canım haırlı haberlerini bekliyorum temmuz topiği harika hamilelerle dolu inşallah bizimde topikimiz öyle olacak
arkadaşlar maslak acıbademi önerirmisiniz
evet canım istanbulda, senin problemin neydi peki?
canım benım ılk tedavım baska bır merkzdeydı ve ben memnun oldugumu dusunuyordum takı bahcecıye gecene kadar. bahcecıye gectıkten sonra aralarındakı farkı cok net farkettım ve suanda cok memnunum. bahcecıdeyım ve doktorum güvenc bey
canm benim yumurtalarım tembel.fsh lh 0.ilaçsız adet olamıyorum.eğer memnunsan drnun ismini ver istersen bide oraya gidiyim.çok çaresizim.
ınsallah canımmm ınsllahh bu ay bızım de yuzumuz gulecek::)canım haırlı haberlerini bekliyorum temmuz topiği harika hamilelerle dolu inşallah bizimde topikimiz öyle olacak
allah ısteyen herkese nasıp etsın o muthıs duyguyu canım.evet kaçıncı gün transfer olduğu tamamen gelişimle alakalı benim ilkinde 5. gün olabilir demişti ama 3. gün 8 hücreli ve birleşmeye başladığı için haman transfer ettiler ama nasip olmadı bebişim tutunamadı çok pişmanım deli gibi işe gittim,çok kızıyorum kendime bu kez raporumu alıp dinlenicem bakalım ne değişecek Allahım izin versin hepimiz anne olalım..
inşallah listemiz baştan sona hamilerle dolu olacak...inşallah seneye de bebeklerle ilgili konularda buluşup yazışacağız Allah'ın izniyle
seni anlıyorum ama yeni transfer yaptırmış birine aa ben de orda 2 aşılama 1 tüp taptırdım negative demek kaderdaşına ne kadar pozitif bir yaklaşım ve umut sence?
benim doktorum prof.dr.engin oral ben kendisinden de bahçeciden de memnun kaldım 10 dondurulmuşum var negatif de olsa sonuç yine aynı kişilerle devam edeceğim...
bende bahçeciye bağlı umut tüpe gittim.2 kere aşılama 1 tüp ama dr um çok düşük doz veriyo.bide benm zaten yumurta fazla olmuyo.oyuzden tutmadı.tüpte 1 tane yumurta topladı.oda 2 gün dayanmadı transfer bile yapmadı.acıbademme gittim.dr reçeteme günlük 450lik doz yazdı.buyuzden umutlandım.ama karar veremedim.sizler kaçar doz kullandınız iğnelerinizi
kızlar bence 5. gun 2. gun dıye takılmayın yuce rabbım ne zaman ol derse olur. benım ılk denememde 5. gun embrıyosuydu cok kalıtelıydı hucre buyukluklerı esıt ve kalıntısı yoktu ama sonucum negatıftı. bu denememızde 3. gun embrıyosu transferım yapıldı ve buna sımdı sukur edıyorum cunku ılk denememde 5. gune kadar bekledıklerı ıcın hıc dondurulacak embrıyomus kalmamıstı. ama sımdı 3 tane dondurulmusum var. cunku doktorların hepsı de su kanaatte. ne kadar ıyı labaratuar olursa olsun anne rahmını tutmaz. dısarda yasamayan o embrıyolar anne rahmınde yasayabılır. o yuzden rıske atmayıp bu kez 3. gunde transfer edıldı ve suan ne olur ne ollmaz dıe 3 tane dha kardes beklıyo bebısımı:)
bence boyle seyler yazıp ne kafanızı karıstırın ne de bılgısı olmayanların moralını bozmayın lutfen. cunku ınsan bu donemde herseyden etkılenıyor. bılmeyenler benım kı 2. gun demek kı kalıtesız dıye umıtsızlıge kapılabılıyor. ama benım cok bıldıgım var 2. embrıyosuyla ıkız bebek sahıbı alan arkadaslarım. lutfen bıraz daha dıkkatlı olalım.
