kızlar 1 saatr ınanılmz kasık agrım var normalmı
kızlar 1 saatr ınanılmz kasık agrım var normalmı
hamılesın tabıkı canımmmmm hayırlı olsunnnnnnnn :)günaydın.....
ben dün dayanamadım,bu arada tarihi yanlış biliyormuşum:)dün ayın 23 üymüş,ben 22si zannediyordum:))
dün 8.inci günümmüş:))önce idrar testi yaptım,açık renk ikinci çizgiyi gördüm:)sonra dayanamayıp kan testi de yaptırdım : sonuç ::: 30.75 .ıktı:))))))
yani galiba hamileyim:)))))))))))))
Allah bu listedeki ve bebek isteyen hiç kimseye negatifi göstermesin, hamişlerimize de
ben anladım bu agrının nedenını kesın gaz sancısı sukur gectı
Kızlar yarın saat 9.30da hastanede olacakmışım inşallah bebeğim olmadan son günüm olur bugün
hamılesın tabıkı canımmmmm hayırlı olsunnnnnnnn :)aramızada hosgeldın bu arada test tarıhın ne zamandı
ınsallah canım ınsallahhhhhh allah nazarlarda saklansın topiğimiziii :)))
Kızlar yarın saat 9.30da hastanede olacakmışım inşallah bebeğim olmadan son günüm olur bugün
ay-ser tebrikler çokk güzel bir haber allahım inşallah kucağına aldığın günü de gösterir sana da bizlere de...
bugün 2 de transferim gerçekleşti.şuan içimde bir canlı var teorik olarak"anneymişiz" hemşire öyle diyor tadını çıkaralım kendimizi yormadan
ece cim test tarihim 5 eylül...
bugün 2 de transferim gerçekleşti.şuan içimde bir canlı var teorik olarak"anneymişiz" hemşire öyle diyor tadını çıkaralım kendimizi yormadan
ay-ser tebrikler çokk güzel bir haber allahım inşallah kucağına aldığın günü de gösterir sana da bizlere de...
kızlaaar hepinize çok teşekkürler:))uyuyakalmışım:)hemen bilgilerimi yazıyorum:)
30 yaşındayım,pco luyum,2.denemem,medicana beylikdüzünde yaptırdım:)
hemen sizlerle paylaşmak istedim değerimi.şuan sevinebilirim di mi hamileyim diye?eğer çok yüksek bir değer olsaydı kimyasal olma olasılığı yüksekti?
Menac nasılsın canım?bes gun kaldi hayirlisiyla,nasil gidiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?