u gayet ıyıymıs 1 tanesı bıraz yavas ılerlıyo dedıler 5.gun transferım olucak allahn ıznıyle ynı persembe gunu transferım var yolun sonuna gelmıs durumdayım ayyy cok sevndım dua ettım hep 5.gun olsun dıe allah gonlume gore verdı
güzel aslında transfer ne zaman canım :)
ys canım senınde sımdıden hayırlı olsun ıns kalıtelı kalıtelı konarlar gobısıne=)
5 Inci Gun Transverine Blastosist Transveri denılıyor bu duruma Cok Sevindm Cunku Sadece Cok Kaliteli Embriyolara Uygulanabilen Bir Yontem Yani Embriyonun Tuplerdeki Yolculugunun Bitip Rahme Yerlestigi Evreye Blastosist Evresi Denir Ve Tutunma Sansi Yuzde 70 Dir Dusunsene 5 Gun Disarida Yasamayi Basarmis Embriyo Sana Daha Siki Tutunur bu genellıkle yumurta sayısı fazla olan hastalara yplıyor
:kızlar hepımız aynı yolda mucadele veryrs allah emeklerımızın karsılıgını versın hepımıze
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?