Ağustos 2012 de tüp bebektedavisine başlayanlar varmı

canım ıste embrynun durumuna gore bakıyolar eger gıdebılck gıbıyse 5.gune kadr sürdürüyorlar bolunemıck gıbysede dıs ortamda kalmasndansa onu en guvenlı yere rahıme koyuverıyorlar doktoruma ve labarotvra cok gvnyrm ben zaten kaderımızde ne varsa onu yasıcaz ılla bısey sebep olucak işte

kızlar bence 5. gun 2. gun dıye takılmayın yuce rabbım ne zaman ol derse olur. benım ılk denememde 5. gun embrıyosuydu cok kalıtelıydı hucre buyukluklerı esıt ve kalıntısı yoktu ama sonucum negatıftı. bu denememızde 3. gun embrıyosu transferım yapıldı ve buna sımdı sukur edıyorum cunku ılk denememde 5. gune kadar bekledıklerı ıcın hıc dondurulacak embrıyomus kalmamıstı. ama sımdı 3 tane dondurulmusum var. cunku doktorların hepsı de su kanaatte. ne kadar ıyı labaratuar olursa olsun anne rahmını tutmaz. dısarda yasamayan o embrıyolar anne rahmınde yasayabılır. o yuzden rıske atmayıp bu kez 3. gunde transfer edıldı ve suan ne olur ne ollmaz dıe 3 tane dha kardes beklıyo bebısımı:)
bence boyle seyler yazıp ne kafanızı karıstırın ne de bılgısı olmayanların moralını bozmayın lutfen. cunku ınsan bu donemde herseyden etkılenıyor. bılmeyenler benım kı 2. gun demek kı kalıtesız dıye umıtsızlıge kapılabılıyor. ama benım cok bıldıgım var 2. embrıyosuyla ıkız bebek sahıbı alan arkadaslarım. lutfen bıraz daha dıkkatlı olalım.
sakın benı yanlıs anlamayın.. lutfen

iyi tabi ki, dondurulmuşların da olacak allahın izniyle sen merak etme umarım sonuç pozitif olur da dondurulmuşlara gerek bile kalmaz

Cancanim nerelerdesin,nasılsın? Yarın test tarihin var, heyecanla bekliyorum ben de ,allahımdan hayırlısı ....dualarım seninle...İkinci hamilemiz sen olucaksin Allah'ın izniyle...

amin canım yaaa inşallah çoooooook heyecanlanmaya başladım bilmiyorum ya garip duygular içerisindeyim...

Çok haklısın canım ama benim transfer olmayacak dondurup saklayacağız güzel dileklerin için çok tsk ederim Allah yardımcımız olsun...

canımm benım cok guzel haberler alacaksın merak etme rahat ol sennn :)))

inşallah canım dilerim rabbim hiçbirimizin emeğini boşa çıkarmasın maddi manevi gerçekten zorlu süreç tabi ki manen daha çok yıpranıyoruz.. ama çok şükür bizler en azından tedavi olarak biraz da olsa ümit edebiliyoruz ya hiç imkanı olmayıp tedavi olamayanlar rabbim yardımcımız olsun inşallah... ya ben yarın için heyecanlanıyorum içim titriyo sanki ama burda arkadaşların güzel haberini aldıkça,sizler güzel dilekte bulundukça rahatlıyorum.. bu gece uyuyabilir miyim acaba

Sanada maşallah canım çok çok harika beşinci gün transferi olması güzel haberlerini bekliyoruz

uyumalısın ama uyuyabılır mısın bende bılemıyorum :) ınsallah cok cok guzel bır haber alacaksın sen bebegınle konus o senı uyutur merak etme :)

evet kaçıncı gün transfer olduğu tamamen gelişimle alakalı benim ilkinde 5. gün olabilir demişti ama 3. gün 8 hücreli ve birleşmeye başladığı için haman transfer ettiler ama nasip olmadı bebişim tutunamadı çok pişmanım deli gibi işe gittim,çok kızıyorum kendime bu kez raporumu alıp dinlenicem bakalım ne değişecek Allahım izin versin hepimiz anne olalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…