Ağustos 2012 de tüp bebektedavisine başlayanlar varmı

canım haırlı haberlerini bekliyorum temmuz topiği harika hamilelerle dolu inşallah bizimde topikimiz öyle olacak

inşallah listemiz baştan sona hamilerle dolu olacak... inşallah seneye de bebeklerle ilgili konularda buluşup yazışacağız Allah'ın izniyle

arkadaşlar maslak acıbademi önerirmisiniz

canım benım ılk tedavım baska bır merkzdeydı ve ben memnun oldugumu dusunuyordum takı bahcecıye gecene kadar. bahcecıye gectıkten sonra aralarındakı farkı cok net farkettım ve suanda cok memnunum. bahcecıdeyım ve doktorum güvenc bey

bende bahçeciye bağlı umut tüpe gittim.2 kere aşılama 1 tüp ama dr um çok düşük doz veriyo.bide benm zaten yumurta fazla olmuyo.oyuzden tutmadı.tüpte 1 tane yumurta topladı.oda 2 gün dayanmadı transfer bile yapmadı.acıbademme gittim.dr reçeteme günlük 450lik doz yazdı.buyuzden umutlandım.ama karar veremedim.sizler kaçar doz kullandınız iğnelerinizi

canm benim yumurtalarım tembel.fsh lh 0.ilaçsız adet olamıyorum.eğer memnunsan drnun ismini ver istersen bide oraya gidiyim.çok çaresizim.

seni anlıyorum ama yeni transfer yaptırmış birine aa ben de orda 2 aşılama 1 tüp taptırdım negative demek kaderdaşına ne kadar pozitif bir yaklaşım ve umut sence?
benim doktorum prof.dr.engin oral ben kendisinden de bahçeciden de memnun kaldım 10 dondurulmuşum var negatif de olsa sonuç yine aynı kişilerle devam edeceğim...

canım haırlı haberlerini bekliyorum temmuz topiği harika hamilelerle dolu inşallah bizimde topikimiz öyle olacak
ınsallah canımmm ınsllahh bu ay bızım de yuzumuz gulecek::)
allah ısteyen herkese nasıp etsın o muthıs duyguyu canım.
inşallah listemiz baştan sona hamilerle dolu olacak... inşallah seneye de bebeklerle ilgili konularda buluşup yazışacağız Allah'ın izniyle

guzel haberlerımızı alalım ve bır gun belırleyıp bulusalım bır yerde bence hep bırlıkte cok guzel olabılır :)

hayatım senin probleminle benmki aynı diildirki.yanlış anlayıp sakın sıkıntı yapma.rabbim evladını kucağına almayı nasip etsin.bak negüzül sonuç almışsın nemutlu.benm demek istediğim ben zaten oraya gitiim.baska biyer gidiyim dedim

canım herkesın sorunu farklı bu yuzden kımın ne kadar doz kullandıgıyla ılgılenme bence . gıt bır kac yerden gorusme randevusu al ve esınle gıdıp gorusun hangısı ıcıne sınerse orda basla tedavıne. bız bahcecıye bu sekılde karar vermıstık. ayrıca ben umutta degılım bahcecı fulyadayım

Çok haklısın canım tabiki bizim ki biraz ışte ordan burdan okumanıza göre eğer olacağı varsa 2.gün de olur 3.günde 4 yada 5.gün'de bize kalan tek şey doktorumuza güvenip içimiz rahat bir şekilde kendimizi ona bırakıp ne denirse yapmak gerisi de zaten allah'a kalmış

canm merkez neresiydi.offf ya ben napıcam bu hafta baslamam lazım neolur yardım edin ist hangi mekez
umut tüp bebek canım kadıköyde

ben hep 300 doz gonalf kullandım
kaynak az olunca dr ne yapsın onlar elinden geleni yapıyro bence
bende merkezden çok memnunum

Canım selam.Beni de listyeye 2 defa yazmışsın.Altta olanı silip test tarihimi 1 Eylül olarak düzenleyebilirsin.Hoşçakal

sevgili edirne, gordum ki senin de test tarihin 29 agustos..benim de oyle..belirtilerin var mi?bende ilk 2-3 gun kasiklarim tas gibiydi..ama su an hicbirsey yok..aklima takmamaya calisiyorum ama beklemek cok zor...herkesin umarim dilekleri hayirlisiyla kabul olur..

Uyursun uyursun merak etme,bebekler gibi bebeginle uyursun inşallah :)

canım benim de 29 ağustos ve bugün kasıklar indi senin de dediğin gibi, bugün kalktım ufak tefek işleri yapıyorum, felaket bel ağrısı yaşıyorum ama... belirti için daha çok erken , öyle değil mi Lilymeredin? :)))

:)) heee erken daha, yaw bel ağrısı,kasık ağrısı,bunlar olası seyler,memeler gitgide şişiyor felan:) kızlar kızlar bugunle o gunu saymayın kaldi bir hafta menac,heyecanla bekliyorum ve hep dua ediyorum,eğer 8.günden sonra lekelenme olursanız korkmayın ,bebislere iyi bakın :)

Kızlar şükürler olsun rabbime esas bugün bana Bayram yaşattı,doktorum yarın yap dedi ama Dunki iki ayrı negatif idrar testinden sonra korka korka,bide yaZmistim kabizlik,ikinmalar,lavman,üstüne sabaha kadar ishal oldum,şükürler olsun hamileyim,allahım inşallah bu sefer kucağıma almayı nasip eder,2.beta 14.guun;491.51. Şimdi sıra keseyi görmeye ve sonra tam tam kalp atışları inşallah,allahım hepimize bu duyguları yaşat,butun transferlerin yüzünü güldür...dualarım sizinle...

ay çokkkkkkkkkk şükür çok kafama takılmıştın ya ikiz mi acaba senin? bak kabız falan olup lagman yaptırma artık dikkat et savaşçı bebişin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…