Ağustos 2012 de tüp bebektedavisine başlayanlar varmı

Kızlar hastaneden haber geldi 15tanenin 9'u olgunmuş ve 7tanesi döllenmiş sadece sevimsem mi üzülsem mi bilemedim manoliza tablosuna döndüm :)

çok iyi tabiiki,7 tane azmı benimde 8 tane döllenmişti 7 tanesi dondurruldu şimdi onlarla devam ediyorum Allahıma şükür dondurulcak embriyolarımız var tedaviye en baştan başlamak çok zor olurdu.....şükret....inşallah senin gerek kalmaz ilkinde tutunur bebeğin

canım inşallah tutmuştur bebeklerin :) ikiz gelsinnnnnnnn çok beklettiler bizi de mi? hayırlı haberlerini bekliyoruz öptm

Selam kızlar, benim dün opu'm gerçekleşti, hiç korkmayın, gerçekten sorunsuz bir işlem. Sonrasında 1-2 damla kan geldi, hafif karın ve bel ağrısı oldu ama her zamanki adet sancılarımın ancak 10'da biriydi. Zaten neredeyse bütün gün uyudum :)

3 tane yumurtam vardı ama opu'da 4 tane almışlar, bir tane daha yetişmiş yani. Şimdi bugün sabah aradılar, 4 taneden 2 tanesi döllenmiş, Allah'ıma şükürler olsun.

Şimdi kafama şu takılıyor: Gelişimlerine bakıp yarın arayacaklarmış, yani bu döllenen canım yumurtalarımın kötü gelişmesi söz konusu olabiliyor öyle mi? Yoksa sadece yavaş gelişti gibi bir durum mu olur? Bilen arkadaşlar var mı?

Eğer her şey normal giderse Perşembe veya Cuma transferim olacakmış. İnşallah hiç bir sorun olmaz ve transferim gerçekleşir. Allah isteyen herkese de nasip etsin.

Gecmisler olsun,hayirlisiyla transferinede az kaldi inşallah,her sey güzel olacak...

Hayırlı olsun canım, inşallah dediğin gibi bir sorun olmaz benim 17 taneden 14 tanesi döllenmişti ve hepsi 3.güne ulaştı , senin de öyle olur inşallahhh, sen gönlünü ferah tut, bebeğin en kısa zamanda sırasıyla göbeğinde ve kucağında olsun

canım bebışlerın hayırlı olsun ınsallah en guzel yıldonumu hadıyenı alaacaksın :))

herkese merhabalar kızlarrrr transferden bu gune kadar tuvalate cıkamamıstım... kayısı da yedım ıncır de ama olmamıstı. her gun duphalac da ıctım yıne olmadı. ama dun aksam annemın zorla yedırdığı haslanmıs mısır bugun benım tuvalete cıkmamı sagladı...
tuvalete cıkmamın benı ve esımı bu kadar sevındırecegını hıc dusunmezdımmm :):):):))) cok rahatladımmm

sen ıcını rahat tut canım herseyın hayırlısı olsun .. bebıslerın guzel guzel gelıscekler ve sorunsuz bır sekılde transferın gerceklesecek ınsallah :)

cnm hayırlı olsun bebeğin sağlıkla kucağına alırsın inşallah...ilk denemen miydi sorun neydi sizde?

canım hayırlı olsun şimdiden inşallah sıkıca tutunur bebişin...5.gün neden?daha öncede okumuştum 3/4.gün embriyosu diye bilgi verirmisin bana da kafam karıştı

güzel aslında transfer ne zaman canım :)

Transver henüz belli değil biz sizi duruma göre arıycaz dedi. Iyi mi gerçekten yaa valla o konuda pek bilgim olmadığı için ben hep 10 tane olur en az diye düşünüyordum inşallah hepsi kaliteli olur da o zaman 6tanede dondurturuz

As ve atabebek kızlar sizin de opunüz hayırlı olsun aynı gün olmuşsuz allah tamamına erdirsin sıra transver ve son olarak burda hamile haberinizi vermekte benim de öyle tabi :)

ys canım senınde sımdıden hayırlı olsun ıns kalıtelı kalıtelı konarlar gobısıne=)
5 Inci Gun Transverine Blastosist Transveri denılıyor bu duruma Cok Sevindm Cunku Sadece Cok Kaliteli Embriyolara Uygulanabilen Bir Yontem Yani Embriyonun Tuplerdeki Yolculugunun Bitip Rahme Yerlestigi Evreye Blastosist Evresi Denir Ve Tutunma Sansi Yuzde 70 Dir Dusunsene 5 Gun Disarida Yasamayi Basarmis Embriyo Sana Daha Siki Tutunur bu genellıkle yumurta sayısı fazla olan hastalara yplıyor
:kızlar hepımız aynı yolda mucadele veryrs allah emeklerımızın karsılıgını versın hepımıze

Son düzenleme:

Bana da ilk görüşmede doktor 4 yada 5.gün yapıyoruz dedi ama hemşire dün şimdiden gün söyleyemem seni duruma göre arayacaklar dedi bugün aradiklarinda da duruma göre biz sizi bilgilendiricez dedi ama bende 5.gün olsun istiyorum hali ile ama hayırlısı olsun tabiki en önemlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…