sakın benı yanlıs anlamayın.. lutfen
iyi tabi ki, dondurulmuşların da olacak allahın izniyle sen merak etmeumarım sonuç pozitif olur da dondurulmuşlara gerek bile kalmaz
umut tüp bebek canım kadıköydecanm merkez neresiydi.offf ya ben napıcam bu hafta baslamam lazım neolur yardım edin ist hangi mekez
bende bahçeciye bağlı umut tüpe gittim.2 kere aşılama 1 tüp ama dr um çok düşük doz veriyo.bide benm zaten yumurta fazla olmuyo.oyuzden tutmadı.tüpte 1 tane yumurta topladı.oda 2 gün dayanmadı transfer bile yapmadı.acıbademme gittim.dr reçeteme günlük 450lik doz yazdı.buyuzden umutlandım.ama karar veremedim.sizler kaçar doz kullandınız iğnelerinizi
Dondurulmuşlar la da kardeş yapıcam zaten onun için istiyorum :) :)
AGUSTOS 2012 AYINDA TÜP BEBEK DENEYECEKLER [/SIZE][/COLOR][/B]
[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD]İSİM[/TD]
[TD="width: 257"]YAŞ[/TD]
[TD="width: 259"]NEDEN[/TD]
[TD="width: 352"]KAÇINCI DENEME[/TD]
[TD="width: 299"]MERKEZ[/TD]
[TD="width: 258"]DURUM[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gltensu[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD]erkek inf.[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]ankalife[/TD]
[TD]1 eylül test tarihi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]swm[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]bursa acıbadem hastanesi[/TD]
[TD]reglini bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ironik[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]tedaviye başladı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lilla82[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]teadvisine başladı[/TD]
[/TR]
[/TR]
[TR]
[TD]esraersoy[/TD]
[TD]21[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]asm hastanesi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ece22[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]sebepsiz inf[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]bursa acıbadem hastanesi[/TD]
[TD]tedavisine başladı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mmine[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]alman hastanesi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mimoza79[/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]tedavisini bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yarensardunya[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD]çikolata kisti[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]bahçeci kliniği[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]moonlight35[/TD]
[TD]35[/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD]bilinmeyen inf.[/TD]
[TD][/TD]
[TD]30 agustos test günü[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gizems[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]bahçeci kliniği[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]YS88[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]edirne[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]istanbul tüp bebek merkezi[/TD]
[/TR]
[/TR]
[TR]
[TD]lilymeredin[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]floransa nightingle[/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]as89247[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]erkek inf[/TD]
[TD][/TD]
[TD]umut tüp bebek merkezi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]moonliğht[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]teadvisine başladı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]menac[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]1. deneme[/TD]
[TD]memorial veya bahçeci kliniği[/TD]
[TD]29 agustos test tarihi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]superisi_21[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]çikolata kisti[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]kayseri sevgi hastanesi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tugbasinop[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]bahçeci kliniği[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nisanhayalim[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD]erkek[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]irenbe[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cancanım[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]erkek[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]istanbul medicana[/TD]
[TD]22 agustos test tarihi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tubisch_tubisch[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]4.deneme[/TD]
[TD]ankara tüp bebek[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ptselda[/TD]
[TD]34[/TD]
[TD]sebepsiz inf.[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]regliyni bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yelkenay[/TD]
[TD]25[/TD]
[TD]azosperm[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]göztepe medikal park hastanesi[/TD]
[TD]tedavisini bekliyor[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
ALLAH'IM TEDAVİMİZİN SONUCUNU HAYIRLI KIL, DUALARIMIZI KABUL ET.BİZE SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASİP ET.AMİN
amin canım yaaa inşallah çoooooook heyecanlanmaya başladım bilmiyorum ya garip duygular içerisindeyim...
inşallah canımdilerim rabbim hiçbirimizin emeğini boşa çıkarmasın maddi manevi gerçekten zorlu süreç tabi ki manen daha çok yıpranıyoruz.. ama çok şükür bizler en azından tedavi olarak biraz da olsa ümit edebiliyoruz ya hiç imkanı olmayıp tedavi olamayanlar rabbim yardımcımız olsun inşallah... ya ben yarın için heyecanlanıyorum içim titriyo sanki ama burda arkadaşların güzel haberini aldıkça,sizler güzel dilekte bulundukça rahatlıyorum.. bu gece uyuyabilir miyim acaba
sevgili edirne, gordum ki senin de test tarihin 29 agustos..benim de oyle..belirtilerin var mi?bende ilk 2-3 gun kasiklarim tas gibiydi..ama su an hicbirsey yok..aklima takmamaya calisiyorum ama beklemek cok zor...herkesin umarim dilekleri hayirlisiyla kabul olur..
canım benim de 29 ağustos ve bugün kasıklar indi senin de dediğin gibi, bugün kalktım ufak tefek işleri yapıyorum, felaket bel ağrısı yaşıyorum ama... belirti için daha çok erken , öyle değil mi Lilymeredin? :)))
Kızlar şükürler olsun rabbime esas bugün bana Bayram yaşattı,doktorum yarın yap dedi ama Dunki iki ayrı negatif idrar testinden sonra korka korka,bide yaZmistim kabizlik,ikinmalar,lavman,üstüne sabaha kadar ishal oldum,şükürler olsun hamileyim,allahım inşallah bu sefer kucağıma almayı nasip eder,2.beta 14.guun;491.51. Şimdi sıra keseyi görmeye ve sonra tam tam kalp atışları inşallah,allahım hepimize bu duyguları yaşat,butun transferlerin yüzünü güldür...dualarım sizinle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?