ys canım senınde sımdıden hayırlı olsun ıns kalıtelı kalıtelı konarlar gobısıne=)
5 Inci Gun Transverine Blastosist Transveri denılıyor bu duruma Cok Sevindm Cunku Sadece Cok Kaliteli Embriyolara Uygulanabilen Bir Yontem Yani Embriyonun Tuplerdeki Yolculugunun Bitip Rahme Yerlestigi Evreye Blastosist Evresi Denir Ve Tutunma Sansi Yuzde 70 Dir Dusunsene 5 Gun Disarida Yasamayi Basarmis Embriyo Sana Daha Siki Tutunur bu genellıkle yumurta sayısı fazla olan hastalara yplıyor
:kızlar hepımız aynı yolda mucadele veryrs allah emeklerımızın karsılıgını versın hepımıze
Transver henüz belli değil biz sizi duruma göre arıycaz dedi. Iyi mi gerçekten yaa valla o konuda pek bilgim olmadığı için ben hep 10 tane olur en az diye düşünüyordum inşallah hepsi kaliteli olur da o zaman 6tanede dondurturuz
iyi tabi ki, dondurulmuşların da olacak allahın izniyle sen merak etmeumarım sonuç pozitif olur da dondurulmuşlara gerek bile kalmaz
menac sizde problem neydi canm.nerde tedavi oldun.ben merkez araştırıyorum ama daha bulamadım
Cancanim nerelerdesin,nasılsın? Yarın test tarihin var, heyecanla bekliyorum ben de ,allahımdan hayırlısı ....dualarım seninle...İkinci hamilemiz sen olucaksin Allah'ın izniyle...
amin canım yaaa inşallah çoooooook heyecanlanmaya başladım bilmiyorum ya garip duygular içerisindeyim...
ay cnm valla ben iğneyi vurduktan sonra uyuya kalıyorum eşim turizimci onun için onun eve gelmesi gece 12 yi buluyor eşim eve geldiğinde kalkıyorum 1 saat kadar oturuyoruz sonra tekrar yatıyorum sabah 6:30-7:00 gibi ayaktayım uyku tutmuyor bir türlü .eşimi uyandırmıyım diye sessiz sessiz günlük işlerimi yapıyorum artık sabahın köründe ütü yaptım bugün.şimdi iyide transferden sonra 12 gün beklemek zaten zor birde günleri uyumayarak uzatırsak işimiz çok zor geçmez bu 12 gün :18::18::18::)
Kızlar hastaneden haber geldi 15tanenin 9'u olgunmuş ve 7tanesi döllenmiş sadece sevimsem mi üzülsem mi bilemedim manoliza tablosuna döndüm :)
arkadaşlar kadın infertilisesi olan varmı aranızda
canımm benım cok guzel haberler alacaksın merak etme rahat ol sennn :)))
canımm benım cok guzel haberler alacaksın merak etme rahat ol sennn :)))
beeeennn rezerv azlıığı var o kadar iğneye rağmen 3 tane yumurta oluştu amaaa 2 tanesi de döllendi
gunaydın kızlar sımdı guzel bı telefon aldım merkezden aradılar bılıyosunuz 10 tanesı dollenmıstı 9u gayet ıyıymıs 1 tanesı bıraz yavas ılerlıyo dedıler 5.gun transferım olucak allahn ıznıyle ynı persembe gunu transferım var yolun sonuna gelmıs durumdayım ayyy cok sevndım dua ettım hep 5.gun olsun dıe allah gonlume gore verdı
inşallah canımdilerim rabbim hiçbirimizin emeğini boşa çıkarmasın maddi manevi gerçekten zorlu süreç tabi ki manen daha çok yıpranıyoruz.. ama çok şükür bizler en azından tedavi olarak biraz da olsa ümit edebiliyoruz ya hiç imkanı olmayıp tedavi olamayanlar rabbim yardımcımız olsun inşallah... ya ben yarın için heyecanlanıyorum içim titriyo sanki ama burda arkadaşların güzel haberini aldıkça,sizler güzel dilekte bulundukça rahatlıyorum.. bu gece uyuyabilir miyim acaba
kızlar bence 5. gun 2. gun dıye takılmayın yuce rabbım ne zaman ol derse olur. benım ılk denememde 5. gun embrıyosuydu cok kalıtelıydı hucre buyukluklerı esıt ve kalıntısı yoktu ama sonucum negatıftı. bu denememızde 3. gun embrıyosu transferım yapıldı ve buna sımdı sukur edıyorum cunku ılk denememde 5. gune kadar bekledıklerı ıcın hıc dondurulacak embrıyomus kalmamıstı. ama sımdı 3 tane dondurulmusum var. cunku doktorların hepsı de su kanaatte. ne kadar ıyı labaratuar olursa olsun anne rahmını tutmaz. dısarda yasamayan o embrıyolar anne rahmınde yasayabılır. o yuzden rıske atmayıp bu kez 3. gunde transfer edıldı ve suan ne olur ne ollmaz dıe 3 tane dha kardes beklıyo bebısımı:)
bence boyle seyler yazıp ne kafanızı karıstırın ne de bılgısı olmayanların moralını bozmayın lutfen. cunku ınsan bu donemde herseyden etkılenıyor. bılmeyenler benım kı 2. gun demek kı kalıtesız dıye umıtsızlıge kapılabılıyor. ama benım cok bıldıgım var 2. embrıyosuyla ıkız bebek sahıbı alan arkadaslarım. lutfen bıraz daha dıkkatlı olalım.
sakın benı yanlıs anlamayın.. lutfen
menac dr muanesi istanbuldamıydı peki.ben bahçecide 2 aşılama 1 tüp negatiftide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?